labi, jāmēģina atrauties no kompja......, man tak atvaļinājums, lielais, interesantais pasākums[ špakteles, stikla škiedra, sveķi, stirols, acetons, krāsas utt]
negatIvs:labi, jāmēģina atrauties no kompja......, man tak atvaļinājums, lielais, interesantais pasākums[ špakteles, stikla škiedra, sveķi, stirols, acetons, krāsas utt]
pagaidām tas ir piešpaktelēts zilā putoplasta veidojums.... tagad tas ir jāaplīmē ar stiklašķiedru, atkal jāšpaktelē, jāslīpē, tad jāuzpūš speciāla krāsa ~ 2-3 mm, tad ar ūdens papīru vēl jāslīpē, finālā nopulē. tad apgriež otrādāk, un taisa iekšpusi, konsoli, soliņi, uzliek visus pribambasus ....
uz jauno krastu, bet tas tik drīz nebūs ..... informāciju izmetu, kā mājienu, ka plenēri man pie kājas pašreiz, ja nu vienīgi nakts melnumā, kāds šauri profilēts .....
mēnesceliņš smalks pasākums, tas jau tikai specializētajos plenēros .... video pielikums/miglains mājiens par specializētajiem plenēriem www.youtube.com... ...
dansiga:man nepatiik - parasti runaaju tikai par to,ka sir;-pppp (ceru, ka sho komentaru nesasiesi ar manu pedejo tekstu;-p)
labi, tad šito varētu sasiet ar tiklības jostu?
ar Lielvārdes jau šito nesasiesi ..... ministrs arī var sasiet valgos ..... bet par pieredzēm runājot, jo vairāk, un daudzveidīgāka, jo labāk ......, un ar robiem attīstībā nav ko lepoties .....