negatIvs:iespējams pēc kursiem sākšu saprast māXslu .... , piemēram šito img.fotoblog.lv... [Dansiga]
šī bilde, laikam, Tavas dziļākās jūtas aizķēra, jo esi saglabājis to un dikti bieži piemini!
saglabāju, jo toreiz, kad ielika vērtēšanai, neliels disputs izvērsās ..... , bija nojauta, ka vēl noderēs kādreiz, jo bija vēl kāda nojauta, ka izdzēsīs .... stīgas neaizskāra, vienkārši biju šokā, kā kaut ko tādu var samudrīt , un kāpēc, un kā .....
negativs, redzi - bez eksperimentiem nav izaugsmes;-ppp un taapec arii ielikts kritikai, lai tauta izteiktu viedokli - ko tur nesaprast?!?!?!?! vot es atkal to nesaprotu !!!!
dansiga:negativs, redzi - bez eksperimentiem nav izaugsmes;-ppp un taapec arii ielikts kritikai, lai tauta izteiktu viedokli - ko tur nesaprast?!?!?!?! vot es atkal to nesaprotu !!!!
ko tik mazrunīgs?? Tu jau mēdz izplūst lašos tekstos!
šajā gadījumā nav vērts, pietiekami pateikts, tas jau nebūtu manā stilā, vēl tiešāk izteikties .... pavisam cita lieta, būtu parunāt par sarūsējušiem dzelžiem, vai būtņu līnijām .....
alvils:nepatīk Tavs dzimums vai? var jau mainīt...
nav tik 1-kārši, kā aizkodēties pret dzeršanu un uz weekendu atkodēties! es zinu, es lasīju! www.fotoblog.lv...
ilgi nelasīju un kā sāku lasīt - un bija tā - topošais vīrietis Zaķim sit kanti, Zaķis slapjš un nesaprot, par ko džeks "neiet līdz galam", a joki ta tādi, ka gala viņam nav, jo Kalnbērzs vēl nav viņam pipsīti pierīkojis!
tjipa, dīvainīši ... kas tur slikts .... vispār apzīmējumam lielas nozīmes nav, tie var kādu aizskart, kāds tikai ieņirgs, nozīme ir apzīmējuma atbilstībai subjektam, bet tas diez vai bieži notiek, jo diezgan labi jāpazīst objekts ..... , savādāk tāda virspusēja, vai šauri specializēta, vai pat galīgi garām, ja subjekts rada mānīgu iespaidu, apsaukāšanās vien sanāk ....
pagaidām pieminētie vārdiņi, nav ne labākie, ne sliktākie, iespējams, malējie, kādus Alvils atļaujās uzrakstīt .... es gan sekošu Daigas aicinājumam, došos pie mātes dabas krūts ....
]http://www.youtube.com/watch?v=WNpekX8B_cc[/url] to sviestu vairāk par 15 sekundēm nevar izturēt ...., ja kāds/a grib aktīvi atpūsties, varu kādu dobīti ierādīt ....