forum.gif
Ūber macro
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ūber macro
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.07 16:30
 citēt
bildez.lv...
šitā var...tikai jāfokusē pašam
Publicēts: 01.02.07 17:07
 citēt
musco bet viņš taujāja pēc tāda varianta kur piemēram šāda truba, bet objektīvs ir pievienots pie fotoaparāta. resp. kkādi kontakti iet, lai strādā autofokuss un var regulēt diafragmu.

+ var jau mēgināt knibināties šādi ar elektroniku, vadiņus utt :D tik nez kas sanāks
VAI nav nevienam ienaacis praataa izdomaat pagarinaamo konstrukciju ne no wc rullja, lai nebuutu probleemas ar sensora tiiriishanu un pats galvenais-objektiiva vadiibu palaist???

ganjau ka ir, bet vai kādam bija līdz šim ideja ar wc rulli? :D

www.photocritic.org...

rekur te apakša forumā atradu
Publicēts: 01.02.07 17:58
 citēt
Ja gribi lai fokuss strādā izmanto makro gredzenu, liec kopā kaut 10, ja gribi un vari atļauties.
Es piemēram strādāju ar vienu 31mm makro gredzenu.
Publicēts: 01.02.07 18:34
 citēt
ezis666, taatad tomeer, ar pleeshaam automaatika straadaa? Bet vai ar visaam, vai tikai ar dazjaam, kaa to zinaat-ar kuraam straadaa, un ar kuraam ne?

Ja nekaadu kontaktu nav /un i nevar buut, jo makropleesha razjota pirms kontaktu ievieshanaas/ nestraadaas, ja kontakti visos galos - vai nu straadaas vai ne.
Publicēts: 02.02.07 13:46
 citēt
a kas liez kontaktus savienot?
nav an spoguljkameras, bet es noteikti pamegjinaatu kaut ko taadu uzlodeet... kapec ne? ja nesalaizh uz iiso, neko nodedzinaat teoreetiski nevajadzeetu vareet, aizvadot pareizo kontaktu lidz pareizajam pinam. un te pat pinout sheemu nevajag...
Publicēts: 02.02.07 16:06
 citēt
vai arii izdomaat kaut ko liidziigu...
Publicēts: 02.02.07 16:41
 citēt
vai nav vienkāršāk īsto makro gredzenu un priekšā vēl +0,75, vai +1 lēcu?
Viss darbosies un putekļsūcēju nevajadzēs pa rokai turēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):