forum.gif
Statīvs.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Statīvs.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.02.07 14:45
 citēt
Nezināju, kur īsti šito bliezt iekšā, bet nu lieta ir sekojoša. Došos braucienā uz Ziemeļitāliju no 2-9 aprīlim, un nu iedomājos, ka man vajadzētu statīvu līdzi dažiem labiem kadriem, bet šitāda uzparikte pašai personīgi nav, un arī vienam pasākumam tērēties īpaši negribētos.
Iedomājos, ka varbūt kāds ir gana vēlīgs un varētu aizdot vai vismaz izīrēt pa kādām mazām summiņām savu statīvu man :)
Vai kas tāds ir iespējams?
Publicēts: 26.02.07 14:54
 citēt
Nezināju, kur īsti šito bliezt iekšā, bet nu lieta ir sekojoša. Došos braucienā uz Ziemeļitāliju no 2-9 aprīlim, un nu iedomājos, ka man vajadzētu statīvu līdzi dažiem labiem kadriem, bet šitāda uzparikte pašai personīgi nav, un arī vienam pasākumam tērēties īpaši negribētos.
Iedomājos, ka varbūt kāds ir gana vēlīgs un varētu aizdot vai vismaz izīrēt pa kādām mazām summiņām savu statīvu man :)
Vai kas tāds ir iespējams?

zandy, laiks iepazīties ar [url=www.fotonoma.lv]www.fotonoma.lv[/url] sortimentu :)
Publicēts: 26.02.07 15:53
 citēt
celjojumos braucot pats svariigaakais lai statiivs buutu mazs un viegls. varu shaadam meerkjim piedaavaat 8-10eur veertu :) "digi statiivinju", kas saliktaa veidaa ir kaadus 30-35cm garsh. protams ka jamais NAV paredzeets dslr, bet labi ja der ziepiitim. tacu neskatoties uz visu slikto esmu tam virsuu licis d50 ar kitu un nekas, un nekas, ... ak jaa ja nu ir veelme varu pret kaadu kozhljeni aizdot.

te viens no piemeeriem - www.fotoblog.lv...
bet pats statiivs ar roku jaapietur. :)
Publicēts: 26.02.07 16:48
 citēt
celjojumos braucot pats svariigaakais lai statiivs buutu mazs un viegls. varu shaadam meerkjim piedaavaat 8-10eur veertu :) "digi statiivinju", kas saliktaa veidaa ir kaadus 30-35cm garsh. protams ka jamais NAV paredzeets dslr, bet labi ja der ziepiitim. tacu neskatoties uz visu slikto esmu tam virsuu licis d50 ar kitu un nekas, un nekas, ... ak jaa ja nu ir veelme varu pret kaadu kozhljeni aizdot.

te viens no piemeeriem - www.fotoblog.lv...
bet pats statiivs ar roku jaapietur. :)

Pirmkārt, bildīte vienkārši dievīga. Patiesi skaisti! :)

Otrkārt, man jau ir tas daikts Nikon d50. Tā kā, ja nu tu saki, ka var tas statīvs šito daiktu izturēt, tad jau baigi jauki būtu kaut ko ar tevi sarunāt. Citādi nu es tāds varen ekonomisks cilvēks esmu palicies pēdējā laikā un nemaz nu negribas tērēt īpaši naudas šim pasākumam. Bet nu ja nāksies, tad nāksies :)

Un vēlreiz - bildīte dievīga. Kur bildēta?!
Publicēts: 26.02.07 19:36
 citēt

...piedaavaat 8-10eur veertu :) "digi statiivinju"

gan leetais digi-statiivs gan bilde naak no kjiinas tautas republikas. :) komentos zem bildes bija preciizaaks vietas apraksts.
Publicēts: 27.02.07 09:36
 citēt

...piedaavaat 8-10eur veertu :) "digi statiivinju"

gan leetais digi-statiivs gan bilde naak no kjiinas tautas republikas. :) komentos zem bildes bija preciizaaks vietas apraksts.

hmm, tie 8-10euro(?) ir par to visu laiku domāta? :)
Publicēts: 27.02.07 09:59
 citēt
hmm, tie 8-10euro(?) ir par to visu laiku domāta? :)

tik tas statiivs maksaaja veikalaa. kaa gandariijumu/atliidziibu par lietoshanu es buutu apmierinaats ar itaalju kozhljeneem kaa jau tiku mineejis kaadaa no ieprieksheejiem postiem.
Publicēts: 27.02.07 10:03
 citēt
nesix, tu laikam domā šādu statīvu
www.amazon.com...
Publicēts: 27.02.07 10:11
 citēt
es vairs nekā nesaprotu no jums...
Publicēts: 27.02.07 10:21
 citēt
Zandymama:

www.fotonoma.lv...

8Ls nedēļā
Publicēts: 27.02.07 10:26
 citēt
Zandymama:

www.fotonoma.lv...

8Ls nedēļā

Nu jā jā, pamanīju jau! Grūti nepamanīt, ka visi metas ar to fotonomu virsū! Argh.
A tur uz vietas var aizbraukt un samaksāt?
Publicēts: 27.02.07 11:23
 citēt
Zandymama :)
var maksāt arī uz vietas

Nātan, pa 8Ls/dienā ir pro statīvs ar vienu pro galvu pēc izvēles, tāds veikalā ap 80Ls maksā.
Publicēts: 27.02.07 11:29
 citēt
Zandymama :)
var maksāt arī uz vietas

Nu skaidrs, tad jau nāks tuvāk laiks un būs jāaizdaras līdz turienei.
Publicēts: 27.02.07 11:48
 citēt
nesix, tu laikam domā šādu statīvu
http://www.amazon.com/AMBICO-V-0615-Extendable-Mini-Tripod/dp/B00005T3W4

:) taa viss nav gan. peec izskata vinjsh ljoti liidzinaas shim: www.fotonoma.lv...
bet max augstums vareetu buut kaadi 1,2m ne vairaak.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):