forum.gif
Lai piedod blondais dzimums!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Lai piedod blondais dzimums!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.02.07 09:51
 citēt
...

- Ar ko atšķiras stulbs vīrietis no gudra?
- Stulbs vīrietis stāsta anekdotes par blondīnēm, bet gudrs – ar viņām guļ.

..

šī anektdote nedauzdz pastāsta par tevi kārlēn :D
Publicēts: 25.02.07 09:55
 citēt
...

- Ar ko atšķiras stulbs vīrietis no gudra?
- Stulbs vīrietis stāsta anekdotes par blondīnēm, bet gudrs – ar viņām guļ.

..

šī anektdote nedauzdz pastāsta par tevi kārlēn :D

:lol: :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 25.02.07 14:12
 citēt
tā "Kāmīte" ir briesmīga slimība ja tad nevar gulēt ar blondīnēm
Publicēts: 25.02.07 17:31
 citēt
nuja, arii miilestiiba ir slimiiba :)
Publicēts: 27.02.07 00:17
 citēt
Ko dariit ja nepatiik blondiines?

paarej uz rudmateem :mrgreen:
Publicēts: 16.03.07 05:25
 citēt
Mja - nav jau brinums, ka latvietes izvelas arzemniekus, jo savejie jau savas vietejas meitenes pec matu krasas veretee patik vai nepatik, ne pec visa parejaa :shock: :D
Publicēts: 16.03.07 09:03
 citēt
Piemēram tādus smukus itāļu vīrišus, kas spēj novērtēt vietējās zeltenes un saprot sievietes, jo Itālijā savos 35.gados pie mammas dzīvo :)

Es arī nesaprotu -- blondīne, brunete, rudmate, eiropiete, ķīniete, korejiete, filipīniete. Katrai savs šarms un katra jāvērtē katrā konkrētā gadījumā. ;)
Publicēts: 16.03.07 11:17
 citēt
...aizejiet uz izraadi "Alu sieviete" ar S.Didzhus galvenaa lomaa... vareesiet par sevi pasmieties... :)))
Publicēts: 16.03.07 14:11
 citēt
imho diezgan banāla izrāde, kas pie tam nemaz nav smieklīga ...
Publicēts: 16.03.07 14:17
 citēt

viss atkarigs no personigas dzives uztveres. man gan bija jautri
Publicēts: 16.03.07 14:59
 citēt

...es par Tavu viedokli nemaz neesmu izbriiniita, jo ir dalja viirieshu un arii sievietes, kuri taa domaa - banaala un nekaa smiekliiga... bet es gan kaartiigi izsmeejos un man patika... iz dziives... bija viens viirietis, kursh peec pirmaa ceeliena demonstratiivi pameta izraadi un bija taadi, kuri sarunaas ar sievieteem teics, ka taa tachu nav :)... pirmdien eju uz Alu cilveeku un domaaju, ka smieshos ne mazaak :D
Publicēts: 16.03.07 16:46
 citēt

...es par Tavu viedokli nemaz neesmu izbriiniita, jo ir dalja viirieshu un arii sievietes, kuri taa domaa - banaala un nekaa smiekliiga... bet es gan kaartiigi izsmeejos un man patika... iz dziives... bija viens viirietis, kursh peec pirmaa ceeliena demonstratiivi pameta izraadi un bija taadi, kuri sarunaas ar sievieteem teics, ka taa tachu nav :)... pirmdien eju uz Alu cilveeku un domaaju, ka smieshos ne mazaak :D

par alu sievieti varu tikai teikt no seerijas "knjizhku necital no mnjenie imeju ..." ka abas divas gan leishu variants gan amiishu variants ir taads vaaljs meeginaajums uztaisiit alu cilveeks 2. savukaart pashu alu cilveeku esmu redzeejis un gandriiz paliku bez iekshaam.
Publicēts: 16.03.07 17:19
 citēt
Tā izrāde man smielīga liktos kādus gadus ~ 15 atpakaļ. Banāli joki ar pretenzijām uz kaut kādu dziļāku domu.
Publicēts: 16.03.07 19:49
 citēt
tā, kas tā par alu sievieti? :shock:
Publicēts: 16.03.07 23:01
 citēt
Tā izrāde man smielīga liktos kādus gadus ~ 15 atpakaļ. Banāli joki ar pretenzijām uz kaut kādu dziļāku domu.

...un kas ir noticis pa 15 gadiem?... es tikai taas pretenzijas izraadee nesaskatiiju...
Publicēts: 16.03.07 23:05
 citēt
tā, kas tā par alu sievieti? :shock:

kur tu dziivoji. kaa to miestu sauca? saakas laikam ar "o" un beidzaas ar "gre" ? :mrgreen:
Publicēts: 17.03.07 18:43
 citēt
"Alu sievietē" ir maz kā oriģināla, principā jau tāds anekdošu apkopojums vien ir. Nebiju lasījis vai dzirdējis tikai pārīti. Lasīt šo darbu būtu gandrīz vai garlaicīgi.
Un tomēr man izrāde patika - Didžus dēļ. Viņa atdzīvināja anekdotes un lika smieties par jau zināmajiem jokiem.
Publicēts: 17.03.07 19:44
 citēt
Izrādes problēma bija, ka par lielu daļu joku mēs jau sākumskolas laikā smējāmies. Tāpec arī rakstīju ka 15 gadus atpakaļ būtu OK. Tad vēl es tik vidusskolā gāju un gan jau ka liktos varen smieklīgi.
Publicēts: 17.03.07 23:41
 citēt
"Alu sievietē" ir maz kā oriģināla, principā jau tāds anekdošu apkopojums vien ir. Nebiju lasījis vai dzirdējis tikai pārīti. Lasīt šo darbu būtu gandrīz vai garlaicīgi.
Un tomēr man izrāde patika - Didžus dēļ. Viņa atdzīvināja anekdotes un lika smieties par jau zināmajiem jokiem.

Man izrāde nepatika, jo es viņu neredzēju!

It's simple, isn't it?

:D
Publicēts: 17.03.07 23:49
 citēt
Izrādes problēma bija, ka par lielu daļu joku mēs jau sākumskolas laikā smējāmies. Tāpec arī rakstīju ka 15 gadus atpakaļ būtu OK. Tad vēl es tik vidusskolā gāju un gan jau ka liktos varen smieklīgi.

nav jau par sliktu kaadreiz atsvaidzinaat savas zinaashanas un atminjas... pie tam, ka ir taadi joki, kuri nenoveco... diivaini, vai ne? ;)
Publicēts: 18.03.07 00:01
 citēt

nav jau par sliktu kaadreiz atsvaidzinaat savas zinaashanas un atminjas... pie tam, ka ir taadi joki, kuri nenoveco... diivaini, vai ne? ;)

Ja tie aktieri būtu nepazīstami nepazīstamā teātrī, tad tā neliktos viss ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):