forum.gif
Radiotehnika S 90 jeb 35AC-012
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Radiotehnika S 90 jeb 35AC-012
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 19
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.14 19:55
 citēt
Schneider:Tas gan būtu interesanti.

tā adrese parādās ss. sludinājumos, pie pastiprinātājiem. ne pie katra , bet pie vecajiem, kuriem loga apakšā ir < apskatīties >. un arī tad ne visiem. būtībā tur visi jāskatās pēc kārtas, tad uzleks tas links. kaad būšu mājās, tad ja neaizmirsīšu , ielikšu te to linku
Publicēts: 10.01.14 19:58 labots
 citēt
Oliss:un patafons tev kāds???

Plauktā stacionāri stāv "kompromisa" variants Aiwa AP-D50 ar izbīdāmu "šūplādi". Klasiskajam mazajā istabiņā nav vietas.
Bet "kolekcijā" pa brīžam apgrozās visādi- tie verķīši mans opja vaļasprieks.

Publicēts: 10.01.14 20:01
 citēt
Aiwa savulaik bija baigi populāra firma pie mums, bet rietumos to zināja tikai daži, tev tā ir nostaļģija?
Publicēts: 10.01.14 20:06
 citēt
negatIvs:
Schneider:Tas gan būtu interesanti.

tā adrese parādās ss. sludinājumos, pie pastiprinātājiem. ne pie katra , bet pie vecajiem, kuriem loga apakšā ir < apskatīties >. un arī tad ne visiem. būtībā tur visi jāskatās pēc kārtas, tad uzleks tas links. kaad būšu mājās, tad ja neaizmirsīšu , ielikšu te to linku

Viena no tādām lapām LV ir šī:

hifi-love.comxa.com

Un šamie arī jau gana pazīstami (pats gan neesmu bijis)

www.anothertravelguide.lv...

vintage-audio.tumblr.com
Publicēts: 10.01.14 20:17 labots
 citēt
Oliss:Aiwa savulaik bija baigi populāra firma pie mums, bet rietumos to zināja tikai daži, tev tā ir nostaļģija?

Mana šodienas audio nostaļģija pārsvarā veidojusies, 70-tos gados siekalojoties gar nabaga študentam/ inženierītim nepieejamiem aparātiņiem ārzemju katalogos vai Stučkas ielas komisijas bodes vitrīnās.:face-wink:
Laikam tādēļ tagad visvairāk patīk tā laika dizains (kā jau minētajam AA-8700).
Bet realitātē toreiz "čaklajos nagos" (sorry, "Prasmīgajās rokās") pa daļām salasīju RRR 101 komplektiņu un biju gana laimīgs ar to pašu.

Pie mums Aiwa vairāk bija pazīstama ar lētā gala mūz. centriņiem un pleijerīšiem.
Bet firma taisīja arī diezgan nopietnus un rietumos visnotal cienījamus un populārus aparātus, kuru cena joprojām Ebajā ir gana augsta, piemēram, šī smukā Aiwa AD-6900 deka parasti aiziet ap 300 EUR (no tā paša komplekta, kā AA-8700) :

Man tāda pa dārgu, iztieku ar bik vienkāršāku, bet tāpat smuku M-600.

Plauktā kopā ar resīveri stāv arī šāds 3-galvu Tehniķis. Kvalitatīvāks varbūt ir, bet tik smuks gan nav. Tirgošu prom.

Publicēts: 10.01.14 20:33
 citēt
Man ir šitāds pastūzis www.ebay.co.uk...
kasetnieks - www.stereomanuals.com...
ekvalaizeris Korvet 004
Publicēts: 10.01.14 20:36
 citēt
Friidis:
Viena no tādām lapām LV ir šī: bla-bla-bla...

Nujā, bet paliek jautājums - vai kaukas no tā ir arī nopērkams, par cik, vai tur tik viens plātās ar savu kolekciju?
Publicēts: 10.01.14 20:42 labots
 citēt
Schneider:
Friidis:
Viena no tādām lapām LV ir šī: bla-bla-bla...

Nujā, bet paliek jautājums - vai kaukas no tā ir arī nopērkams, par cik, vai tur tik viens plātās ar savu kolekciju?

Aizej (piezvani, uzraksti) un uzprasi :face-wink:
Bet domāju, ka cenas viņiem ir "kosmoss"- pats regulāri "ganos" Ebajā, pa reizei šo to nopirkdams un labi zinu, cik tur maksā daudz maz pieklājīga audio "zelta laiku" tehnika. Ja tai cenai piepluso klāt sūtīšanu uz LV, tehnisko apkopi/remontu, vecas tehnikas pirkuma risku un tirgoņa apetīti, lēti tiešām nav.
Publicēts: 10.01.14 20:54 labots
 citēt
Pagājušo gadu nopirku B&W P5 austiņas :big_smile::big_smile::big_smile: bļa ku viņas ir labas
Publicēts: 10.01.14 20:57
 citēt
Neiešu (nezvanīšu, nerakstīšu) un neprasīšu.
Bet kur ebayā to "zelta laiku" tehniku vispār var ieraudzīt? Esmu skatījies, piemēram, www.ebay.de... bet neko, tavam Universumam līdzīgu, nekur neatrodu.
Publicēts: 10.01.14 21:03
 citēt
Schneider:Neiešu un neprasīšu.
Bet kur ebayā to "zelta laiku" tehniku vispār var ieraudzīt?

re kur www.ebay.de... :grimace::grimace::grimace::grimace::grimace::grimace::grimace::grimace:
Publicēts: 10.01.14 21:22 labots
 citēt
Schneider:Neiešu (nezvanīšu, nerakstīšu) un neprasīšu.
Esmu skatījies .... bet neko, tavam Universumam līdzīgu, nekur neatrodu.

Slikti skaties (jebšu brille pazuda?)::face-wink:

www.ebay.de...

Ebaja lapas augšpusē ir meklētāja lodziņš, nu gluži kā pie Googles tantes...:)))
Publicēts: 10.01.14 21:27
 citēt
vēl šitais Schneideram derēs www.ebay.de... :big_smile:
Publicēts: 10.01.14 21:30 labots
 citēt
Oliss:vēl šitais Schneideram derēs www.ebay.de... :big_smile:

Neabižo Šneideri- riktīgi latgoļu zoni Preiļos šitādus uz pleca nēsā:

www.ebay.de...

Publicēts: 10.01.14 21:35
 citēt
Friidis:

Neabižo Šneideri- riktīgi latgoļu zoni Preiļos šitādus uz pleca nēsā:

www.ebay.de...

Nuuu pie tā verķa labāk tomēr šādas tumbas piepirkt www.bestbuy.com...
Publicēts: 10.01.14 21:42
 citēt
Ar šito Šnaideram visa meitenes skries draudzēties :big_smile: www.amazon.com...
Publicēts: 10.01.14 22:00
 citēt
Man kaut kā neiet kopā - aļa vintaž platenšpīlers ar aktīvajiem skaļruņiem
Publicēts: 10.01.14 22:01 labots
 citēt
palaidniex:Man kaut kā neiet kopā - aļa vintaž platenšpīlers ar aktīvajiem skaļruņiem

Kur Tu platenšpīleri izraki? :face-wink:

Labots:
Sorry- es ta padomāju par Sharp 777 :face-wink:
Publicēts: 10.01.14 22:03 labots
 citēt
Friidis:
palaidniex:Man kaut kā neiet kopā - aļa vintaž platenšpīlers ar aktīvajiem skaļruņiem

Nu palasi un papēti to Olisa amazon piedāvājienu... Pirmā pozīcija ir platenšpīlers...
Disenei jau cita štelle, bet tur nevis aļa vintaž, bet DJ-set platenšpīleri ar mikšeri vajag...
Publicēts: 10.01.14 22:08
 citēt
palaidniex:
Friidis:

Nu palasi un papēti to Olisa amazon piedāvājienu... Pirmā pozīcija ir platenšpīlers...
Disenei jau cita štelle, bet tur nevis aļa vintaž, bet DJ-set platenšpīleri ar mikšeri vajag...

Es jau izlaboju...:face-wink:
Bet šitos "pseido-vintāž" neciešu kā sugu- pārsvarā lēti ķīnīzeru plastmasas grabuļi.
Publicēts: 10.01.14 22:12
 citēt
Oliss:Man ir šitāds pastūzis www.ebay.co.uk...
kasetnieks - www.stereomanuals.com...
ekvalaizeris Korvet 004

Oliss kasetes klausās vai ākstās??
Publicēts: 10.01.14 22:17 labots
 citēt

Kap tev šitāds kādreiz no 3. stāva palodzes uz galvas uzkristu!!! :anger::anger::anger:
Friidis:Slikti skaties (jebšu brille pazuda?)::face-wink:

Tik viens knifiņš - Als Ersatzteil / defekt

Vo, bļāviens, Jebajā pērkos jau no 2005.gada, bet to pogu "Finden" nebiju pat pamanījis... :shame:
Publicēts: 10.01.14 22:17 labots
 citēt
Nu, man ir šitāds kasetnieks

Nu, īstenībā skan visai cmuki...
Publicēts: 10.01.14 22:19
 citēt
Redz kas atklājas-ir kas vēl kasetes klausās :face-grin:
Publicēts: 10.01.14 22:20
 citēt
Jolan - šāds komplekts man ir darbā, mājās vēl nāk klāt gan cd atskaņotājs, gan radio gan plašatskaņotājs. Man ir vairāk kā 200 vinil plates un ap 50-60 orģinālās kasetes :face-wink:
Publicēts: 10.01.14 22:22
 citēt
Plates es vēl saprotu,bet kur prikols ir kasetēs.Viņas palika no "tiem" laikiem un žēl izmest vai apzināti saudzē un klausies?
Publicēts: 10.01.14 22:24 labots
 citēt
Zini,kasetēm ar labiem ierakstiem ir savs šarms
Meklēju un neatradu saprātīgā cenā iepriekšējam ziemas autiņam nakamichi td-45z kasešu maģi
Tā arī neatradu...
Publicēts: 10.01.14 22:26
 citēt
Es VIENKĀRŠI KLAUSOS, bez kādiem prikoliem. Un viss. Tāpat kā ar pārvietošanos - ir mašīna, bet saprātīgos attālumos, uz turieni, kur zinu, ka nenospers, braucu ar riteni. Un ne dēļ fiziskās formas, vienkārši patīk.
Publicēts: 10.01.14 22:26
 citēt
Oliss:Jolan - šāds komplekts man ir darbā, mājās vēl nāk klāt gan cd atskaņotājs, gan radio gan plašatskaņotājs. Man ir vairāk kā 200 vinil plates un ap 50-60 orģinālās kasetes :face-wink:

Ja Tev ir labas firmas plates, nevis PSRS Melodijas "Pauls& Pugačova" šedevri, labāk tās šādiem "super-puper" kombainiem neuzticēt- pārsvarā tajos ir iebūvēti prasti, zemākās klases atskaņotāji, kas neko saudzīgi pret platēm neizturas..:face-crying:
Publicēts: 10.01.14 22:28
 citēt
zin skaņas kvalitāte kasetēm ir labāka nekā cd
Publicēts: 10.01.14 22:28
 citēt
Dažs labs nenodrāzts melodijas mono vinils mēdz skanēt labāk par dažu labu Cd...
Publicēts: 10.01.14 22:30
 citēt
Plates manuprāt ir vairāk tāds audio fetiš,nevis mūzikas klausīšanās.Sēdēt un gaidīt -parādīsies sprakšķis platē par 50Ls vai nē.:face-wink:
 citēt
Friidis:
Oliss:Jolan - šāds komplekts man ir darbā, mājās vēl nāk klāt gan cd atskaņotājs, gan radio gan plašatskaņotājs. Man ir vairāk kā 200 vinil plates un ap 50-60 orģinālās kasetes :face-wink:

Ja Tev ir labas firmas plates, nevis PSRS Melodijas "Pauls& Pugačova" šedevri, labāk tās šādiem "super-puper" kombainiem neuzticēt- pārsvarā tajos ir iebūvēti prasti, zemākās klases atskaņotāji, kas neko saudzīgi pret platēm neizturas..:face-crying:

Man ir tikai ārzemju plates un atskaņotājs ir laps un arī adatiņa nav no sūdīkajām, pirms gadiem 3 pirku štatos par ~ 200$ jā saprotu tā ir tikai divkristālu, bet priekš trīs vai četrkristālu rokas par īsām :D
 citēt
Jolan:Plates manuprāt ir vairāk tāds audio fetiš,nevis mūzikas klausīšanās.Sēdēt un gaidīt -parādīsies sprakšķis platē par 50Ls vai nē.:face-wink:

Lai plate nesprakšķētu to nomazgā un tur antistatiskā maisiņā...
Publicēts: 10.01.14 22:31
 citēt
palaidniex:Zini,ksaetēm ar labiem ierakstiem ir savs šarms
Meklēju un neatradu iepriekšējam ziemas autiņam nakamichi td-45z maģi
Tā arī neatradu cilvēcīgā cenā

Manuprāt, mūsdienās šarms vairāk ir smukajām dekām (kā minētā Aiwa 6900 u.c.), nevis pašām kasetēm...:face-wink:

Autiņā lietoju minidisku "maģi"- nopirku gandrīz jaunu Ebajā zem 20 Ls. Minidiski autiņam gana labs variants (ja neciena mp3).

Publicēts: 10.01.14 22:32
 citēt
Nu, zin, smiekli nāk, galvenais, kas var būt pieminams plates sakarā - sprakšķis! :haha:
Publicēts: 10.01.14 22:33
 citēt
Jolan:Plates manuprāt ir vairāk tāds audio fetiš,nevis mūzikas klausīšanās.Sēdēt un gaidīt -parādīsies sprakšķis platē par 50Ls vai nē.:face-wink:

iespējams......bet ar tiem sprakšķiem ir tā, ja plate pirms spēlēšanas netiek apstrādāta ar spec šķidrumu tad ar laiku būs tikai sprakšķi:D
Publicēts: 10.01.14 22:34 labots
 citēt
Friidis:
palaidniex:Zini,ksaetēm ar labiem ierakstiem ir savs šarms
Meklēju un neatradu iepriekšējam ziemas autiņam nakamichi td-45z maģi
Tā arī neatradu cilvēcīgā cenā

Manuprāt, mūsdienās šarms vairāk ir smukajām dekām (kā minētā Aiwa 6900 u.c.), nevis pašām kasetēm...:face-wink:

Autiņā lietoju minidisku "maģi"- nopirku gandrīz jaunu Ebajā zem 20 Ls. Minidiski autiņam gana labs variants (ja neciena mp3).

Man ir plauktā un nenodarbināts stāv Alpine auto MD changeris...

kenwood viņu laikamgan, diemžēl nedarbinās...
Publicēts: 10.01.14 22:39
 citēt
mašīnā man ar maģis-vulgaris iebūvētais kaut kāds kenwūds:D klausos cd un tikai pārrakstītos, orģinālos vairs nebāžu iekšā, kopš pirms laika sačakarēju dažus.........
Publicēts: 10.01.14 22:40
 citēt
Oliss:

Man ir tikai ārzemju plates un atskaņotājs ir laps un arī adatiņa nav no sūdīkajām, pirms gadiem 3 pirku štatos par ~ 200$ jā saprotu tā ir tikai divkristālu, bet priekš trīs vai četrkristālu rokas par īsām :D

Tas laikam būs kautkāds jauns ģeniāls atklājums audiotehnikā- līdz šim pazinu tikai pjezokristāliskās un magnētiskās (MM & MC) galvas ar dažāda tipa slīpējuma adatām (sfēra, elipse, t.s. šibata utt). Bet div- un trīs un četr- kristālu??!! :anger:

Varbūt Tavs mājas atskaņotājs tiešām labs, bet tādos kombainos, kā Tev esot darbā, atskaņotāji parasti ir mēsli. Labāk nebojā ar tādiem plates!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...