biežāk gan novērots, ka pa tiem pašiem grābekļiem vien kāpelē un vēl arī pamanās uzkāpt uz citiem grābekļiem vai pat iekāpt pamatīgos s....
es jau piekrītu, ka pieredze vajadzīga, un vēlams - dažāda, runāju par gadījumiem, kad slāpes pēc jaunas pieredzes kļūst par slimīgu atkarību... un galu galā atkarīgajam tas viss kļūst nevis daudzveidīgi, bet vienveidīgi un tā īsti vairs nekas neaizrauj...
aizmirstās jau parasti tas, kam nevajadzētu ....... , par sklerozi nevajag uztraukties, nekur jau nepaliks .... kamēr skleroze vēl nav piezagusies, atmiņas zudumus var kontrolēt ar kontrolpunktu daudzumu, jeb, ar bremžu atlaišanu, viena kontrolpunkta gadījumā
dīvains kontrolpunkts ..... , sāpoša galva kvalitātes rādītājs, kas norāda, ka neskatoties uz netradicionālajām vēsmām, kontrolpunkts saturējis pirmās nepieciešamības elementus .....
d_a:nav nemaz tik dīvains, ja ņem vērā, ka jubilāra mājā dzīvo 2 suņi un vēl viens bija atnācis ciemos
nu, klasisks kontrolpunkts, ir tjipa, "zabegalovka" ..... ieskrējiens uz īsu brīdi, bez dzīvnieku pasaules pārstāvju klātbūtnes .... ir gan izņēmumi, gadās arī tā klātbūtne, bet tas kāda partnera pārķeršanas gadījumos. kontrolpunktu kustības evolucijas gaitā, ir ieviesušās dažas atkāpes, un par tiem kļūst aizvien neierastākas vietas, un kompānijas. suņu sautējumi, eļļā viegli uzkarsētas majvaboles utt., tas delikateses, der sevis palutināšanai, šad tad .....
dansiga:negativs, es lai kaartotu citu dziives? sovsem odurel!? man pat slinkums saveejo kaartot ;-)))
kurš tad spējīgs dzīves sakārtot? .... runa iet par topika kārtošanu, pareizo tematu piedāvāšanu, youtube izdzīšanu no galvām, lai dalībnieki neiznieko laiku utt ....