Normāla bilde, turklāt labāka par oriģinālu - ja tur izveidots bija dizaina objekts, savukārt tā sēdēšana tika fiksēta kā notikuma fiksācija, momentuzņēmums, tad šī ir izveidota kā fotogrāfija.
protams, ka ir. Cik tajā visā ir mākslas es neņemos spriest, bet vismaz ir ideja. Kas šo krasi nošķir no klasiskā - saulriets, jūra, priede, vai - saulriets, beibe, čiči
NilsS:protams, ka ir. Cik tajā visā ir mākslas es neņemos spriest, bet vismaz ir ideja. Kas šo krasi nošķir no klasiskā - saulriets, jūra, priede, vai - saulriets, beibe, čiči
Kāda tad ir tā darba leilā ideja ar ko tas pārspēj "saulriets, jūra, priede, vai - saulriets, beibe, čiči"? Tik vien kā PR triks
Ši cenšanās visur saskatīt rasismu ir vienkārši slimīga. Balts cilvēks sēž uz melna - ārprāts, kāda cūcība, kā tā var - rasisti. Melns cilvēks sēž uz balta - nu kas tur tād, viss kārtībā. Baltais melno nosauc par melno - tiesas prāva garantēta, melnais nosauc balto nosauc par balto - nu un, kas tur tāds. Un nekā tāda tur arī nav - ne pirmajā ne otrajā gadījumā. Vienkārši ir cilvēki kuriem ir izdevīgi un arī patīk kūdīt un naidot.
NilsS:protams, ka ir. Cik tajā visā ir mākslas es neņemos spriest, bet vismaz ir ideja. Kas šo krasi nošķir no klasiskā - saulriets, jūra, priede, vai - saulriets, beibe, čiči
Kāda tad ir tā darba leilā ideja ar ko tas pārspēj "saulriets, jūra, priede, vai - saulriets, beibe, čiči"? Tik vien kā PR triks
Tam "klasiskajam" ir tik liela piekrišana, ka stūķēt iekšā var jebko no šīs sērijas, kādam vienmēr patiks.