Ir laba vieta kur pamācīties. Arī ieteicama šīs lapas veidotājiem, protams, neko sliktu nedomājot, vienkārši tur ir daudzas labas lietas, ko varētu izmantot arī šeit
Ir laba vieta kur pamācīties. Arī ieteicama šīs lapas veidotājiem, protams, neko sliktu nedomājot, vienkārši tur ir daudzas labas lietas, ko varētu izmantot arī šeit
linki Vienmēr var gribēt labāk, citreiz - mazliet pašpikot, pasaule ir liela un mēs visi dzīvojam matri.. internetā, padalamies savos atradumos PS konkurentus nepostējam, OK?
palcho, hmm, mes zinam par taada linka eksistenci, un taa kaa musu abu ideju celji var arii krustoties ... nu, nav gluzhi korekti ne tur posteet musu linkus, ne sheit - vinejos
Man gan liekas, ka ar šādu attieksmi, cienījamie admini, jūs to konkurences rezultātu novēršat par labu tiem otrajiem. Nu nav tikai tā, ka nevar mierīgi līdzpastāvēt. Nu nav tā.
P.S. Par to vai šī linka iepostēšana ir nekorekta es nezinu, tas atkarīgs no jūsu attieksmes.
godigi sakot, butu loti priecigs sheit redzet vairak vai mazak arzemju linkus, tachu nepavisam nesmu pret autorlapu noraadeem (piemeram andreart, visu cienju!) tacu stastot cik labi ir ******.lv vai cik daudz bezmaksas bilzhu var ielikt *****.lv naah...
Te es galvenokaart veershos pie taadiem kaa es - iesaaceejiem! Sevshkji noder tiem, kas liek savas pirmaas bildes un ir sapratushi (no komentaariem), ka bilde ko vinji ielika iisti nebija asa un gana dzidra! Izlasot un saproto visu, jau buusit soli tuvaak labas kvalitaates bildeem un izmantosit savus aparaatu iespeejas daudz efektiivaak! Labs texc un viegli saprotams (angliski)!