tusne:jā.. būtne skan daudz labāk.. un cienītais arī!
actualy kungi tiek godāti, cienītas tiek dāmas. Kad kāda oficiāla persona publiski paver muti un saka: "godātās dāmas un cienītie kungi", man pārskrien šermuļi.
tusne:jā.. būtne skan daudz labāk.. un cienītais arī!
actualy kungi tiek godāti, cienītas tiek dāmas. Kad kāda oficiāla persona publiski paver muti un saka: "godātās dāmas un cienītie kungi", man pārskrien šermuļi.
tas vēl nav tas sliktākais, ko no tām mutēm var dzirdēt
Sapper:actualy kungi tiek godāti, cienītas tiek dāmas. Kad kāda oficiāla persona publiski paver muti un saka: "godātās dāmas un cienītie kungi", man pārskrien šermuļi.
tā jau ir.. bet nu kaut kā vīru par godāto neuzrunāju, laikam nav tik ļoti oficiālas attiecības!
Sapper:actualy kungi tiek godāti, cienītas tiek dāmas. Kad kāda oficiāla persona publiski paver muti un saka: "godātās dāmas un cienītie kungi", man pārskrien šermuļi.
tā jau ir.. bet nu kaut kā vīru par godāto neuzrunāju, laikam nav tik ļoti oficiālas attiecības!
Reiz kādā ciemā govij bija vajadzīgs bullis. Sieva sūta vīru ar dēlu, lai tie govi aizved pie buļļa. Uz vakara pusi tēvs un dēlēns paņēmuši lielo kandžas pudeli devās uz fermu pie sarga, lai viņiem iedod bulli! Bet sargs šiem atbild: "Ir te viens sugas bullis - skaistulis, bet tāds ļoti izvēlīgs, vairāk kā 3 govis dienā šim slinkums apkalpot." Bet vīrs ir uzstājīgs un saka, lai izved to bulli ārā, ja nu tomēr šis aplec viņa govi. Sargs bulli izved, tas mazliet pastaigā un mierīgi nostājās maliņā. Sargs: "Redzi, es taču teicu! Te vīrs izvelk un parāda sargam kandžas pudeli. Tas uzreiz kļūst jautrs un saka: "Nu labi, vispār ir viens līdzeklis." Sargs aiziet pie kūts stūra, saplūc brangu nātru pušķi, pieiet pie buļļa un kā uzšauj tam ar nātrēm starp pakaļkājām! Bullis atdzīvojas momentā. Kā metās virsū govij, tai pat kājas sāka ļodzīties, un godam nodara savu darbu. Atgriežas tēvs ar dēlu mājās, ved laimīgo govi. Tēvs dēlam saka: "Nu ko, tagad ir tev skaidrs, kā lietas tiek darītas?" Dēls atbild: "Jā tēti, visu sapratu." Tēvs: "Tikai tu man skaties, MĀTEI PAR NĀTRĒM NE VĀRDA!!!!"
ja neizdodas izcelt ar foto tehnikas palīdzību, pastāv taču dažādi kursi ......, ar šopu, vai lukturīti tumsā, izcels jebkuru būtni, pat lielā burzmā ....