ir maaksla. maaksla var buut jebkas. ljaunaak ir tad, kad to proponee cilveeks, kas skolaa nav iemaaciijies lasiit un publiski pazinjo "nahuj graamatas lasiit" ja ir juutuubs. (c) gudris
Laciz: ljaunaak ir tad, kad to proponee cilveeks, kas skolaa nav iemaaciijies lasiit un publiski pazinjo "nahuj graamatas lasiit" ja ir juutuubs. (c) gudris
Kāds tieši no tā ļaunums un kā tas tavuprāt negatīvi ietekmē pašu vizuālo materiālu (mākslu)?
Laciz: ljaunaak ir tad, kad to proponee cilveeks, kas skolaa nav iemaaciijies lasiit un publiski pazinjo "nahuj graamatas lasiit" ja ir juutuubs. (c) gudris
Kāds tieši no tā ļaunums un kā tas tavuprāt negatīvi ietekmē pašu vizuālo materiālu (mākslu)?
maaksla ir ne tikai vizuaalais materiaals. multimeediju maaksla ir viegli sagremojams popkorns. it sevishkji ja opera ir garlaiciigi un lasiishana aprobezhojaas ar burtu atpaziishanu.
Portreti:
maaksla ir ne tikai vizuaalais materiaals. multimeediju maaksla ir viegli sagremojams popkorns. it sevishkji ja opera ir garlaiciigi un lasiishana aprobezhojaas ar burtu atpaziishanu.
Šitie smalkie tekstu bīdītāji ir galvenie asaru laidēji vācu seriālos "Sturmderlībedihh". Tā arī visa kultūra... Patiesībā pat nezini, kur tāda Opera atrodas...
Gejiem der tikai viegli sagremojamais, jo grūti sagremojamais popkorns bojājot geju vēderus, tie pūšoties un līdz ar to nākas pifffot- saturēt viņi nevar- muskulis novājināts.
Portreti - gribētu dzirdēt tavas domas kas ir māksla? kas ir fotomāksla? video māksla? Tavi piemēri neko neizsaka, tās nav tavas domas ne arī tevis radīti mākslas darbi, ko tu ar to gribi teikt?
zazis:Portreti - gribētu dzirdēt tavas domas kas ir māksla? kas ir fotomāksla? video māksla? Tavi piemēri neko neizsaka, tās nav tavas domas ne arī tevis radīti mākslas darbi, ko tu ar to gribi teikt?
Ja es nopublicētu Da Vinči bildi un pavaicātu vai tā ir māksla, tu man arī mēģinātu pārmest, ka es to neesmu uzgleznojis?
Starptautisko notikumu, vēl vairāk vietējo Latvijas, pārzināšana nevienam nenāk par ļaunu. Jo lielāks procents iedzīvotāju tajos orientēsies , jo lielāka iespējamība, ka to pašu Saeimas deputātu kvalitāte būs labāka, vēlētāji retāk, un mazākā procentā uzrausies uz populistiem, attiecīgi tas tiešā veidā atsauksies uz katru indivīdu .... tas tā , viens piemērs