Gudri, bet tad vajag arī konkrētus kritērijus profila bildēm izvirzīt... Kā var nebraukt augumā kādam, kam ir avatars ir tāds, kāds tas ir Tev?! Nu, praktiski neiespējami!
Man gan likās,ka te visu laiku ir labu atzīmju un patīk vākšanas punkts.Bez paskaidrojumiem.Cik nu tas pozitīvi,tas cits jautājums.A kas?Ja pasaka,ka bilde nepatīk vai galīgi garām vai pilnīga tufta-tā ir braukšana augumā?
piekrītu alvilam par profilbildi - velk uz Portreti 2 Gudrim par ideju "-", laikam parunāties gribēji - labāk vakardienas bildes apstrādā, lai varu photodom novērtēt vismaz TAVU veikumu
uljens: Gudrim par ideju "-", laikam parunāties gribēji
no rīta bij labs garīgais..ienācu blogā te uzreiz Lunis sāka mani kārtējo reizi apsaukāt Vaards Oskarz sāk apsaukāt nu kur prieks te kko aktivēt ja šitādi krani bojā visu pozitīvo
njā - dažiem vienkārši tas ir motīvs, ko padarīsi, citreiz varbūt pats esi vainīgs, damit, jau sāku runāt kā psihologs
no rīta bij labs garīgais..ienācu blogā te uzreiz Lunis sāka mani kārtējo reizi apsaukāt Vaards Oskarz sāk apsaukāt nu kur prieks te kko aktivēt ja šitādi krani bojā visu pozitīvo
Viss viss mani jau sabara lai nedara tev atkal pāri Tu kā mazss bērns atrodi plastmasas kīnā ražotu mikimausi un rādi visiem kā "Grieķu skulptūru" stāstot cik tās sarežgīts un unikāls
Gudris:no rīta bij labs garīgais..ienācu blogā te uzreiz Lunis sāka mani kārtējo reizi apsaukāt Vaards Oskarz sāk apsaukāt nu kur prieks te kko aktivēt ja šitādi krani bojā visu pozitīvo
Viss viss mani jau sabara lai nedara tev atkal pāri Tu kā mazss bērns atrodi plastmasas kīnā ražotu mikimausi un rādi visiem kā "Grieķu skulptūru" stāstot cik tās sarežgīts un unikāls
zazis:Gudri - piekrītu katru svētdienu pēc baznīcas apmeklējuma blogā būs laipnības diena
Man reiz Doičzemē stāstija tādu pastāstiņu par "Piedošanas lūģšanu un iecietību" , ka daudzviet Vācijā taga esot uzstādīti "Piedošanas automāti" , tas kas briesmīg vēlās varot aistaigāt lidz tirgum nopirkt pāris lētākos ziepgabalus un iemst tai automātā , automāts tad parucot un tama kas "Atpakaļ parstrādājies" izkrīt laukā varot palūgt piedošanu un grēku nozēlošanu cik tik velies , tas tā par "Iecietību @ piedošanu" Vācu gaumē
Gudris:Kā būtu ja reizi nedēļā fblogā būtu pozitīvisma diena ? Diena kad neviens nevienu neapsaukās neaizvainos...par bildēm liks tikai labas atzīmes un komentārus vai neko...forumā būs laipni un saprotoši ?
P.S. kas nevarēs noturēties tiem lai admini iedod banu uz nedēļu !
kurš par ?
mees visi katru 7dienu draudziigi vareetu apmeklet bazniicu, kur suudzeet greekus un soliit nekad nekad nekad nedariit paari tuvaakajam savam
Gudris:Kā būtu ja reizi nedēļā fblogā būtu pozitīvisma diena ? Diena kad neviens nevienu neapsaukās neaizvainos...par bildēm liks tikai labas atzīmes un komentārus vai neko...forumā būs laipni un saprotoši ?
kurš par ?
mees visi katru 7dienu draudziigi vareetu apmeklet bazniicu, kur suudzeet greekus un soliit nekad nekad nekad nedariit paari tuvaakajam savam
kurš par ?
Ertāk nopirkt Indulgenci uzreiz kādam laikam uz priekšu
Par POZITIVO nra.lv... nra.lv/latvija/384089-totalitaros-rezimus-slavinosus-objektus-latvija-bus-janojauc-lidz-15-novembrim.htm
Ivans Bobrovs no Kelnes - video kanals Jutube, skatamies Ohotnjik (tolko plus) video, kā sistema izmanto pieminjas vietas lai nozagtu jusu energiju jeb gavahu