Hehe - superīgais sarakstiņš. Varētu pat pierakstīties rindā. Vienīgi nav skaidrs, kad pirtošanās notiks ... Lūdzu uz pm datumu un laiku, ja nav paredzēts publiskošanai. Paldies ...
Friidis:Haiduk cauri ir ar Tevi- Gaismam ir krietni nopietnāks kantoris, nekā fotografēt.lv lapele...
tad viņš piehaltūtē pie fotografēt.lv... ... bet es tev neticu Friidi... ja cilvēkam ir nopietnāks kantoris, tad viņš neuzvestos kā mērkaķis, un 2010.g. manā paziņojumā neliktu savas maucīgās bildes 2014.g. Padomā Friidi. Bildes, ko tas pim...is ielika naf na pirtiņas, bet ir viņa nepiepildītās ilūzijas.
Haiduks:
Tvaika iela tādus gaida Bet , ja tu šito sauc par izklaidēšanos, tad man jāprasa, vai tas mīzals naf tev čoms
Nē, Haiduk, personīgi nepazīstu- tāpat, kā Tevi. Es tik "izklaidējos", dežūras garlaicībā lasot foruma kašķus...
Friidi, es ari, nejauši aiz garlaicības uzgāju uz Gaismas bildēm, bet man patīk, kā viņš tam skuķim pielien... vēl puikiņam pulveris ir, tas labi Bet par forumu, kur tu redzi kašķus, tik mīlīgs, kā nekad... visi ''gudrie'' pa Ukrainas sadaļu dzīvojas, citi novārtā
Mīza rīcības definējums arī interesants. Asociatīvas bildes ielinkošana forumā (pieņemsim, ka pie vainas ir konkrētās tēmas nosaukums vai izveidotājs, bet tomēr).
Un tad dažus komentārus vēlāk atsaucas uz Tvaika ielu! Nēnu, tas jau tiešām pa pirmo saliek punktus uz "i".
Haiduk, tava ņemšanās te izskatās vienkārši nožēlojami smieklīgi. Vecs cilvēks bērna prātā. Tiešām nesaproti, ka visi par tavu cepienu te tikai uzjautrinās, un nevienu aizskart nesanāks? JAFF NAFF GAFF GAFF