forum.gif
10 dzēst
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / 10 dzēst
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.05.10 14:30
 citēt
Beidzot noformulēju: katru dienu vajag 10 dzeest iespeejas. Esmu gatavs ziedot FB 10 latus par šādas fīčas ieviešanu.
Publicēts: 17.05.10 14:33
 citēt
Vaig treknu pogu kas pasūta "Visus dirst, es pac ērglis" :):) no sērija "Vseh v baņu" :):)
Publicēts: 17.05.10 14:34
 citēt
ar vienu īstenībā ir par maz, tam piekrītu, man pietiktu ar 5 dzeest iespeejaam dienaa, jo gadās, kad tiešām ir kam ielikt
Publicēts: 17.05.10 14:34
 citēt
jūs esat ļauni! :face-devil-grin::face-crying:
Publicēts: 17.05.10 14:35
 citēt
Lunis:Vaig treknu pogu kas pasūta "Visus dirst, es pac ērglis" :):) no sērija "Vseh v baņu" :):)
laba doma!!! Sponsoreesi???

ps. Kaadreiz adminji soliija uztaisiit cennjiku - cik kaada izmainja maksaatu...
Publicēts: 17.05.10 14:44
 citēt
cik maksaatu iespeja uztajsit privato ban listi vai cik maksa dzest kada profilu? :D:D:D:D
Publicēts: 17.05.10 14:45
 citēt
mož var samesties vairāki jūzeri, lai kādu konkrētu personāžu izbanotu?! :face-devil-grin:
Publicēts: 17.05.10 14:46
 citēt
alvils:mož var samesties vairāki jūzeri, lai kādu konkrētu personāžu izbanotu?! :face-devil-grin:

jauzin izcenojumi un tad javer topiks valaaa
ziedojiet tadam un tadam kontam par kada lietotaja dzeshanu :D:D
Publicēts: 17.05.10 14:48
 citēt
Eliks ar Shadowu savu pirmo miljonu nopelnītu ar to vien, ka VISUS izbanotu. :D
Publicēts: 17.05.10 14:51
 citēt
alvils:mož var samesties vairāki jūzeri, lai kādu konkrētu personāžu izbanotu?! :face-devil-grin:

Tieši tā.
Pat komūnisti bija izdomājuši, ka sarkanā "troika" ir tiesīga jebkuru nevēlamu personu saķert, "tiesāt" un nošaut.
Bloga gadījumā tas pats: ja trijiem kāds jūzeris piegriezies- spiež tik pgas un bano ārā.
Publicēts: 17.05.10 14:51
 citēt
Nu šiziķi, Man nedēļā ar pāris "dzēst" pietiek. Lai tak cilvēki kaifo par savām nebildēm.... Tik pat labi var būt noteikums, ka blogā var reģistrēties tik ar kādas "mākslasskolas" diplomu apveltītais. Un bildes publicēt tik ar zelta/sudraba/unvēlkāduturbleķu griezumiem/šķēlumiem/korsetēm... Ja pietiek čakluma katrai bildei vari rakstīt kas nepatīk/patīk kaut romāna formā. Un Luņa ierosināto pogu vajadzētu gan, tik lai darbojas šī vienreiz: sevi izdzēšot....:face-grin: Tipa eju uz labākiem medību laukiem.:face-smile:
Publicēts: 17.05.10 14:53
 citēt
Nez man gan liekas, ka tos dzēst tik daudz nevajag.
Vienkārši vairāk opciju:

- Patīk (ļoti)
- Patīk
- Ir ok
- So so
- Ome fočē līdzīgi
- Dzēst
Publicēts: 17.05.10 14:55
 citēt
KEPKE:Nez man gan liekas, ka tos dzēst tik daudz nevajag.
Vienkārši vairāk opciju:

- Patīk (ļoti)
- Patīk
- Ir ok
- So so
- Ome fočē līdzīgi
- Dzēst

Ome Māxliniece ne fočē, bet glezo ar kameru, KO NU?????:face-grin:
Publicēts: 17.05.10 15:03
 citēt
nu bet... es taa padomaaju - kaadu meenesi netika aprunaatas fb probleeminjas :D
Publicēts: 17.05.10 15:03
 citēt
Elmarss:

Te (droši vien) bija domāta pavisam cita ome... :)

Man jau vispār šķiet, ka nav forši (jau no paša sākuma, kad tas tika ieviests), ka ir divas dažādas balsošanas sistēmas... Vai nu cipariņi, vai vārdiņi, bet, ja šis un tas, vienmēr atradīsies kaut kāda nevienlīdzības fīča un kāds būs neapmierināts. Un tā jau arī ir. Ir neapmierinātie.
Publicēts: 17.05.10 15:05
 citēt
alvils:
Elmarss:

Te (droši vien) bija domāta pavisam cita ome... :)

Man jau vispār šķiet, ka nav forši (jau no paša sākuma, kad tas tika ieviests), ka ir divas dažādas balsošanas sistēmas... Vai nu cipariņi, vai vārdiņi, bet, ja šis un tas, vienmēr atradīsies kaut kāda nevienlīdzības fīča un kāds būs neapmierināts. Un tā jau arī ir. Ir neapmierinātie.

Var domāt, ka blogs ir prostitūta, kam visi gribošie jāapmierina...:face-devil-grin:
Publicēts: 17.05.10 15:06
 citēt
Laciz:Beidzot noformulēju: katru dienu vajag 10 dzeest iespeejas. Esmu gatavs ziedot FB 10 latus par šādas fīčas ieviešanu.

Tu labāk nopēc klase.lv (pašlaik Ls 1000 izsolē) un veido pēc sava ģīmja līdzības!
Publicēts: 17.05.10 15:10 labots
 citēt
na
Eltons:
Laciz:Beidzot noformulēju: katru dienu vajag 10 dzeest iespeejas. Esmu gatavs ziedot FB 10 latus par šādas fīčas ieviešanu.

Tu labāk nopēc klase.lv (pašlaik Ls 1000 izsolē) un veido pēc sava ģīmja līdzības!
nah to klasi :D nav ko dziivot atminjaas par laiku kad zaale bija zaljaaka, stipraaka un leetaaka.

Elton - kaapeec Tu vairs neliec blogaa bildes? Vienkaarshs jautaajums - luudzu vienkaarshu un godiigu atbildi!!!!
Publicēts: 17.05.10 15:17
 citēt
Nu visas tās mazās šaraškas no viena miesta Klase.lv ir Salaspils Krievsu kantoris , Blogs arī no tā paša :):) Noriets aboss , Klasē gan krietni agrāk.
Publicēts: 17.05.10 15:18
 citēt
Lunis:Vaig treknu pogu kas pasūta "Visus dirst, es pac ērglis" :):) no sērija "Vseh v baņu" :):)

šitas ir Elikam pieejams jau sen.
Publicēts: 17.05.10 15:26
 citēt
Laciz:na
Eltons:
nah to klasi :D nav ko dziivot atminjaas par laiku kad zaale bija zaljaaka, stipraaka un leetaaka.

Elton - kaapeec Tu vairs neliec blogaa bildes? Vienkaarshs jautaajums - luudzu vienkaarshu un godiigu atbildi!!!!

Vienkāršu?
Lūdzu (es jau vispār zēns vienkāršs):
Slinkums, krīze (kas sakrīt ar darba un stresa paaugstināšanos), jēgas neredzēšana, prognozējamība (izpētes beigu stadija), solidaritāte.
Publicēts: 17.05.10 15:30
 citēt
kaa tad tas naakas, ka kriize un slinkums iestaajaas vienlaiciigi ar grupveida bannoshanu un SW koeficenta ievieshanu? Agraak bija jeega - tagad vairs nav? Solidaritaate ar ko? Ar ieprieksh mineeto grupu? vislabaakaa solidaritaate buutu izdzeesties... Koroche - neliimeejas tas viss kopaa... piedod.
Publicēts: 17.05.10 15:32
 citēt
Piedodu.
Publicēts: 17.05.10 15:35
 citēt
Lunis:Nu visas tās mazās šaraškas no viena miesta Klase.lv ir Salaspils Krievsu kantoris , Blogs arī no tā paša :):) Noriets aboss , Klasē gan krietni agrāk.

Vismaz paspēju, pateicoties tieši klasei.lv savu skolas pirmo mīlestību sameklēt (patiesībā otrādi) kuru bijau jau zaudējis cerību jel kādreiz sastapt...
Bet juridiskā adrese šiem tiešām ir kādas Salaspils kopuškas numuriņā reģistrēta.
Publicēts: 17.05.10 15:35
 citēt
Eltons:Piedodu.
kaads Tu miiliigs!
Gudris:
versatile:
šitas ir Elikam pieejams jau sen.
kuššš...viņš ir onlinaa :beaten:
kaads Tu bailiigs...
Publicēts: 17.05.10 15:57
 citēt

Nemet kreņķi, tavai rītdienas bildei es izmantošu savu šonedēļas pirmo un vienīgo "dzēst", vari iedomāties, kāds tam morālais svars būs????:face-grin: Varēsi murrāt kaifā....:face-grin:
Publicēts: 17.05.10 16:05
 citēt
Principā pietiktu ar:
Patīk
Skatāmi
Nepatīk

Ar Patīk un Dzēst (vienu reizi) ir par īsu... ko nu ja sliktas bildes dienā ir vairāk par vienu?

Bet par to del.. ja bildei ielikti piem. 10 Del, bilde tiek automātīski dzēsta :bad_egg:
Publicēts: 17.05.10 16:06
 citēt
Elmarss:

Nemet kreņķi, tavai rītdienas bildei es izmantošu savu šonedēļas pirmo un vienīgo "dzēst", vari iedomāties, kāds tam morālais svars būs????:face-grin: Varēsi murrāt kaifā....:face-grin:
man anoniimie balsotaaji ir pie pakaljas. nav sejas - nav cilveeka. varbuut Tu esi kaads klons vai bots...
Publicēts: 17.05.10 16:39
 citēt
veel var parunaat par taadaam diivainiibaam - skatos topaa - staav 2 bildes ar vienaadu reitingu - viena - trulas pukjiites, nobalsojushi 20 cilveeku "patiik", otra - kaut kas interesantaaks - nobalsojushi 40...
laikam kaut kas jau nav riktiigi... :D
Publicēts: 17.05.10 18:19
 citēt
Gabiz:ko nu ja sliktas bildes dienā ir vairāk par vienu?

Kas traucē ielikt pie favorītiem un rīt ielikt dzēst?
Publicēts: 17.05.10 18:34
 citēt

Jeeeeaaaa!!!:face-grin:
Publicēts: 17.05.10 19:34 labots
 citēt
doma jau ir labā,bet tas nevienam nav vajadzīgs.Diemžēl.Ja bildei 24 st. laikā mazāk par 10 vērtējumiem-dzēst automātiski.Ja bildei ir 5 dzēst-dzēst automātiski.Tādi pasākumi iztīrīs vidi no .... un disciplinēs licējus.
Publicēts: 17.05.10 19:48
 citēt
a nafig vispār to dzēst ?
Publicēts: 17.05.10 19:50
 citēt
a nafig tad bildes te likt???
Publicēts: 17.05.10 20:01
 citēt
vot es a nesaprotu kam tev trīs bildes tip lai varētu ielikt kādam dzēst/patīk ?
daudz sūdīgu bilžu? Tad ieliec 30 labākas bildes un tavad pērles izcelsies uz mēslu fona :D
Publicēts: 17.05.10 20:19 labots
 citēt
Vērtēšanas sistēma no 1-5 vērtēšanu vispār sevi neattaisno, jo reti kurš te ir objektīvs, savukārt patīk-nepatīk prasītos nedaudz pilnveidot, piemēram, pieliekot klāt iespēju Izcili un palielinot "dzēst" skaitu.

1-5 vērtēšanas sistēmu vispār varētu likvidēt kā sugu, jo:

1. 90% lietotāju bildi liek uz patīk-dzēst,
2. komentāru bildei var ielikt arī pie patīk-dzēst,
3. tie 10%, kas ieliek bildi uz 1-5 vērtēšanu 90% gadījumu nesavāc vairāk reitingu kā uz patīk-dzēst (nekaitot tos atlikušos 10% kad bilde ir ļoti laba un vairojums balsotāju liek Izcili, t.i 6)

+piekrītu Jolan par
".Ja bildei 24 st. laikā mazāk par 10 vērtējumiem-dzēst automātiski. Ja bildei ir 5 dzēst-dzēst automātiski."

tādas manas domas
Publicēts: 17.05.10 20:31
 citēt
kapēc 10mit
varbūt 50 vai 100?
:bad_egg:

ko tur niekoties izsijāsim pērles :face-glasses:
Publicēts: 17.05.10 20:35
 citēt
didams:kapēc 10mit
varbūt 50 vai 100?
:bad_egg:

ko tur niekoties izsijāsim pērles :face-glasses:

Es domāju, ka karstās diskusijās izkristalizētos pareizais skaitlis - 6,28(sešas ikdienā + viena svētdienā un uz valsts svētkiem):face-grin:
Publicēts: 17.05.10 20:42
 citēt
nevaru saprast šitas saits i we we we tikai krutas bildes elvē vai tomēr fotoBLOG elvē
ja tomēr tas vārdiņš blog nav tikai smukuma un reklāmas pēc ta kaudzēm dzēst būtu šeit lieki :face-kiss:
Publicēts: 17.05.10 23:45
 citēt
nuu - vispar jau arii vienaa dienaa var ieilkt kaut vai 20 dzeest ;-))) (pie pareizas taktikas)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):