Kam ir dekoders un liels televizors?! Man apnika pie PC suberbad kvalitātē lūrēt... Varētu kādam blogerim uz kakla uzgulties... (tika uz pāris stundiņām, nekas traks)
CerambyX:Jāiet kādā barčikā skatīties Vakar Space Dogā it kā bij +/- ok un alus uz hoķa laiku pa latu
Izklausās pēc varianta... A kurš no Space Dog aliem? cik atceros, tur bija arī bengulis... Mož tā arī būs jādara... Bet pie kāda mājās šā kā tā būtu viesmīlīgāk. Kurš piesakās par houstotāju?
CerambyX:Ņemamas jau it kā ir visas sērijas. Teorētiski. Redzēs - ja šodien uzvaram, tad, lai arī 2:2 sērijā, pārsvars jau mūsu pusē - ja zaudējam, tad būs grūti izvilkt.
Viena lieta par ko aizdomājos, ka pasaules čempis gan varētu būt katastrofa - izlases kodola čaļi pēc Olimiādes un KHL Play-offiem (it īpaši ja vēl MVD paņem priekšā) pieņemu būs pamatīgi iztukšoti - ja nu varbūt fiziski vēl būtu iespējas savāksies, tad emocionāli gan varētu būt pagrūti... Tas tad laikam varētu būt galvenais mīnuss, ka Dinamo spēlē galvenais izlases kodols - uz izlases mačiem vairs nav tā, ka visi sabrauc no malu malām un tad ir tur atkalredzēšanās prieks utt. - tagad tur katru dienu vieni un tie paši purni bez maz vai jāredz Apnīk taču. Līdzjutēji ar iespējams būs jau laba hoķa izlutināti (+ maciņš ar patukšots) un uz vāciju varētu arī tik daudz nemaz fani neaizbraukt... Bet nu redzēs.
pa ļubomu - vakar nocīnījās godam un Hosa atkal parādīja par ko saņem savu piķi tieši tad, kad dikti vajadzēja. Nu turpinājums biš ablomīja, bet neko - šķiet, ka čaļi izdarīja 100% no tā ko varēja un tad nav ko vainot ! Sportā bez pašatdeves vajag arī veiksmi un tās mazliet pietrūka + par daudz noraidījumu mūsējiem, dēļ pašu savārītajām ziepēm. šuplers ir labs treneris regulārajā čempī, bet man šķiet, ka priekš izslēgšanas spēlēm vēl ne
Vakar biju uz spēli un man nemaz tik ļoti nepatika spēle,par kuru te ir sajūsmā.Tik daudz kļūdu,neizdarības un paviršības.Vēl Masaļska emocionālie sprādzieni,kādus nekad nebiju redzējis no viņa puses.Vienīgi veiksme bija tā,kas palīdzēja mums nezaudēt jau pamatlaikā.Izskatījās,ka puse grib spēlēt un otra puse tikai laiku uz laukuma pavadīt.
bet taa vienmeer arii ir hokejaa. patika kaa 4taa mainja lidoja. jaa - bija daudz kljuudu, varbuut paaraak daudz, bet kad muuseejie pirmaa papildlaika otru pusi spaidiija vinjus pa zonu bija skudras kaulos.