gan jau ar savu čurājamo aparātu es pati tikšu galā - ar to es vēlējos tikai pateikt, ka pa brīdim nu nav laika pat aci te iemest Bet es par Jums domāju!!!!!
daiga, nu kam tik sliktas domas?!?!?! dabiski ka to labaako ;-)))) bet nu jau juutos kaa negatiivs .... arii shobriid stradaju un baidos iet guleet .... a ja nu piezvana un akal jalien pie kompja?!??!;-) ... nu ja - kameer shito rakstiju, piez vaniija daanis un pajautaaja ... Tev vaig 240 kN ? a cik tas ir mPa?!?!?! o jeee ..... daanis kursh brauc pa visaam pasaules lidostaam un taisa shos meriijumus .... ... aaaaaaaa......
.... ar "tālajām zemēm" viss mierīgi, nedraud, atvaļinājumā tāds projekts, kāds darbā pat sapņos nerādās ... , kaut kā nestādos priekšā, sevi kādā pludmalē vāļājamies .....
vāļāšanās pludmalē = slaistīšanās , bet slaistīšanos var nomaskēt ar jebko ..... .... darbs ir darbs, tas ne vienmēr ir sirdslieta, tas var apnikt, nogurdināt, var sagribēties pārmaiņas....., projekts/pasākums par pareizo tēmu ir vislabākā atpūta, relaksācija
d_a:negatIvs, beidz gudri muldēt un ej paslaisties kādā pareizajā pasākumā
šodien nav laika slaistīties, es tak darbā, ja būtu brīvdiena, arī neslaistītos ..... , bet muldēju, ne gudri, bet mērķtiecīgi...., kaut kā jau jāuzkurbulē panīkušais topiks, slaistīšanās, un tās maskēšanas metodes, tēma ir diezgan aktuāla ...
d_a:negatIvam, ka tik pamuldēt... jo vairāk aizraujas ar kvantitāti, jo mazāk izredžu uz kvalitāti, tas tak pat durikam skaidrs
nekā, ja naudas kā spaļi, tā nav jāpelna, var mierīgi slaistīties kvalitatīvās kvantitātes režīmā, nelielos kvalitātes zudumus, ja tādi rodās var līdzsvarot ar, slaistīšanās procesa dažādošanu, piemēram, īslaicīgi pamainot klases, no A uz B, un otrādāk, vai kā citādi ...
d_a:nu jā, katram jau sava izpratne par kvalitāti, kā man tas piemirsās...
tā nav izpratne, pieminēts viens no komponentiem, plašajā slaistīšanās sfērā ... domāju, ka ne kvalitāte zūd kvantitātes režīmā[ nav domāts pārķertais variants], bet drīzāk rutīna piegriešanās, bet tas subjektīvi, jo slaistīšanās procesā iesaistītās personas, lietas, vide, procesi var nemainīties, mainās paša slaista attieksme, iespaidi
jo dārgāk, jo labāk, variants, vai nu pohazuhas/zīmēšanās gadījumos, vai gadījumos, kad pašam slaistam nav izpratnes par notiekošo, tad princips - dārgi, tātad labi ....
d_a:varians - jo vairāk, jo labāk, neko daudz neatpaliek no iepriekš minētā
es jau neatbalstu variantu - jo vairāk, jo labāk, vienkārši pieminēju, kā vienu no iespējamiem scenārija virzieniem, un nedaudz iztirzāju .... ..... , patieso nostāju šajā jautājumā, nenāk ne prātā atklāt . pēc minūtēm 20, varbūt nedaudz vēlāk, varētu vēl kādu tēmu pacilāt, pašreiz aktuāli ar ko 2:2 beigsies