Vilberto:Vai tad Fotoblogs nav 4 gadus vecs Labu Bilzu Foto Portals? ... Labi - jautājums tāds - Es vēlos fotoblogā redzēt vienas dienas bildes vienā lapā bez klikšķināšanas. Apskatīšana ar skrollēšanu. Iespējama datuma izvēle. Cik tas maksātu? ...
35ls. pm.
Ir bijis daudz dazhaadu priekshlikumu, kā uzlabot mūsu FB. Varbūt administrācija varētu uztaisīt tādu kā cenrādi - tad mēs zinātu cik kāda priekšlikuma realizācija maksā un varbūt interesanti var samesties.....
man ar bija priekslikums, ko gribētu:
autora bilzhu sorteeshana peec kriteerijiem - skatiitaakaas, veerteetaakaas, komenteetaakaas, a to citiem ir desmitiem lapu - ej nu shkjirsti un meklee.....
Gudris:nu a cik ir 600 ? ja būtu 2000 varētu runat par normalu cenu blogam
Vairāk.
Vairāk par 2000 ir unikālie apmeklētāji? Neticās. Klikšķi noteikti vairāk, pats mēdzu pa npadsmit reizēm dienā ienākt, bet es nebūt neesmu tas aktīvākais
Vairāk par 2000 ir unikālie apmeklētāji? Neticās. Klikšķi noteikti vairāk, pats mēdzu pa npadsmit reizēm dienā ienākt, bet es nebūt neesmu tas aktīvākais
Uggga:
Es diemžēl nav tiesīgs nosaukt kkādus ciparus.
Šito naf godīgi teikts. Parasti lapas pat lielās ar apmeklējumu skaitu. bet var piekrist Uggga, jo kad palasa debates, tur tikai desmit aktīvi foruma pielačotāji
busim reali, tik, cik blogs izmaksajis, neviens negribes/nevares samaksat. ari kaut ko tik advancetu tik driz neviens latvijas mazajam diikjiitim neuzprogrammees. tapec piedavajam realu diilu - par sapratigam diviparu naudam programmet useru pieprasitas fiichas, protams, izvertejot gan nepiecieshamo ieguldijumu, gan atbilstibu projekta vizijai un ideologijai.
Ej tu nost ,jefers,sakarnieks!!! Man ar bij tā ,ar bultām sašautā vārna uz mellām petļicām,tikai pagoņus saglabāju ar tīru sirdsapziņu.Jefera amats gan bija ,biju načaļņik radiostanciji!
autora bilzhu sorteeshana peec kriteerijiem - skatiitaakaas, veerteetaakaas, komenteetaakaas, a to citiem ir desmitiem lapu - ej nu shkjirsti un meklee.....
forelljjanka:Ej tu nost ,jefers,sakarnieks!!! Man ar bij tā ,ar bultām sašautā vārna uz mellām petļicām,tikai pagoņus saglabāju ar tīru sirdsapziņu.Jefera amats gan bija ,biju načaļņik radiostanciji!
Tas bija tik sen - 1971. gads , tikai biju "pisarj" sakarnieku pulkā Abrenes ielā .
Mandalay:ar greasmonkey var ne tikai to.. bet vispirms FB jāsakarto HTMLs...
bazars nav par to ko vajag vai nevar sakaartot, bet par konkreetu cenraadi jaunaam fiichaam. gribu taa un taa, ja tas ir noderiigi un nav pretrunaa FB koncepcijai - cik tas maksaa. es no savas kabatas maksaat netaisos, bet vareetu piesaistiit reklaamdeveejus.
ox3r:
Es diemžēl nav tiesīgs nosaukt kkādus ciparus.
Šito naf godīgi teikts. Parasti lapas pat lielās ar apmeklējumu skaitu. bet var piekrist Uggga, jo kad palasa debates, tur tikai desmit aktīvi foruma pielačotāji
Lāčošana forumā jau galīgi nav aktivitātes rādītājs. Domāju, ka lielākā foruma apmeklētāju daļa, nekādas pēdas neatstāj. Tāpat nebūt ne lielākā daļa FB apmeklētāju ieskatās forumā.
un cik no viņiem ir registreeti aktiivi lietotaaji ?
Driizaak kas tiek uzskatiits par unikālu? Ja es katru dienu ienaaku fotoblogaa, tad 18. janvaarii es esmu unikaals un 19. vairs neesmu? Vai es vispaar neesmu unikaals, jo fotoblogaa biju jau 17. ? ))
Gudris:un cik no viņiem ir registreeti aktiivi lietotaaji ?
Driizaak kas tiek uzskatiits par unikālu? Ja es katru dienu ienaaku fotoblogaa, tad 18. janvaarii es esmu unikaals un 19. vairs neesmu? Vai es vispaar neesmu unikaals, jo fotoblogaa biju jau 17. ? ))
unikalo skaits 31 dienaa = 29k unikalo skaits diena= ~2k
sareizinot dienas unikalos ar 31, sanak daudz vairak, neka 29k, tatad secinajums:
menesi blogu apskata 29k unikalu adreshu katru dienu apskata 2k unikalu adreshu