alvils:a manam ričukam tagad ir kompjūters
Zaiga_:Strap citu, sen neviens kods nav izbīdīts...
daiga_a:"ko ta neālējies?! Tev ar ka tik izrunāties! es visu mierīgi vēroju! " (c) tusneālēšanos pārcēlu uz citu vietu, neies tak izrādīties
smartins:Wind off vista?
smartins: daiga_a:"ko ta neālējies?! Tev ar ka tik izrunāties! es visu mierīgi vēroju! " (c) tusneālēšanos pārcēlu uz citu vietu, neies tak izrādīties Ta no gan paālēsies 24-tajā Volgā... Būtu 21-mā ar diviem dīvāniem...
daiga_a:kas tad tā par ālēšanos ar visām ērtībām?
daiga_a: smartins:a no gan paālēsies 24-tajā Volgā... Būtu 21-mā ar diviem dīvāniem...kas tad tā par ālēšanos ar visām ērtībām?
smartins:a no gan paālēsies 24-tajā Volgā... Būtu 21-mā ar diviem dīvāniem...
daiga_a:un kam tie dīvāni vajadzīgi?
smartins: daiga_a:un kam tie dīvāni vajadzīgi? Varētu padomāt, ka nekad uz dīvāna neesi ālējusies
daiga_a:bet ne jau mašīnā, tādā šaurībā
smartins: daiga_a:bet ne jau mašīnā, tādā šaurībā Visam vienmēr ir pirmā reize
smartins:Visam vienmēr ir pirmā reize
daiga_a: smartins:isam vienmēr ir pirmā reize kurš gan te runā par pirmajām riezēm?
smartins:isam vienmēr ir pirmā reize
smartins:Es runāju par pirmo reizi ekstrēmā šaurībā
smartins: daiga_a: kurš gan te runā par pirmajām riezēm? Es runāju par pirmo reizi ekstrēmā šaurībā
daiga_a: kurš gan te runā par pirmajām riezēm?
tusne: smartins:Es runāju par pirmo reizi ekstrēmā šaurībā nu vecās volgas aizmugurējais dīvāniņš nav nemaz tik ekstrēmi šaurs!
daiga_a: smartins:s runāju par pirmo reizi ekstrēmā šaurībā nu, tas jau tikai priekš izmisušajiem
smartins:s runāju par pirmo reizi ekstrēmā šaurībā
alvils:web vidē daudz izmisušo plosās...
alvils:a es nekur citur neapgrozos, nezinu.
smartins:Značit, neesi vēl tik ļoti izmisis?
daiga_a: alvils:a es nekur citur neapgrozos, nezinu. es arī nekur daudz neapgrozos, bet nostāstus esmu dzirdējusi...
daiga_a:"Roma, Parīze, Portugāle, Londona ......"kas tad tā par apgrozīšanos, tā tak ceļošana... normāli plenēri
negatIvs: daiga_a:"Roma, Parīze, Portugāle, Londona ......"kas tad tā par apgrozīšanos, tā tak ceļošana... normāli plenēri vai tad tur nemaz negrozījies?....
daiga_a: grozījos, bet uz tusiņiem gan negāju
daiga_a:ar fočuku rokā grozījos, bet uz tusiņiem gan negāju
daiga_a: negatIvs:vai tad tur nemaz negrozījies?....ar fočuku rokā grozījos, bet uz tusiņiem gan negāju
negatIvs:vai tad tur nemaz negrozījies?....
smartins:Tu tur izmisumā grozījies, vai tā pat vien?
daiga_a:jā, ja ne pati, tad vismaz fočuks piesaista uzmanību
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?