forum.gif
Laciz & Haiduks
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Laciz & Haiduks
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.06.10 09:30
 citēt
Es PAR lai abi tiktu izbanoti!! Līdz riebumam abu publiskā bezgalīgā plēšanās :face-sad:

Laciz, Haiduk : jūs privāti nevarat risināt savas simpātiju peripetijas!! Priekš kam mūs visus apveltīt ar jūsu abu "gudrībām"!?
Publicēts: 17.06.10 09:32 labots
 citēt
a kur ir taa pleeshanaas? sen nav redzeeta...
es principaa esmu par sexbumbu banoshanu :D

Tu izvelc 3 meeneshus vecu topiku un saac meeslos rakaaties... dariit nav ko?
Publicēts: 17.06.10 09:33
 citēt
pelle:Es PAR lai abi tiktu izbanoti!! Līdz riebumam abu publiskā bezgalīgā plēšanās :face-sad:

Laciz, Haiduk : jūs privāti nevarat risināt savas simpātiju peripetijas!! Priekš kam mūs visus apveltīt ar jūsu abu "gudrībām"!?

nedrīkst šos banot! vispār brīnos par to ka jau tik dauzi pozitīvi personāži šeit ir izbanoti. īpašnieki nerūpējas par lapas attīstību un nodarbojas ar fašismu un cenzūru :D
Publicēts: 17.06.10 09:33
 citēt
ja viņus izbanos tad galīgi garlaicīgi būs.Nedrīkst to darīt.Nekādā gadījuma.:anger:
Publicēts: 17.06.10 09:42
 citēt
Laciz:a kur ir taa pleeshanaas? sen nav redzeeta...
es principaa esmu par sexbumbu banoshanu :D

Tu izvelc 3 meeneshus vecu topiku un saac meeslos rakaaties... dariit nav ko?

Te topikiem arī noilgums ir?
Ko tu sagaidi no manis ...atvainošanos ka katru dienu forumu nelasu? :face-smile:
Jebkurā gadījumā ..katru reiz palasot forumu atduros pret vienu un to pašu - jūsu abu negācijām. Būtu vismaz abiem fantāzija tā sakarīgi puslīdz pamatoti izteikties, bet nekā, katru reizi un visās malās vienas un tās pašas rupjības nāk ārā.
Starp citu, tava reakcija ..tipiska šeit forumā esoša reakcija - izsaki savu domu un kāds jau metīsies ko pārmest. Kāda tam jēga? Nezinu, tiešām nesaprotu...

Jolan, palasi dzelteno presi un garlaicīgi nebūs, ja reiz tas tevi interesē :face-smile:
Publicēts: 17.06.10 09:44
 citēt
Laciz, ja tu pret seksbumbām, tā tu dažu labu citu visu mīlētu fotobloga skuķi izbanotu, nu ne mani:face-wink:
Publicēts: 17.06.10 09:49 labots
 citēt
Pelle - a kura tad ir lielaakaa bloga seksbumba?

un vispaar - vai nav taa kaa intereshu konflikts? Vecteevs Tevi pliku pa rudziem vazaa, Tu man raksti jociigas pm uz kuraam Tev nevaru sakariigi atbildeet... Tev nav kaads naids pret mani??? :D :D :D

ps. vai nav par daudz goda man veselu topiku veltiit???
Publicēts: 17.06.10 09:55
 citēt
es ar pret banu, bez viņiem te paliks pavisam garlaicīgi...
Publicēts: 17.06.10 09:56
 citēt
Laciz:Pelle - a kura tad ir lielaakaa bloga seksbumba?

un vispaar - vai nav taa kaa intereshu konflikts? Vecteevs Tevi pliku pa rudziem vazaa, Tu man raksti jociigas pm uz kuraam Tev nevaru sakariigi atbildeet... Tev nav kaads naids pret mani??? :D :D :D

Kura ir to jebkurš šeit esošais zin un redz. Vārdā nesaukšu, nebūtu korekti.

Kāds nu tur interešu konflikts? Es pat nezinu par ko mums vispār konfliktēt? Vai tad ir par ko?? Vispār nesparatu tavu domu, tam, kāds te sakars ar to kas mani bildē un to ka uz pm tev pajautāju filmas nosaukumu!? Man tas viss liekas nekādi nesaistītas lietas, vai es kļūdos?:face-wink:
Publicēts: 17.06.10 09:57
 citēt
Gabiz:es ar pret banu, bez viņiem te paliks pavisam garlaicīgi...
pats aizieshu. saak jau zb shitaa garlaiciiba te
Publicēts: 17.06.10 09:57 labots
 citēt
Laciz:Pelle - a kura tad ir lielaakaa bloga seksbumba?

ps. vai nav par daudz goda man veselu topiku veltiit???

tev jau tikai 1/2 no topika otra 1/2 onkam ar kārpu :face-devil-grin:
Publicēts: 17.06.10 09:59
 citēt
a ko, otrai pusei koma, tikai reizi nedeeljaa izlaizh paspamot un kaut ko uzvemt :D
Publicēts: 17.06.10 10:09
 citēt
Laciz:

Laciz, negācijām pilna pasaule! vai tiešām tu vēl izjūti vēlmi tam papildus tās te radīt?
Garlaicīgi nav, ja pats rosies! Nekad jau nav tā ka nav ko darīt, mēdz būt nevēlēšanās darīt!:face-wink: Protams vieglāk ir gausties par garlaicību un sagaidīt kādas aktivitātes no citu puses, nekā pašam radoši rosīties.:face-wink:
Es tik tā, skaļi filozofēju, tas ne tieši uz tevi attiecināms :face-smile:
Pa lielam Laciz tu man patīc un šķiet ka tu to pat zini, bet tās jūsu ar Haiduku mūžīgās debates nu gan krīt uz nerviem. Tas ir kā - iemet darvas pikuci biezputrā un visa putra beigta, vai tev to vajag?:face-wink:
Publicēts: 17.06.10 10:14
 citēt
pelle:Es PAR lai abi tiktu izbanoti!! Līdz riebumam abu publiskā bezgalīgā plēšanās :face-sad:

++++++
Publicēts: 17.06.10 10:15
 citēt
Laciz:

garlaciiba jo mazas meiytenenites nevies neposto...
un neposto joo tu esi te!!
taka ajzej ..jaaaa!
Publicēts: 17.06.10 10:25
 citēt
Pret!
Bet vai tad tas no mums atkarīgs?
Publicēts: 17.06.10 10:38
 citēt
jābano visi tie, kas taisa banojamo sarakstus.
man nez kapec nekad nav traucejis ne Natans, ne juksis, ne Zaulons, ne netjans, ne Alloxa. Ja kādam problēmas ar psihi un virtuālās pasaules distancēšanu no savas ikdienas (vai arī ikdiena tik pelēka, ka virtuālais arī ir visa dzīve) - paša problēmas.
Publicēts: 17.06.10 10:49
 citēt
versatile:jābano visi tie, kas taisa banojamo sarakstus.
man nez kapec nekad nav traucejis ne Natans, ne juksis, ne Zaulons, ne netjans, ne Alloxa. Ja kādam problēmas ar psihi un virtuālās pasaules distancēšanu no savas ikdienas (vai arī ikdiena tik pelēka, ka virtuālais arī ir visa dzīve) - paša problēmas.

Pat ne tie nav jābano. Kas nepatīk, var taču pavisam vienkārši – nelasīt. Pārējam piekrītu pilnīgi.
Publicēts: 17.06.10 10:51 labots
 citēt
versatile, tu esi par visatļautību? Vismaz tā saprotu tevis sacīto. Kāds tur sakars ar psihi? Ja aiz mana loga aug nezāles un man tās katru dienu jāredz, tad vēlme tās izravēt šķiet dabiska. Kāpēc vienas problēmas pieminēšana un piedāvājums to risināt jāpārvērš par vispārējas cilvēka psihes problēmu?? Tur ir kāds pamatojums??
Publicēts: 17.06.10 10:54
 citēt
orks:
versatile:jābano visi tie, kas taisa banojamo sarakstus.

Pat ne tie nav jābano. Kas nepatīk, var taču pavisam vienkārši – nelasīt. Pārējam piekrītu pilnīgi.

Nezinu kā citiem, neesmu regulārs foruma lasītājs, bet kad lasu tad visur priekšā šie divi ar savu ņemšanos..
Publicēts: 17.06.10 10:56
 citēt
pelle:

Nezinu kā citiem, neesmu regulārs foruma lasītājs, bet kad lasu tad visur priekšā šie divi ar savu ņemšanos..

Izbanos no šejienes, viņi satiksies dzīvē, plūdīs asinis, un būs līķi.. :D Vai Tev to vajag?! :D
Publicēts: 17.06.10 10:58 labots
 citēt
pelle, vis ljoti vienkarshi - ja man aiz loga aug kaiminja pukjes, kas man nepatiik, un izskatas pec nezalem - man nav tiesibu tas izpleest.
ar psihi problema ir gan jabut lai tik ljoti uzvilktos no divu citu indiviidu komunikacijas, ka prasiitu shos banot. Tevi kaads no vinjiem savas sarunaas iekshaa ir pinis? Nav ko liist visai pasaulei par spundi.
neesmu par visatljautiibu, bet noteikumiem jabut tadiem - kas nav aizliegts, ir atljauts. un aizlieguma parkapejus sodiit VISUS, nevis publiski un dazhus.

labs piemers reguletam forumam ir boot.lv gadu atpakalj. darbojaas teicami.
Publicēts: 17.06.10 11:15
 citēt
Cik tad nu vairs haiduks forumiņa paradās... Nobanos Laci, te vispār paliks kluss kā kapā...
Publicēts: 17.06.10 11:19
 citēt
Man interesē -kura ir tā sexbomba? :face-grin:

Laciz + Haiduks = Mīlestība :haha: jo kā krievu paruna saka - jesļi bjot, značit ļubit :face-grin:
Publicēts: 17.06.10 11:21
 citēt
eSeL:Man interesē -kura ir tā sexbomba? :face-grin:

Laciz + Haiduks = Mīlestība :haha: jo kā krievu paruna saka - jesļi bjot, značit ļubit :face-grin:

Haidukam vēl bija teiciens par divu vīru saiešanu kopā... :big_smile:
Publicēts: 17.06.10 11:31
 citēt
versatile, man fotoblogu tīk uzskatīt par pašmāju, ne kaimiņu sētu, un tur nu ir liela atšķirība nezāļu jautājumā.
Cik daudz esi ko studējis no psihiloģijas ja tik skaļi vari galvot par psihes problēmām? Pat ja esi studējis, tad acīmredzot ko kreisu, cik zināms, problēmu apspriešanai nekāda sakara ar psihiskām novirzēm.
Nesaskatu par ko man būtu jāuzvelkas, nedz arī kur par spundi būtu jāliekas?? Izteicu savu skatījumu nu jau šķiet ilgstoši esošai un nemitīgai divu blogeru darbībai. Tamdēļ taču ir paredzēta ieteikumu sadaļa, lai šejienieši varētu izteikt savus ieteikumus. Tas, ja tu manis teiktajam nepiekrīti, nedara mani ar psihiskām problēmām esošu, bet liek apšaubīt tavu spriestspēju, ja reiz tik skaļus apgalvojumus vari nepamatoti paust.
Publicēts: 17.06.10 11:33
 citēt
neielekšana kamanās, ir tieši proporcionāla aktivitātēm un to raksturam forumā ...... jāpadomā, vai savā acī baļķi neredz ....., vai topiks arī nav antipātisku jautājumu risināšana
Publicēts: 17.06.10 11:45
 citēt
Pievienojos. Vīri uzvedās kā lētas palaistuves. Ja:face-smile: ir oponenti - uz PM. Cienu ''Ful Contckt".
Publicēts: 17.06.10 11:47
 citēt
pelle:
cik zināms, problēmu apspriešanai nekāda sakara ar psihiskām novirzēm.

jaa, ja vien tads uzskats butu visiem. ikreiz, kad saaku diskuteet par pederastijas probleemu, atrodas kaads, kas megjina atraugaties par latento homoseksualismu.

+negatIvs

un vispar, savas antipatijas pret shiem 2iem tipazhiem vareji jau nu risinat privati, tieshi kaa iesaki.
Publicēts: 17.06.10 11:48
 citēt
Voldemorts:Pievienojos. Vīri uzvedās kā lētas palaistuves.

netaisos ne piekrist, ne apstriideet. Ja foruma noteikumos butu rakstiits "aizliegts viiriem uzvesties ka letam palaistuvem" - lai bano. a pagaidam tik popkorna pietruukst...
Publicēts: 17.06.10 11:57
 citēt
Lai tak pukas izkaujas, neviens vēl bez zilumiem nav uzaudzus ;)
Publicēts: 17.06.10 12:09
 citēt
negativs, nesapratu par kamanām un baļķiem!??? tu par ko?

versatile, kur tu ņem ka man kādas antipātijas pret vienu vai otru no viņiem??? Abi tīk un nekur neesmu apgalvojusi pretējo! Ko tu man piedāvā risināt privāti?? - divu ar mani nesaistītu blogeru mūžīgo ņemšanos forumā, kas tieši tur privāti risināms?? Saprastu ja tu viņiem piedāvātu privāti plēsties. Atkārtoju vēlreiz ..ieteikumu sadaļa ir ieteikumu izteikšanai, ko tieši tu tajā nesaproti man nav skaidrs!? Vai arī šeit fotoblogā ir kādi cenzētie lietotāji, kuri drīkst forumā izteikties, kuri nē!??
Publicēts: 17.06.10 12:16
 citēt

Peļļukiņ, kas tev... sliktu sapnīti redzēji. Slikti lasi forumus :D. Lacīz pat manu slaveno frāzi iznesa spilgtako vārdu salikumu topikā un tas skanēja tā <Anirs ir foršs puika, un es zinu ko saku> ... vai tad par to banno??? :D:D:D
Bet kur tu rupības redzi manos tekstos??? :D Salīdzinoši ar "pieklājigajiem" es rupjus lamu vārdus praktiski nelietoju, ... bet ko es varu darīt, ja manis lietotie sugas vārdi iekož vairāk, ne kā jūsu lietotie rupjie vārdi- jo manējie nāk no sirds :D
Neesi slinka, izraksti visus blogā lietotos īsti rupjos vārdus, un pieraksti klāt nikus... būs incāki paskatīt :D:D:D, un par katru, kur tu atradīsi Haiduku, lieku alu :D .
Zinošais dirsējs ir aizņemts no Luņa, un vairs naf lamuvārds, bet tituls, ko piešķir un pasniedz pirtiņā.... :D
Un vēl vienu lietu atgādināšu tev peļļuk, tu bieži man aizrādi, bet nekad tu neesi aizrādijusi uzsācējam... tāda jocīga divkosība... bet man tas patīk... cilvēkus, kuri ir vienaldzīgi, neievēro :)
Bet, liekās blogs ir palicis galīgi tukšs un neinteresants, jo ja jaf šāda tēma tiek celta. Es praktiski gadu neko neesmu rakstījis :D... kad man bija guļot daudz laika padomāt un nonākt pie secinājuma, ka manam vectēvam bija taisnība- nestrīdies ar muļķi, pats par muļķi paliksi :D:D:D
Publicēts: 17.06.10 12:20
 citēt
Mans nelaķa tētis teica - Ar Muļķiem - vai nu ar labu, vai ar aukstu ūdeni. Pie kā arī savos 65 - os pieturos. Veiksmi!:face-smile:
Publicēts: 17.06.10 12:21 labots
 citēt
Strīdoties ar idiotu visticamāk viņš dara to pašu.... :)
Publicēts: 17.06.10 12:22
 citēt
Ieteikums būtu speciāla foruma sadaļa kašķiem ar banošanas iespēju no citām sadaļām.. :)

Vienīgais, kur būs tā robeža, kad ir vēl diskusija un kur sākas kašķis..
Publicēts: 17.06.10 12:24 labots
 citēt
Voldemorts:Mans nelaķa tētis teica - Ar Muļķiem - vai nu ar labu, vai ar aukstu ūdeni. Pie kā arī savos 65 - os pieturos. Veiksmi!:face-smile:
p.s. Pievienojos. Vīri uzvedās kā lētas palaistuves.

Bet mēs jaf ar tevi tikai pa labam :D (mīļš humoriņš)
... bet blogs ir apstiprinājis- pēc lētajām palaistuvēm tomēr liels pieprasījums :D:D:D
Publicēts: 17.06.10 12:26
 citēt
Haiduk, man ar sapņiem viss kārtībā, tak pietiek to liekvārdību.
Jā, ko vēl negribēsi, lai es tagad ķemēju blogu un citātus meklēju :face-grin: Tā nav tāda iedoma, kad ienācu blogā, izdomāju..nu jāuzcep kāds topiks par kašķīgajiem lai var pacepties, bet gan laika gaitā visu laiku redzama parādība no jūsu abu puses, un šodien laikam iedomājos ka reiz tas sāk apnikt - tādēļ mans subjektīvais ieteikums - banot.
Kāda nozīme kurš kādus vārdus sagudrojis? Tev nu gan pacietība tādas nejēdzības atmiņā glabāt.
Par nestrīdēšanos ar muļķi.. bet redzi ka tas nedarbojas ne no tavas, ne Annira puses, vismaz es jūsos abos nekādu progresu nesaskatu.
Publicēts: 17.06.10 12:29
 citēt
pelle, doma bija, ka privaati raksti vinjiem lai beidz tevi forumaa uztraukt/kaitinaat/aizskart/ignoreet/tracinaat/kardinat/intereseet/utt (vajadzigo pasvitrot), nevis te cepies.

ForumLaaga - galvenaas teemas - ne par ko.
Publicēts: 17.06.10 12:38
 citēt
versatile:pelle, doma bija, ka privaati raksti vinjiem lai beidz tevi forumaa uztraukt/kaitinaat/aizskart/ignoreet/tracinaat/kardinat/intereseet/utt (vajadzigo pasvitrot), nevis te cepies.

ForumLaaga - galvenaas teemas - ne par ko.

Tu tak pats saproti ka viņi manis teikto neņemtu vērā, tad kāpēc piedāvā ko tādu darīt?

Atkārtoju trešo reiz un kārtējo reiz tev jautāju - Kam vēl tu iesaki izmatot foruma ieteikuma sadaļu ja ne ieteikumiem?? Kur tu saskati cepšanos?? Par ko man būtu jācepas?? Tev ir kādi iemesli, kāpēc uzskati ka es nedrīkstētu paust savu ieteikumu?? Nesaprotu kāpēc tu raksti un raksti, bet nevari pamatot to ko raksti!!?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt