Laciz:Alvil.... Tu tak neceert no hokeja neko.....
Tici man, Kaspar, Tev (un lielākai daļai blogeru, tai skaitā Gudrim, kam vispār liekās, ka mani raksturo tikai viens vārds - alkohols) nav ne mazākās nojausmas par to, ko es cērtu un ko nē!
Laciz:Alvil.... Tu tak neceert no hokeja neko.....
Tici man, Kaspar, Tev (un lielākai daļai blogeru, tai skaitā Gudrim, kam vispār liekās, ka mani raksturo tikai viens vārds - alkohols) nav ne mazākās nojausmas par to, ko es cērtu un ko nē!
Naa, Alvil - Tu paarspiilee. Par Tavaam attieciibaam ar zaljo puukji neko nezinu esmu redzeejis Tevi ar pudeli rokaa, bet taa kaa peec manas saprashanas no vienas pudeles normaals keks ir gar zemi, tad iespeejams, ka tajaa pudelee bija aabolu sula. aktieri uz skatuves tak nedzer
Laciz:Par Tavaam attieciibaam ar zaljo puukji neko nezinu esmu redzeejis Tevi ar pudeli rokaa...
nekāds "zaļais", man toreiz uz jahtas bija jack daniel's pudele, labi atceros. un jā, viena pudele jau tik iesildīšanās piektdienas vakara sākumā, mēs ar anonīmu pēc tam vēl devāmies uz route 66. un par tiem aktieriem labi teikts! blogā mums katram ir sava seja. dažreiz, kad tās mainām, nomainam arī nikus. jāatzīmē, ka Laciz ir tomēr krietni citādāks personāžs (lai gan dažas niances gribot negribot lec laukā), nekā bija Annirs, nemaz nerunājot par veco labo Annir.
Aktieri uz skatuves nedzer!Ha,ha,ha!Žēl,ka vairs nevar pajautāt par šo tēmu vecmeistaram Harijam Liepiņam.Nu gan jau ir arī citi speciālisti šitajā frontē.A vispār ko jūs tik traki pārdzīvojat par to alkoholu?Man personīgi ne silts,ne auksts-ja vajag varu iedzert,ja nevar...nu tad nevar.Un hokeju skatos bez alkohola gandrīz kā likums!
nevajag jaukt dzershanu vispaar un dzershanu uz skatuves - kad lomaa dzer... a glaazee sula vai teeja vai uudens. nu taa +/- zinu par ko runaaju jo ar teaatrii tomeer cieshi saistiits esmu bijis gandriiz 10 gadus
Hosa nekādu labo spēli pēdējā tūrē neparādīja.... daļēji piekrītu Znaroka viedoklim sports.delfi.lv... , vēl piebilstot, ka liela nozīme spēlēs pret Pēterburgas komandu bija spēles taktikai, kuru spēļu gaitā koriģēja čehu lācītis, kamēr pretinieku komandas treneris, amerikāņu koka mūlis, paļāvās uz zvaigžnu spēli,kurai vajadzēja visu nokārtot......
alvils:žēl, ka ltv7 bez dekodera tv kastē nelien, bet monitorā lien ne pietiekoši baudāmā kvalitātē...
a datoriņu pie TeVe nevari pieķibināt?? mums datoram ir TeVe karte ar to dekoderu (vai kaut kā tā) un skatamsies normāli uz lielā ekrāna, nevis datora monitōrā!
alvils:žēl, ka ltv7 bez dekodera tv kastē nelien, bet monitorā lien ne pietiekoši baudāmā kvalitātē...
a datoriņu pie TeVe nevari pieķibināt?? mums datoram ir TeVe karte ar to dekoderu (vai kaut kā tā) un skatamsies normāli uz lielā ekrāna, nevis datora monitōrā!
ne jau izmērā, bet izšķirspējā ir problēma... ne manam monitoram, bet piedāvātajam materiālam tīklā. tv-kartes ar dekoderu gan man nav...
viecha:Aktieri uz skatuves nedzer!Ha,ha,ha!Žēl,ka vairs nevar pajautāt par šo tēmu vecmeistaram Harijam Liepiņam.Nu gan jau ir arī citi speciālisti šitajā frontē.A vispār ko jūs tik traki pārdzīvojat par to alkoholu?Man personīgi ne silts,ne auksts-ja vajag varu iedzert,ja nevar...nu tad nevar.Un hokeju skatos bez alkohola gandrīz kā likums!
Liepiņa kungs jau neļurkājās - ja dzēra, tad dzēra - attiecīgi loģiski, ka uz skatuves noteikti nē, bet cilvēki ir dažādi - ir paziņas kam gadās kāpt uz dēļiem ar oderīti - tiesa lielākā daļa no tiem, mūli līdz krišanai nepievelk arī ārpus skatuves.
man pirms 1. po kārtas traki gribējās, lai ''aizķer'' kādu spēli, neizgāžās, parāda raksturu u.t.t. par vinnētu sēriju īsti nesapņoju
tagad ir tāda sajūta, ka fantastisks panākums ir jau aiz muguras - būtībā nav vairs tās ''par katru cenu'' sajūtas kā pirms SKA, lai gan MVD, lai ar sīkstāks tomēr nav briesmīgāks par SKA, bet gan otrādi
jācer, ka komandai nav šādas apcerīgas eiforijas un tā mūs vēl priecēs
kasparsf:katram kārtīgam hokejfanam no rīta ir mazliet sušinskis!
bēdīgi ka daudzi bez alkohola nemāk baudīt dzīvi
bēdīgi ir ja bez stāvoša krāna nevar nospiest slēdža pogu kamerai un izdrāzto modeļu katalogs ir fotoblog. Žēl ka onkulis Freids ir pie tēviem aizgājis, viņam te būtu ko teikt!
Pa manam situeišens ir tāds,ka abas blices ir formas pīķī.Ilgi tajā noturēties nevar,kritiens ir neizbēgams.Jautājums ir kurš sēdīsies pirmais.Otrs to,dabiski,nekavējoties izmantos.