dansiga:viss ir jasaliek pa plauktinjiem (nosaukumiem), lai nerodas parpratumi ;-)
pārpratumi pieder pie lietas.... pa plauktiņiem ērti, bet reizēm garlaicīgi... neliela māXlinieciski/divdomīga piedeva tekstos, nekad nav par skādi.....
dansiga:negativs, tas sado/mazo bija uz tevi teemets - tb tev patiik tas asaas izjuutas;-ppppp
reizēm jau patik, bet tajos pasākumos neiesaistu citas personas.......un sado/mazo nav vienīgais asu izjūtu avots....ja par to ieminējies, tad, ka tik pašai mājās nav kāda pletnīte pieslēpta......
ir/nav pletniite ...... es galu galaa skatos arii shad tad filmas;-p;-) un taapec arii tas tavu aso izjuutu stimuls radiija manii shiis asociaacijas;-)
dansiga:ir/nav pletniite ...... es galu galaa skatos arii shad tad filmas;-p;-) un taapec arii tas tavu aso izjuutu stimuls radiija manii shiis asociaacijas;-)
neko jau šovakar par asajām izjūtām neesmu muldējis....., pieminēju vienīgi māXlinieciski/divdomīgas piedevas tekstos ....
es vēl saprastu, ja negatīvs būtu saslimis ar futbolu un ietu to spēlēt es kādus 3 mačus esu redzējis, vienā nevarēja no 11 m iesist vārtos sita virsū vārtsargam
alvils:pff, neinteresanti, abas eiropas komandas...
toties abas nekad nav spēlējušas pasaules kausa finālā!
Tā iet, ka sievietes par futbolu spriež Pasaules kausa finālā tikai Spānija nav spēlējusi. Holande ir un pat divas reizes.. Neviena no šīm komandām nav ne reizi uzvarējusi pasaules kausā
Bet spēle, manuprāt, būs ar daudz goliem. Un tas pat neskatoties, ka spāņi pēdējās 3 spēles tikai ar 1:0 ir vinnējuši.
es nespriežu, es komentēju pa ausu galam dzirdētus teikumus!
tusne, un es domāju, ka tu, salīdzinot ar mani, daudz nopietnāk tam visam pieej, bet to pat es atceros, ka Holande ir spēlējusi finālā, bet nekad nav vinnējusi