forum.gif
Hokejs.Dinamo.Paradoksi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Hokejs.Dinamo.Paradoksi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.10 08:19
 citēt
Eliks:normāli ir kad netēlo gudrīti un vienkārši atbalsta savējos, gan zaudēs, gan uzvarās...

patīk šāda attieksme!
Publicēts: 15.03.10 08:53
 citēt
katram kārtīgam hokejfanam no rīta ir mazliet sušinskis!
Publicēts: 15.03.10 10:01
 citēt
Var jau arī bez alkohola... jautājums - VAI VAJAG?
Publicēts: 15.03.10 10:28 labots
 citēt
protams, ka labaak bez alkohola.

lai nu kaa, tagad atelpa liidz nedeeljas beigaam. galvenais - neizteereet visus nervus liidz pasaules chempim.

Gudri - Tu mums biji lielaakais zaagja soliitaajs... ja kas... :D
Publicēts: 15.03.10 10:35
 citēt
Gudris:
Laciz:
Gudri - Tu mums biji lielaakais zaagja soliitaajs... ja kas... :D
Tu neko nesaproti no psihologijas :face-devil-grin:
protams protams :D a kas ir psiichologjija?
Publicēts: 15.03.10 10:36
 citēt
Laciz:galvenais - neizteereet visus nervus liidz pasaules chempim.

Kad tas ir?
Publicēts: 15.03.10 10:41
 citēt
alvils:
Laciz:galvenais - neizteereet visus nervus liidz pasaules chempim.

Kad tas ir?
losis :D Maijaa!
Publicēts: 15.03.10 10:48
 citēt
oi, maijā es jau būšu lepns atpakaļ no Londonas. nez, vai tad vēl hoķis intersēs, būšu varbūt kļuvis par football hooligan. :anger:
Publicēts: 15.03.10 10:51
 citēt
Publicēts: 15.03.10 11:51
 citēt
vairāk Dārziņus komandā!

www.youtube.com...
Publicēts: 15.03.10 12:17
 citēt
a juus ieveerojaat, CIK LJOTI leenaaks hokejs bija, piemeeram... 1988. gadaa.... www.youtube.com...
Publicēts: 15.03.10 12:41
 citēt
bija jau arī tad ātrumi www.youtube.com... , www.youtube.com... :bad_smile:
Publicēts: 15.03.10 14:07
 citēt
bet čempī Karijas un Hosas nebūs...
Publicēts: 15.03.10 14:14
 citēt
toties Laviņš būšot vesels.............................:bad_smile:
Publicēts: 15.03.10 14:18
 citēt
un kā būs ar vārtsargu Edgaru?
Publicēts: 15.03.10 15:47
 citēt
negatIvs:toties Laviņš būšot vesels.............................:bad_smile:
Tu domaa Duljevski?
Publicēts: 17.03.10 09:37
 citēt
Schnircks:
alvils:bet čempī Karijas un Hosas nebūs...

Hosa laikam būs gan, bet tikai ne LV komandā;)

Un tas ir vēl ļaunāk! :)
Publicēts: 17.03.10 10:05
 citēt
alvils:
Schnircks: Hosa laikam būs gan, bet tikai ne LV komandā;)

Un tas ir vēl ļaunāk! :)
Alvil.... Tu tak neceert no hokeja neko..... :D
Publicēts: 17.03.10 10:15
 citēt
Laciz:Alvil.... Tu tak neceert no hokeja neko..... :D

Tici man, Kaspar, Tev (un lielākai daļai blogeru, tai skaitā Gudrim, kam vispār liekās, ka mani raksturo tikai viens vārds - alkohols) nav ne mazākās nojausmas par to, ko es cērtu un ko nē! ;)
Publicēts: 17.03.10 11:01
 citēt
alvils:
Laciz:Alvil.... Tu tak neceert no hokeja neko..... :D

Tici man, Kaspar, Tev (un lielākai daļai blogeru, tai skaitā Gudrim, kam vispār liekās, ka mani raksturo tikai viens vārds - alkohols) nav ne mazākās nojausmas par to, ko es cērtu un ko nē! ;)
Naa, Alvil - Tu paarspiilee. Par Tavaam attieciibaam ar zaljo puukji neko nezinu :D esmu redzeejis Tevi ar pudeli rokaa, bet taa kaa peec manas saprashanas no vienas pudeles normaals keks ir gar zemi, tad iespeejams, ka tajaa pudelee bija aabolu sula. aktieri uz skatuves tak nedzer :D :D :D
Publicēts: 17.03.10 11:08
 citēt
Laciz:Par Tavaam attieciibaam ar zaljo puukji neko nezinu :D esmu redzeejis Tevi ar pudeli rokaa...

nekāds "zaļais", man toreiz uz jahtas bija jack daniel's pudele, labi atceros. un jā, viena pudele jau tik iesildīšanās piektdienas vakara sākumā, mēs ar anonīmu pēc tam vēl devāmies uz route 66. :) un par tiem aktieriem labi teikts! blogā mums katram ir sava seja. dažreiz, kad tās mainām, nomainam arī nikus. jāatzīmē, ka Laciz ir tomēr krietni citādāks personāžs (lai gan dažas niances gribot negribot lec laukā), nekā bija Annirs, nemaz nerunājot par veco labo Annir. :face-glasses:
Publicēts: 17.03.10 11:19
 citēt
kas ir annirs? :face-devil-grin:
Publicēts: 17.03.10 12:28
 citēt
Aktieri uz skatuves nedzer!Ha,ha,ha!Žēl,ka vairs nevar pajautāt par šo tēmu vecmeistaram Harijam Liepiņam.Nu gan jau ir arī citi speciālisti šitajā frontē.A vispār ko jūs tik traki pārdzīvojat par to alkoholu?Man personīgi ne silts,ne auksts-ja vajag varu iedzert,ja nevar...nu tad nevar.Un hokeju skatos bez alkohola gandrīz kā likums!
Publicēts: 17.03.10 12:36
 citēt
nevajag jaukt dzershanu vispaar un dzershanu uz skatuves - kad lomaa dzer... a glaazee sula vai teeja vai uudens. nu taa +/- zinu par ko runaaju jo ar teaatrii tomeer cieshi saistiits esmu bijis gandriiz 10 gadus
Publicēts: 17.03.10 12:54
 citēt
Hosa nekādu labo spēli pēdējā tūrē neparādīja.... daļēji piekrītu Znaroka viedoklim sports.delfi.lv... , vēl piebilstot, ka liela nozīme spēlēs pret Pēterburgas komandu bija spēles taktikai, kuru spēļu gaitā koriģēja čehu lācītis, kamēr pretinieku komandas treneris, amerikāņu koka mūlis, paļāvās uz zvaigžnu spēli,kurai vajadzēja visu nokārtot......:bad_smile:
Publicēts: 17.03.10 13:07 labots
 citēt
alvils:bet čempī Karijas un Hosas nebūs...

būs citi www.youtube.com... , uz pozitīvas nots gaidām piektdienu....kas būs labs treniņš, un čempionātu......:big_smile:
Publicēts: 17.03.10 13:09
 citēt
žēl, ka ltv7 bez dekodera tv kastē nelien, bet monitorā lien ne pietiekoši baudāmā kvalitātē... :(
Publicēts: 17.03.10 14:47
 citēt
alvils:žēl, ka ltv7 bez dekodera tv kastē nelien, bet monitorā lien ne pietiekoši baudāmā kvalitātē... :(
a datoriņu pie TeVe nevari pieķibināt?? mums datoram ir TeVe karte ar to dekoderu (vai kaut kā tā) un skatamsies normāli uz lielā ekrāna, nevis datora monitōrā! :)
Publicēts: 17.03.10 14:49
 citēt
tusne:
alvils:žēl, ka ltv7 bez dekodera tv kastē nelien, bet monitorā lien ne pietiekoši baudāmā kvalitātē... :(
a datoriņu pie TeVe nevari pieķibināt?? mums datoram ir TeVe karte ar to dekoderu (vai kaut kā tā) un skatamsies normāli uz lielā ekrāna, nevis datora monitōrā! :)

ne jau izmērā, bet izšķirspējā ir problēma... ne manam monitoram, bet piedāvātajam materiālam tīklā. tv-kartes ar dekoderu gan man nav...
Publicēts: 17.03.10 14:56
 citēt
alvils:ne jau izmērā, bet izšķirspējā ir problēma... ne manam monitoram, bet piedāvātajam materiālam tīklā. tv-kartes ar dekoderu gan man nav...
nu ja nav TeVe karte, tad laikam ne kā.. bet datoram tās rezerves daļas bij lētākas ne kā nopirkt nekoderu, vismaz to ko mēs skatījāmies..
Publicēts: 17.03.10 15:02
 citēt
viecha:Aktieri uz skatuves nedzer!Ha,ha,ha!Žēl,ka vairs nevar pajautāt par šo tēmu vecmeistaram Harijam Liepiņam.Nu gan jau ir arī citi speciālisti šitajā frontē.A vispār ko jūs tik traki pārdzīvojat par to alkoholu?Man personīgi ne silts,ne auksts-ja vajag varu iedzert,ja nevar...nu tad nevar.Un hokeju skatos bez alkohola gandrīz kā likums!

Liepiņa kungs jau neļurkājās - ja dzēra, tad dzēra - attiecīgi loģiski, ka uz skatuves noteikti nē, bet cilvēki ir dažādi - ir paziņas kam gadās kāpt uz dēļiem ar oderīti - tiesa lielākā daļa no tiem, mūli līdz krišanai nepievelk arī ārpus skatuves.
Publicēts: 17.03.10 21:08
 citēt
a par Dinamo...

man pirms 1. po kārtas traki gribējās, lai ''aizķer'' kādu spēli, neizgāžās, parāda raksturu u.t.t.
par vinnētu sēriju īsti nesapņoju

tagad ir tāda sajūta, ka fantastisks panākums ir jau aiz muguras - būtībā nav vairs tās ''par katru cenu'' sajūtas kā pirms SKA, lai gan MVD, lai ar sīkstāks tomēr nav briesmīgāks par SKA, bet gan otrādi

jācer, ka komandai nav šādas apcerīgas eiforijas un tā mūs vēl priecēs
Publicēts: 17.03.10 21:15
 citēt
Gudris:
kasparsf:katram kārtīgam hokejfanam no rīta ir mazliet sušinskis!
bēdīgi ka daudzi bez alkohola nemāk baudīt dzīvi :face-sad:

bēdīgi ir ja bez stāvoša krāna nevar nospiest slēdža pogu kamerai un izdrāzto modeļu katalogs ir fotoblog. Žēl ka onkulis Freids ir pie tēviem aizgājis, viņam te būtu ko teikt! :face-crying:
Publicēts: 19.03.10 17:05
 citēt
3:2 papildlaikaa
gudrim - pa purnu :D:face-kiss::cry::face-crying::face-devil-grin:
Publicēts: 19.03.10 17:07
 citēt
3:2 bez papildlaika ;)
Publicēts: 19.03.10 17:09
 citēt
jāmet krusti un jāslēdz teļuks iekšā... komandas kožamas, viena otrai, visādi var būt...... :anger:
Publicēts: 19.03.10 17:10
 citēt
es gribētu, lai vinnē

beidzamā spēlē Rīga tik vienu golu iemeta pretuzbrukumā - mums ir reāli labs uzbrukums arī atstājot divus aizsargus uz šuhera

vienīgā problēma varētu būt tik fīlings, ka varoņdarbs jau aiz muguras
Publicēts: 19.03.10 17:14
 citēt
- , ka varoņdarbs jau aiz muguras -
*** ir tā bijis, sevišķi ar izlasi ......, bet cerēšim, kā džekiem āķis lūpā.... :big_smile:
Publicēts: 19.03.10 17:15
 citēt
Pa manam situeišens ir tāds,ka abas blices ir formas pīķī.Ilgi tajā noturēties nevar,kritiens ir neizbēgams.Jautājums ir kurš sēdīsies pirmais.Otrs to,dabiski,nekavējoties izmantos.
Publicēts: 19.03.10 19:52
 citēt
negatIvs:- , ka varoņdarbs jau aiz muguras -
*** ir tā bijis, sevišķi ar izlasi ......, bet cerēšim, kā džekiem āķis lūpā.... :big_smile:
tagad jau džekiem ir jāspēlē tā lai Znarokam ir skaidrs, kurš jāņem uz izlasi bez domāšanas, tā teikt jāizrādās! :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: