forum.gif
Radiotehnika S 90 jeb 35AC-012
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Radiotehnika S 90 jeb 35AC-012
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 11
  5. 12
  6. 13
  7. 14
  8. 15
  9. 16
  10. 17
  11. 18
  12. 19
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.02.14 23:13
 citēt
Schneider:
palaidniex:Starp citu man šodien lieliski nodemonstrēja ko var ļoti vecas RRR skandas...

Kuras tās bija?

S-91:face-grin:
Publicēts: 16.02.14 23:15
 citēt
Balsoju par Rigondu-Stereo.
Publicēts: 16.02.14 23:23
 citēt
Vecās labās Simfonijas tumbas ar 6GD2 "papīrniekiem" takš arī bija tīri lietojamas (savā laikā).
Publicēts: 17.02.14 08:57 labots
 citēt
Friidis:
Schneider:
Kuras tās bija?

S-91:face-grin:

Schneider:Balsoju par Rigondu-Stereo.

Nē un nē
Tās bija šīs!
www.radiomuseum.org...
Divas piezīmes:

1. Jā - zemajam galam VAJAG subwūferi (ko nodrošināja salīdzināšanai atslēdzams Phase audio 15" subiņš), bet arī bez tā viņās patiešām skan
2. Un mazliet ir salaboti iekšējie - vadi - pārlodēti citi, nomainīts sabirušais porolons, bet ne filtros, ne konstrukcijā neko nemainot, bez šaubām atstājot arī oriģinālos koaksiālos skaļruņus...

Es godīgii biju reāli pārsteigts!

Un tur kur man tos demonstrēja - ticiet man - tādu lērumu visdažādākās kvalitatīvas rietumu tehnikas ar atsevišķiem ne nejauši tur nokļuvušiem padomijas radioelektronikas paraugiem VIENKOPUS redzēt nebija nācies... Kur nu vēl visdažādākajos slēgumos un virknējumos paklausīties...

Pa burzmu tāpēc bija ļoti interesanti bija salīdzināt padomju laika leišu Vilma un top klases Sony reference klases 3 galvu kasešniekus...
Vairāku dažādu cenu kategoriju vinila galviņu utt. skanējuma īpatnības.

Interesantākais secinājums - ka tie RRR skaļruņi vislabāk skanēja tieši atskaņojot vinilu vai kaseti, ne cd, ar padomju pastiprinātāju Orbit, savukārt Denon pastiprinātājām un denon CD špīlerim vislabāk sanāca skanēt ar rietumu skaļruņiem...

Kad tika samainīti vietām pastiprināšanas un atskaņošanas trakti - DENON uz RRR skandām, un caur Orbit un rietumu skandas - sistēmas sāka skanēt aptuveni vienādi - katra laikmeta specifiku nomuļļāja cita laikmeta komponente un sanāca vidēji vienāds skanējums.

Teorētiski jau nekam nebija jāmainās skanējumā, - jo visiem tak uz papīra parametri +/- vienādi...

Vārdu sakot uz papīa vienādie cipari dabā nozīmē Radikālas atšķirības skanējumā, kur nu vēl starpvairiācijas mainot pastiprinošo komponenšu kārtību, secību utt..
Publicēts: 17.02.14 09:19 labots
 citēt
www.radiomuseum.org...

Par šiem "banāniem" man tīri nesliktas un pat "dibeniskas" atmiņas- vienā no autiņiem tie man bija iebāzti zem priekšējiem beņķiem un to skaņu tīri ciešami sajutu ar pēcpusi...
Publicēts: 17.02.14 09:30
 citēt
Friidis:www.radiomuseum.org...

Par šiem "banāniem" man tīri nesliktas un pat "dibeniskas" atmiņas- vienā no autiņiem tie man bija iebāzti zem priekšējiem beņķiem un to skaņu tīri ciešami sajutu ar pēcpusi...

mazā telpā un mazos attālumos zemo frekvenču kritums ir neliels, bet nu bāzt zem dibena vidus/augšas nav īšti tas ko dakters parakstījis stereobāzīte tiek nogalināta vēl nedzimusi... :D
Publicēts: 17.02.14 09:36 labots
 citēt
palaidniex:
Friidis:www.radiomuseum.org...

mazā telpā un mazos attālumos zemo frekvenču kritums ir neliels, bet nu bāzt zem dibena vidus/augšas nav īšti tas ko dakters parakstījis stereobāzīte tiek nogalināta vēl nedzimusi... :D

Palaidniek, tas takš bija vēl gana senos "padumjlaikos", kad auto-audio vēl bija "bērnu autiņu" stadijā.
Precīzi neatceros to mašīnīti, kas man bija- vai nu 2140 moskābelis, vai nu "5" žigulis. Bet skanēja krietni labāk par oriģinālo audiosistēmu!
Publicēts: 17.02.14 09:57 labots
 citēt
Friidis:
palaidniex:

Palaidniek, tas takš bija vēl gana senos "padumjlaikos", kad auto-audio vēl bija "bērnu autiņu" stadijā.
Precīzi neatceros to mašīnīti, kas man bija- vai nu 2140 moskābelis, vai nu "5" žigulis. Bet skanēja krietni labāk par oriģinālo audiosistēmu!

Būtu vismaz pieskrūvējis pie pakaļplaukta, kur nedaudz vēlākos gados sāka lepni gozēties RATAR auto akustika... :face-devil-grin:
Publicēts: 17.02.14 10:07
 citēt
palaidniex:

Būtu vismaz pieskrūvējis pie pakaļplaukta, kur nedaudz vēlākos gados sāka lepni gozēties RATAR auto akustika... :face-devil-grin:

Autiņus apfenderēja arī toreiz- piemēram, logu slotiņas zaga regulāri, ko tagad pat neviens appīpējies narkomāns nedara...:)))
Bet tumbas zem sēdekļa neviena uzmanību nepievērsa. Un bez tā vēl patīkami kutināja pēcpusi...:)))
Publicēts: 17.02.14 10:25
 citēt
Šito atceros, iekšā bija, ja nemaldos, 10GD-34 un 3GD-2.
Publicēts: 17.02.14 10:25 labots
 citēt
krievu laikos, krievu autiņos, ar to auto akustiku bija pavisam švaki. vienīgais ceļš bija krāt naudu un vaktēt stučkas ielas komisijas veikalā, vai pirkt no jūrniekiem čekus 1:2rbļ., un pirkt kādu sakarīgu automagnetolu, valutas veikalos. tad modē bija uz aizmugures plaukta liekamas plastmasas kastītes, ar skaļruņiem. tad jau bija salīdzinoši neko. tie "banāni " , bija diezgan plaši izplatīts variants, redzēts visādos izpildījumos. rūpnieciski izgatavotus auto audio pastiprinātājus, toreiz nemanīja, bet no rokas varēja nopirkt pagrīdes ražojumus. arī VEFā tapa tādas sirsnīgas kastītes, automagnetolas gabarītos. man bija kaut kāda sony magnetola, vefa stipreklis, un paštaisītas kastītes uz aizmugures plaukta ar komisijas bodē pirktiem skaļruņiem
Publicēts: 17.02.14 10:28 labots
 citēt
Friidis:
palaidniex:

Autiņus apfenderēja arī toreiz- piemēram, logu slotiņas zaga regulāri, ko tagad pat neviens appīpējies narkomāns nedara...:)))
Bet tumbas zem sēdekļa neviena uzmanību nepievērsa. Un bez tā vēl patīkami kutināja pēcpusi...:)))

Tas gan..
Atceros stāstu, kad bija mūsu kantorim atbraukusi viena dāmīte no Krievijas uz izstādi. Pāris lielu uzņēmumu īpašniece/direktrisse.
Gadi 90-to vidus/beigas.
Piebraucam ar "Inomarku" pie izstāžu zāles viesnīcā "Latvija", izkāpjam un ejam uz izstāžu zāli, dāmīte vaicā - "Vi čto tak i prosto poiģoķe?", nevienam no mums nepieleca - tāpēc visi pārprasīja - "A čto?", viņa - "A dvorņiki sņimaķ ne buģeķe?"
Uz ko mēs mazliet pasmīkņājām, ka te jau kaut kas tāds kādu laiku nenotiek, bet viņa ar zināmu skepsi to uztvēra par lieku bravūru. Kaut pa divām nedēļām Rīgā, sāka pat pierast... :D
Publicēts: 17.02.14 10:30 labots
 citēt
skaļruņiem bija gari vadi, lai var uz jumta uzlikt, kad tusiņš brīvā dabā, vai auto remonC/kodiens garāžās..... tad nu vienreiz tusonā upes malā, kā tās tumbiņas uzliku uz jumta, tā pa pjankai arī finālā uz māju biju braucis..... otrā rītā pliki vadu gali, no tumbiņām ne smakas, kaut kur pa ceļam padēju ..... :bad_smile:
Publicēts: 17.02.14 13:01 labots
 citēt
Par skaņu bij daudz, es nedaudz par CENU. Kā patīk šie cipari: www.amazon.de...
Šie, kā jau visi ķīnieši, ir pakaļdarinājums kādam, aizmirsu kuram, no lielajiem un slavenajiem. Savulaik Latvijā Kodas ieveda www.servo.lv Nopirku dēla brīvdienu mājai, ekspluatācijas apstākļi niknākie, katrs sakaifojies viesis var visu sagriezt līdz galam, lai skan arī viņpus upītei. Strādā joprojām, priekšējie deķīši noņemti, brends nav redzams, un kādas tik uzslavas nav dzirdētas!!!:face-glasses::face-glasses:
Publicēts: 17.02.14 13:16 labots
 citēt
Man nav skaidrs tikai viens - kādi tieši kritēriji ir jāiztur tām skandām?

Ir ārkārtīgi daudz ne pārāk labi skanošu (tas nenoliedzami ir subjektīvs jēdziens, kas pilnībā ir aptverams/attaisnojams tikai salīdzinājumā) skaļruņu, kurus "nokurināt" nav iespējams - skan un skan.

Un jā - cilvēkam kas visu mūžu ir ēdis čipšus, dzēris kolu, uzdzēris Hektoru un stūmis ģīmī burkerus, Briseles kāpostu sautējums baltvīna mērcē ar mežirbes krūtiņu var nešķist gana garšīgs ēdiens... ;)
Publicēts: 17.02.14 13:32
 citēt
palaidniex:Man nav skaidrs tikai viens - kādi tieši kritēriji ir jāiztur tām skandām?

Ir ārkārtīgi daudz ne pārāk labi skanošu (tas nenoliedzami ir subjektīvs jēdziens, kas pilnībā ir aptverams/attaisnojams tikai salīdzinājumā) skaļruņu, kurus "nokurināt" nav iespējams - skan un skan.

Runāt par skaņu grūtāk, nekā par bildēm, te bez plenēra laikam neiztikt.:face-wink:
Publicēts: 17.02.14 13:39 labots
 citēt
GunarsII:
palaidniex:Man nav skaidrs tikai viens - kādi tieši kritēriji ir jāiztur tām skandām?

Runāt par skaņu grūtāk, nekā par bildēm, te bez plenēra laikam neiztikt.:face-wink:

Ja tūliņ pat uz vietas nav pieejamas 3-4 sistēmas tūlītējai viena un tā paša mūzikas materiāla salīdzinošajai atskaņošanai - labumu vai sliktumu nenovērtēsi.
Jo ārkārtīgi bieži mēs domājam, ka atceramies to krāsu, kādu redzējām vakar pie kāda mājās, ja būtu jāpiemeklē RAL krāsa no kataloga - visticamāk ka kļūdīsimies.

p.s.un jā - testa ierakstam jābūt patiešām labam, jo vidēju labu ierakstu iespējams ka visas sistēmas nomuļļā ~vienādi apmierinoši (katra gan savādāk), bet sūdīgus ierakstus, jo labāka sistēma, jo baisāk skanēs... :D
Publicēts: 17.02.14 13:57 labots
 citēt

Un jā - cilvēkam kas visu mūžu ir ēdis čipšus, dzēris kolu, uzdzēris Hektoru un stūmis ģīmī burkerus, Briseles kāpostu sautējums baltvīna mērcē ar mežirbes krūtiņu var nešķist gana garšīgs ēdiens... ;)

:face-devil-grin:Gunār, palaidniek & Co!

No Jūsu tekstiem izriet, ka esat sterili inplanti- čipšus neesat ēduši, kolu utt neesat dzēruši un uzreiz no pašas dzimšanas esat klausījušies tikai dārgos audiobrendus.

Neticu un nekad neticēšu! ! Lielākā daļa no šejienes domubiedriem ir kāpusi uz visādiem grābekļlem un ir reāli, dzīvi, santīmus (eirocentus) skaitoši cilvēki (jo sevišķi man patīk kārklu "aristokrāts" Gunārs ar savām mežirbes/ baltvīna brokastīm)!:face-grin:

Tie, kas mēģina to noliegt, pārsvarā ir lēti āksti!
Publicēts: 17.02.14 14:31 labots
 citēt
GunarsII:Par skaņu bij daudz, es nedaudz par CENU. Kā patīk šie cipari: www.amazon.de...
Šie, kā jau visi ķīnieši, ir pakaļdarinājums kādam, aizmirsu kuram, no lielajiem un slavenajiem. Savulaik Latvijā Kodas ieveda www.servo.lv Nopirku dēla brīvdienu mājai, ekspluatācijas apstākļi niknākie, katrs sakaifojies viesis var visu sagriezt līdz galam, lai skan arī viņpus upītei. Strādā joprojām, priekšējie deķīši noņemti, brends nav redzams, un kādas tik uzslavas nav dzirdētas!!!:face-glasses::face-glasses:

paskatījos, no tā kodu linka dārgāko modeli Koda 5-Wege

Eigenschaften

• Anschlüsse: 2x Satz Stereo-Schraubklemmen (vergoldet)
• abnehmbare Subwoofer-Abdeckung
• 3 Mitteltöner Lautsprecher, 1 Tweeter Hochtöner
• Frequenzgang: 50 Hz - 20 kHz
• Empfindlichkeit: 87 dB ±2 dB
• Impedanz: 4Ohm

nu tak reāli sūkā, jebkuras mūsdienu radiotehnoikas grīdas tumbas, arī vismaz vienas plauktenieces iekabina ..... :bad_smile::bad_smile:
Publicēts: 17.02.14 14:36
 citēt
kaut vai www.rrr.lv...
Publicēts: 17.02.14 14:39
 citēt
a par šitās vispār, bez komentāriem www.rrr.lv...
Publicēts: 17.02.14 14:48 labots
 citēt
Friidis:

No Jūsu tekstiem izriet, ka esat sterili inplanti- čipšus neesat ēduši, kolu utt neesat dzēruši un uzreiz no pašas dzimšanas esat klausījušies tikai dārgos audiobrendus.

Neticu un nekad neticēšu! ! Lielākā daļa no šejienes domubiedriem ir kāpusi uz visādiem grābekļlem un ir reāli, dzīvi, santīmus (eirocentus) skaitoši cilvēki (jo sevišķi man patīk kārklu "aristokrāts" Gunārs ar savām mežirbes/ baltvīna brokastīm)!:face-grin:

Tie, kas mēģina to noliegt, pārsvarā ir lēti āksti!

UN???
Vai tad tie radiotehnikas gurķīši bija kas megadārgs? Tak varēji savos spēka gados - no 1971.-1979. gadam, ja pat ne ilgāk, tādus iegādāties! :D

Tas, ka kāds kādā zināmā sfērā zina mazliet vairāk nekā citi, ir tikai normāli!
Piemēram, man ne pārāk garšo veikalā nopērkamie brendiji, pat līdz zināmai cenu robežai. Nepateikšu pēc garša dārgs lēts V.S.O.P. vai XO vai nekāds... TIk varu pateikt, kurš mazāk kaitina. Nu nepatīk un viss...
Pēc garšas nepateikšu cik vīnam jāmaksā pudelē - varu tikai pateikt, kurš vīns patīk un kurš nē. Un? Es par to galīgi nesatraucos! Jo tas man nešķiet tik būtiski.

Tik kāds tam visam sakars ar tiem eirocentiem?

Esi kādreiz apvaicājies cik eirocentus izmaksā, teiksim, tāds hobijs kā maksķerēšana? Man no tā hobija - ne silts ne auksts, bet kad sāk rēķināt: Cik maksā viens kāts, cik tādu ir, laivas, vizuļi, auklas utt... Bail uz kalkulatora summēt! Bet tak cilvēki tērē!
Nestādies priekšā kādas summas dažādi dārznieki gada laikā izgāž par dažiem sīpoliem, gumiem vai sēklām - TRAKSVARPALIKT (!), bet citam, iespējams, tie netērē ne pušplēstu eirocentu.

Teksts ir tikai par to, ka teikt, kas ir labi skaļruņi atceroties kā tie skanēja 2 mēnešus atpakaļ dzerstioņā, maigi sakot ir stulbi.
Saliek vienā telpā visdažādāko tehniku un paslēgā dažādos slēgumos - lai dabūtu paklausīties kā skan un kā skanējums mainās (ja mainās) utt. Tikai tad var saprast to vienādo itkā 40-21000Hz +/- 8 Db, pie 40 litri, uz 80 kg 8 Ohm pretestības...

Tas ka daudzi no skaļruņiem nodzīvo līdz sirmam vecumam un vēljoprojām nav iznīcināti var būt daudz faktoru - riktīgi izturtīgi pagadījušies, nepietiekami jaudīgs vai ne pārāk mazjaudīgs pasiprinātājs, vai tomēr nepietiekami ilgstoša skaļruņu kurināšana utt. Tas gan nenozīmē ka skaļruņi skan labi - Tie vienkārši skan. un viss - labāk vai sliktāk? Ar ko par ko? Ar ko salīdzinot? Kādi ir kritēriji? Ko nozīmē skaļruņu laums -> Cik brūni korpusi?
Starp citu daudzi pēc dzerstiņiem turpina klausīies skaļruņus ar nosvilinātiem pīkstuļiem, bet tā kā nosviluši abi un tā lieta neinteresē - tā arī līz muža galam lieto - bez augšām... :D
Publicēts: 17.02.14 14:56 labots
 citēt
Palaidniek, vienīgais, ko varu iebilst- par pēdējo tekstu- Tu esi pavisam švaks oponents..:face-wink:
Ir kaučkāda taisnība, bet viss vienā nekonkrētā čupā!

Varbūt izsakies īsi un krieviski- "ja v nature krutoj pacan"E

Ess zinu, ka laba tehnika nemaksā lēti, bet no Tava garā pentera tas nav izprotams.
Publicēts: 17.02.14 14:58 labots
 citēt
Friidis:Palaidniek, vienīgais, ko varu iebilst- par pēdējo tekstu- Tu esi pavisam švaks oponents..:face-wink:

Varbūt izsakies īsi un krieviski- "ja v nature krutoj pacan"

Frīdis,Tev var just,ka ir nomocījis mazvērtības kompleks.Domāju,ka ja griezīsies pie speciālista,tad varēsi tikt vaļā no savas ķibeles.Silti iesaku un uztver dzīvi vienkāršāk :face-wink:
Publicēts: 17.02.14 15:03 labots
 citēt
Jolan:
Friidis:Palaidniek, vienīgais, ko varu iebilst- par pēdējo tekstu- Tu esi pavisam švaks oponents..:face-wink:

Varbūt izsakies īsi un krieviski- "ja v nature krutoj pacan"

Frīdis,Tev var just,ka ir nomocījis mazvērtības kompleks.Domāju,ka ja griezīsies pie speciālista,tad varēsi tikt vaļā no savas ķibeles.Silti iesaku:face-wink:

Jolan, varbūt otrādi?

Esi iegrūdis lielu naudas čupiņu dārgos grabulīšos un tagad mēģini pārliecināt citus par savu ģenialitāti?
Audiotenhikā tas varbūt iet cauri, bet fotolietās tas uzreiz ir uzskatāmi. Tavas bildes nebūt nav sliktas, bet līdz ģēnijam vēl gana tālu!
Publicēts: 17.02.14 15:06 labots
 citēt

Varbūt izsakies īsi un krieviski- "ja v nature krutoj pacan"E

Ess zinu, ka laba tehnika nemaksā lēti, bet no Tava garā pentera tas nav izprotams.

Frīdi - es saprotu, ka vecums nenāk viens, bet vai ir tik smagi???

Daudziem te ir pa gadiem sapirkti visvisādīgākie fotodzelži reāli vājprātīgā kopsummā naudas izteiksmē... un? Ko tagad darīt? Labu bilžu (neskatoties uz dzelžiem) reizēm arī nav... :D

Kāds tam sakars ar to skan vai neskan konkrēta akustiskā sistēma? un kā skan? Kāds tam sakars ar tam hobijam atvēlēt iespējamo naudas apjomu kabatā?
Drīkst būvēt arī skaļruni pats - nu nebūs tik smuka kastīte, izpaliks brendīgs nosaukums - un? Ne jau krāna staipīšanai to būvē, bet skanējumam.
Ja tā lieta neinteresē, tad pat piečuku nav vērts tādā virzienā tērēt. Un tas nav nekas slikts.
Publicēts: 17.02.14 15:07 labots
 citēt
Friidis:
Jolan:

Frīdis,Tev var just,ka ir nomocījis mazvērtības kompleks.Domāju,ka ja griezīsies pie speciālista,tad varēsi tikt vaļā no savas ķibeles.Silti iesaku:face-wink:

Jolan, varbūt otrādi?

Esi iegrūdis lielu naudas čupiņu dārgos grabulīšos un tagad mēģini pārliecināt citus par savu ģenialitāti?
Audiotenhikā tas varbūt iet cauri, bet fotolietās tas uzreiz ir uzskatāmi. Tavas bildes nebūt nav sliktas, bet līdz ģēnijam vēl gana tālu!

Neņemos vērtēt neviena bildes, bet bildes par ģeniālām padara autors, nevis dzelzis. Ģeniālu bildi raksturo tas, kā to uztver skatītājs, nevis ar cik mpix matricu, vai uz cik platas filmas ar kādiem stikliem tā radīta... Tas ir vizuāls vēstījums! Dzelži nodrošina tikai tehnisko izpildījumu. Un nav noslēpums ka reizēm ģeniālas bildes no tehniskā izpildījuma viedokļa būtu ieskaitāmas pat pie brāķiem...
Publicēts: 17.02.14 15:08 labots
 citēt
Friidis:
Jolan:

Jolan, varbūt otrādi?

Frīdi :face-grin: es esmu svētdienas bildētājs un bildēju TIKAI SAVAM PRIEKAM.Nekad neesmu teicis,ka esmu ģeniāls :face-wink: ...un mūziku es klausos kas man patīk un kā man patīk un nepretendēju ne uz kādām apsalūtām patiesībām.:face-wink: , Skaudība nav labākā no īpašībām
Publicēts: 17.02.14 15:12
 citēt
Palaidniek, es tik par to pašu- būsim reālisti - gan manas, gan Tavas bildes ir diezgan tālu no fotopasaules šedevriem.
To pašu varētu teikt par audiotehniku- īstenie speči te fotolohu forumā nekavē savu dārgo laiku...:face-grin:
Publicēts: 17.02.14 15:12
 citēt
Publicēts: 17.02.14 15:16 labots
 citēt
Friidis:Palaidniek, es tik par to pašu- būsim reālisti - gan manas, gan Tavas bildes ir diezgan tālu no fotopasaules šedevriem.
To pašu varētu teikt par audiotehniku- īstenie speči te fotolohu forumā nekavē savu dārgo laiku...:face-grin:

Kas tad ir "īstie" audiospeci? A?
Cik dažādas sistēmas esi paklausījies, cik reiz esi paspēlējies, lai savu veco pasūzi aizvietotu ar citu, nomainītu kabeli līz skaļruņiem un palūrētu kā mainās skanējuma raksturs?

Starp citu, tie "audiofili" pat ļoti komunicē savā starpā un arī ar citiem, aicina pie sevis un dodas pie citiem paklausītes, salīdzināt... Vesela pasaule!
Un tur nav tādu izteiktu man kruta - pārējie lohi. Tur cilvēki iet iepazīt citādu skanējumu un saprast - tas ir priekš viņa vai nav

Tik tā arī nesapratu kāds tam sakars ar taviem vai maniem patreizējiem ienākumiem???
Un kas (kuri tieši) ir tie īstie audiospeci un fotogrāfi? :face-devil-grin:
Publicēts: 17.02.14 15:18 labots
 citēt
Jolan (un arī palaidniek)-, es tikai vairākkārt izteicu savu necilo IMHO un to vēlreiz atkārošu RUNA IR TIKAI UN VIENĪGI PAR NOSTĀJU- ja "audiophase & Co" īpašnieks citu aparātus pilnā nopietnībā augstprātīgi devē par malku, viņš ir lēts snobs un plātīzers!

Es pietiekami labi saprotu aparatūras tehniskās atšķirības, bet jāsaprot arī cilvēku maciņu atšķirības!
Es to visu labi saprotu, un tādēļ neciešu AUGSTPRĀTĪBU!

Tikai tādēļ šeit iespamoju!
Publicēts: 17.02.14 15:36
 citēt
Friidis:Jolan (un arī palaidniek)-, es tikai vairākkārt izteicu savu necilo IMHO un to vēlreiz atkārošu RUNA IR TIKAI UN VIENĪGI PAR NOSTĀJU- ja "audiophase & Co" īpašnieks citu aparātus pilnā nopietnībā augstprātīgi devē par malku, viņš ir lēts snobs un plātīzers!

Es pietiekami labi saprotu aparatūras tehniskās atšķirības, bet jāsaprot arī cilvēku maciņu atšķirības!
Es to visu visu saprotu, bet neciešu AUGSTPRĀTĪBU!

Tikai tādēļ šeit iespamoju!

Tu arī lasī namāki???
Phase audio īpašnieks pats kā reizi arī rādīja ka senilie Radiotehnikas "gurķīši" ir ļoti pat cienījams skaņas avots!

Tas ka cilvēkam ir pieejama daudz un ļoti raiba audiotehnika viņu nepadara par biezo, snobu vai nūģi!
Bieži vien nākas atskārst ka ir eksemplāri, kas nemaksā salīdzinoši neko, bet skan labāk kā dažs labā ārkārtīgi dārgi naudas izteiksmē novērtēts izstrādājums.

Un kur Tu te atradi AUGSTPRĀTĪBU???? :grimace:
Publicēts: 17.02.14 15:38
 citēt
Publicēts: 17.02.14 15:38 labots
 citēt
Friidis:

Frīdi, kā Tev ienāca prātā piešūt man tās aristokrātu brokastis? Brokastīs nedzeru nekad un nezinu, kā garšo mežirbe.:face-sad:
Pircis (UN PĀRDEVIS!) esmu gan superlētus ķīniešus, gan vidusmēra Dali, Mission, Kenwood, Sony, Pioneer, bet visvairāk Radiotehniku, jo ilgu laiku tehnikas tirdzniecība BIJA MANS DARBS. Un vienmēr esmu teicis, ka skaņa ir ļoti subjektīva, jo aparatūra ir tikai mūzikas interpretētājs. Un visbiežāk, tad, kad laimīgais ieguvējs savu pirkumu pārnes mājās, viņš pierod pie konkrētas interpretācijas un viņa aprīkojums pārvēršas pa LABĀKO PASAULĒ. Un tā ir laba ziņa, jo visi mēs gūstam prieku neatkarīgi no iztērētās summas.:face-smile:
Publicēts: 17.02.14 17:09
 citēt
Palasot Frīdi dažādos forumos - ja kādam ir kas dārgāks kā Frīdim, tad tas ir buržujs vai kas tamlīdzīgs.
Ja kāds saka, ka Frīža komplekts nav pats labākais, ko šodien var nopirkt - snobs.

Cilvēki sevi lutina ai, cik dažādi. Arī tantei, kas par pēdējo naudu pie kases pērk bieti, mazo blašķīti un biezpiena sieriņu - tas biezpiena sieriņš nafig nav vajadzīgs, tur puskilo kartupeļu sanāktu, pēc loģikas. Bet gribas viņai un tā viņa sevi palutina.

Te ir fotoforums, pēc definīcijas dārga hobija & investīcijas prasōšas nodarbošanās apspriešanai. Kāds tur brīnums, ka ir šeit cilvēki, kas var atļauties nepirkt RRR; ka kāds varbūt ir bijis paklausīties BangOlufsenu, cits varbūt uzspēlē grupā un ir ar vēl citām prasībām pret to, ko dzird. Cits tai pat laikā sestdien brauc ārpus pilsētas mežā ar vecu džipu, kurā iebāzti navaroti jauna auto cenā. Vēl cits piķi atstāj masāžas salonā. Vēl citam nākas iztikt ar to biezpiena sieriņu. NU UN?
Publicēts: 17.02.14 17:10
 citēt
versatile:Palasot Frīdi dažādos forumos - ja kādam ir kas dārgāks kā Frīdim, tad tas ir buržujs vai kas tamlīdzīgs.
Ja kāds saka, ka Frīža komplekts nav pats labākais, ko šodien var nopirkt - snobs.

Cilvēki sevi lutina ai, cik dažādi. Arī tantei, kas par pēdējo naudu pie kases pērk bieti, mazo blašķīti un biezpiena sieriņu - tas biezpiena sieriņš nafig nav vajadzīgs, tur puskilo kartupeļu sanāktu, pēc loģikas. Bet gribas viņai un tā viņa sevi palutina.

Te ir fotoforums, pēc definīcijas dārga hobija & investīcijas prasōšas nodarbošanās apspriešanai. Kāds tur brīnums, ka ir šeit cilvēki, kas var atļauties nepirkt RRR; ka kāds varbūt ir bijis paklausīties BangOlufsenu, cits varbūt uzspēlē grupā un ir ar vēl citām prasībām pret to, ko dzird. Cits tai pat laikā sestdien brauc ārpus pilsētas mežā ar vecu džipu, kurā iebāzti navaroti jauna auto cenā. Vēl cits piķi atstāj masāžas salonā. Vēl citam nākas iztikt ar to biezpiena sieriņu. NU UN?

+100
Publicēts: 17.02.14 18:19 labots
 citēt
te daudzi apdirš RRR Giant FS-100 tumbas. man tās ir mājās un esmu pats piedzīvojis ka tās sāk 3 reizes labāk skanēt pieslēdzot tām labu stereo pastūzi, kas normāli velk 4 omus, uzliku labu strāvas filtru, pareizi viņas novietoju telpā. un sāka normāli skanēt ! parādiet man citu ražotāju grīdinieces šajā cenu diapazonā (jaunas nevis lietotas), kas skanēs labāk !?!?!

Publicēts: 17.02.14 18:33 labots
 citēt
versatile:Palasot Frīdi dažādos forumos - ja kādam ir kas dārgāks kā Frīdim, tad tas ir buržujs vai kas tamlīdzīgs.

Kā NU UN???? NU KROPĻI taču! Visam ir robežas - un tās ir ABSOLŪTI skaidras - Frīža budžets - ja kaut kas rauj pāri, tad acis aizmiglojās un kirdik - visas tēmas pārvēršas vienā.
Publicēts: 17.02.14 18:37
 citēt
andre:te daudzi apdirš RRR Giant FS-100 tumbas. man tās ir mājās un esmu pats piedzīvojis ka tās sāk 3 reizes labāk skanēt pieslēdzot tām labu stereo pastūzi, kas normāli velk 4 omus, uzliku labu strāvas filtru, pareizi viņas novietoju telpā. un sāka normāli skanēt ! parādiet man citu ražotāju grīdinieces šajā cenu diapazonā (jaunas nevis lietotas), kas skanēs labāk !?!?!

''Labāk" te ir stiepts jēdziens (īpaši ja visu saslēgumu sakabina nejēdzīgi), bet pa provi Vīzatonim www.visaton.de... ir dažas lietas demokrātiskās cenās - paši kā nekā extra skaļruņu ražotāji.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 11
  5. 12
  6. 13
  7. 14
  8. 15
  9. 16
  10. 17