tā adrese parādās ss. sludinājumos, pie pastiprinātājiem. ne pie katra , bet pie vecajiem, kuriem loga apakšā ir < apskatīties >. un arī tad ne visiem. būtībā tur visi jāskatās pēc kārtas, tad uzleks tas links. kaad būšu mājās, tad ja neaizmirsīšu , ielikšu te to linku
Plauktā stacionāri stāv "kompromisa" variants Aiwa AP-D50 ar izbīdāmu "šūplādi". Klasiskajam mazajā istabiņā nav vietas. Bet "kolekcijā" pa brīžam apgrozās visādi- tie verķīši mans opja vaļasprieks.
tā adrese parādās ss. sludinājumos, pie pastiprinātājiem. ne pie katra , bet pie vecajiem, kuriem loga apakšā ir < apskatīties >. un arī tad ne visiem. būtībā tur visi jāskatās pēc kārtas, tad uzleks tas links. kaad būšu mājās, tad ja neaizmirsīšu , ielikšu te to linku
Oliss:Aiwa savulaik bija baigi populāra firma pie mums, bet rietumos to zināja tikai daži, tev tā ir nostaļģija?
Mana šodienas audio nostaļģija pārsvarā veidojusies, 70-tos gados siekalojoties gar nabaga študentam/ inženierītim nepieejamiem aparātiņiem ārzemju katalogos vai Stučkas ielas komisijas bodes vitrīnās. Laikam tādēļ tagad visvairāk patīk tā laika dizains (kā jau minētajam AA-8700). Bet realitātē toreiz "čaklajos nagos" (sorry, "Prasmīgajās rokās") pa daļām salasīju RRR 101 komplektiņu un biju gana laimīgs ar to pašu.
Pie mums Aiwa vairāk bija pazīstama ar lētā gala mūz. centriņiem un pleijerīšiem. Bet firma taisīja arī diezgan nopietnus un rietumos visnotal cienījamus un populārus aparātus, kuru cena joprojām Ebajā ir gana augsta, piemēram, šī smukā Aiwa AD-6900 deka parasti aiziet ap 300 EUR (no tā paša komplekta, kā AA-8700) :
Man tāda pa dārgu, iztieku ar bik vienkāršāku, bet tāpat smuku M-600.
Plauktā kopā ar resīveri stāv arī šāds 3-galvu Tehniķis. Kvalitatīvāks varbūt ir, bet tik smuks gan nav. Tirgošu prom.
Friidis: Viena no tādām lapām LV ir šī: bla-bla-bla...
Nujā, bet paliek jautājums - vai kaukas no tā ir arī nopērkams, par cik, vai tur tik viens plātās ar savu kolekciju?
Aizej (piezvani, uzraksti) un uzprasi Bet domāju, ka cenas viņiem ir "kosmoss"- pats regulāri "ganos" Ebajā, pa reizei šo to nopirkdams un labi zinu, cik tur maksā daudz maz pieklājīga audio "zelta laiku" tehnika. Ja tai cenai piepluso klāt sūtīšanu uz LV, tehnisko apkopi/remontu, vecas tehnikas pirkuma risku un tirgoņa apetīti, lēti tiešām nav.
Neiešu (nezvanīšu, nerakstīšu) un neprasīšu. Bet kur ebayā to "zelta laiku" tehniku vispār var ieraudzīt? Esmu skatījies, piemēram, www.ebay.de... bet neko, tavam Universumam līdzīgu, nekur neatrodu.
palaidniex:Man kaut kā neiet kopā - aļa vintaž platenšpīlers ar aktīvajiem skaļruņiem
Kur Tu platenšpīleri izraki?
Nu palasi un papēti to Olisa amazon piedāvājienu... Pirmā pozīcija ir platenšpīlers... Disenei jau cita štelle, bet tur nevis aļa vintaž, bet DJ-set platenšpīleri ar mikšeri vajag...
Nu palasi un papēti to Olisa amazon piedāvājienu... Pirmā pozīcija ir platenšpīlers... Disenei jau cita štelle, bet tur nevis aļa vintaž, bet DJ-set platenšpīleri ar mikšeri vajag...
Es jau izlaboju... Bet šitos "pseido-vintāž" neciešu kā sugu- pārsvarā lēti ķīnīzeru plastmasas grabuļi.
Jolan - šāds komplekts man ir darbā, mājās vēl nāk klāt gan cd atskaņotājs, gan radio gan plašatskaņotājs. Man ir vairāk kā 200 vinil plates un ap 50-60 orģinālās kasetes
Zini,kasetēm ar labiem ierakstiem ir savs šarms Meklēju un neatradu saprātīgā cenā iepriekšējam ziemas autiņam nakamichi td-45z kasešu maģi Tā arī neatradu...
Es VIENKĀRŠI KLAUSOS, bez kādiem prikoliem. Un viss. Tāpat kā ar pārvietošanos - ir mašīna, bet saprātīgos attālumos, uz turieni, kur zinu, ka nenospers, braucu ar riteni. Un ne dēļ fiziskās formas, vienkārši patīk.
Oliss:Jolan - šāds komplekts man ir darbā, mājās vēl nāk klāt gan cd atskaņotājs, gan radio gan plašatskaņotājs. Man ir vairāk kā 200 vinil plates un ap 50-60 orģinālās kasetes
Ja Tev ir labas firmas plates, nevis PSRS Melodijas "Pauls& Pugačova" šedevri, labāk tās šādiem "super-puper" kombainiem neuzticēt- pārsvarā tajos ir iebūvēti prasti, zemākās klases atskaņotāji, kas neko saudzīgi pret platēm neizturas..
Oliss:Jolan - šāds komplekts man ir darbā, mājās vēl nāk klāt gan cd atskaņotājs, gan radio gan plašatskaņotājs. Man ir vairāk kā 200 vinil plates un ap 50-60 orģinālās kasetes
Ja Tev ir labas firmas plates, nevis PSRS Melodijas "Pauls& Pugačova" šedevri, labāk tās šādiem "super-puper" kombainiem neuzticēt- pārsvarā tajos ir iebūvēti prasti, zemākās klases atskaņotāji, kas neko saudzīgi pret platēm neizturas..
Man ir tikai ārzemju plates un atskaņotājs ir laps un arī adatiņa nav no sūdīkajām, pirms gadiem 3 pirku štatos par ~ 200$ jā saprotu tā ir tikai divkristālu, bet priekš trīs vai četrkristālu rokas par īsām
palaidniex:Zini,ksaetēm ar labiem ierakstiem ir savs šarms Meklēju un neatradu iepriekšējam ziemas autiņam nakamichi td-45z maģi Tā arī neatradu cilvēcīgā cenā
Manuprāt, mūsdienās šarms vairāk ir smukajām dekām (kā minētā Aiwa 6900 u.c.), nevis pašām kasetēm...
Autiņā lietoju minidisku "maģi"- nopirku gandrīz jaunu Ebajā zem 20 Ls. Minidiski autiņam gana labs variants (ja neciena mp3).
palaidniex:Zini,ksaetēm ar labiem ierakstiem ir savs šarms Meklēju un neatradu iepriekšējam ziemas autiņam nakamichi td-45z maģi Tā arī neatradu cilvēcīgā cenā
Manuprāt, mūsdienās šarms vairāk ir smukajām dekām (kā minētā Aiwa 6900 u.c.), nevis pašām kasetēm...
Autiņā lietoju minidisku "maģi"- nopirku gandrīz jaunu Ebajā zem 20 Ls. Minidiski autiņam gana labs variants (ja neciena mp3).
Man ir plauktā un nenodarbināts stāv Alpine auto MD changeris...
mašīnā man ar maģis-vulgaris iebūvētais kaut kāds kenwūds klausos cd un tikai pārrakstītos, orģinālos vairs nebāžu iekšā, kopš pirms laika sačakarēju dažus.........
Man ir tikai ārzemju plates un atskaņotājs ir laps un arī adatiņa nav no sūdīkajām, pirms gadiem 3 pirku štatos par ~ 200$ jā saprotu tā ir tikai divkristālu, bet priekš trīs vai četrkristālu rokas par īsām
Tas laikam būs kautkāds jauns ģeniāls atklājums audiotehnikā- līdz šim pazinu tikai pjezokristāliskās un magnētiskās (MM & MC) galvas ar dažāda tipa slīpējuma adatām (sfēra, elipse, t.s. šibata utt). Bet div- un trīs un četr- kristālu??!!
Varbūt Tavs mājas atskaņotājs tiešām labs, bet tādos kombainos, kā Tev esot darbā, atskaņotāji parasti ir mēsli. Labāk nebojā ar tādiem plates!