Nu jā. Vispār nesaprotu, kāda jēga ir reklamēt spēlītes, atkarīgie paši tās sen ir atraduši, bet pelnīt diez vai ar to var. Nu nav taču tas ne ražošanas ne tirdzniecības bizness!
ko var ņemties, teica tak, uzliec adblock plus, uzjauc mazajā alus krūzē(1L) rumu ar kolu un laima šķēli, pēc tam uzinstalē kādu šūteri, kur var spēlēt friču pusē un močī vaņkas tā lai zarnas un mīzali iet pa gaisu. Būs atkal miers dvēselē.
Kāda vēl mārrutka "ko Tu dari", es nekādas spēlītes neesmu spēlējis no laika, kad vēl 80-tajos sapratu, ka nevaru apčakarēt to herņu, kurā vilks no Nu pogodi ķēra olas. Un kāds tam sakars ar gūgli, ja tā stulbā spēļu reklāma rēgojas šeit, fotoblogā!
Man arī pašlaik kaukāds jēgu pārdzēris reklāmdevējs piedāvā: www.bebe.lv Ziemassvētku vecītis un rūķis nāk ciemos Ziemassvētku vakarā! Kaut arī tagad jau jāsāk piedāvāt Lieldienu zaķa pakalpojumus.
laikam es esmu garlaicīgu dzīvi ar adblockplus plaginu gūgļa chromam izvēlējies, bet nu priecājieties, ka jums nepiedāvā revolucionāras metodes krāniņa palielināšanā.
Tomēr dežūrā atklāju, ka hromam var uzspiest uz krustiņu, bet tūliņ pat tiku nobrīdināts, ka vietā tiks iebāzti citi mēsli. Nezinu, kā būs mājās ar Maxthon.