Par sabiedrisko transportu: Uz rādio piezvanīja no satiksmes koordinācijas centra un saka - sabiedriskais transports kuresē ar 40 min kavēšanos, ja pieturā piebrauc kāds transports , droši kāpjat iekša, gan jau uz kautkurieni jūs aizvedīs!!!!!
Sniegs ir foršs! Visu dežūru viņu tīrīju. Bet man ir viens skeptisks slēdziens- jo vairāk sievišķo gēnu un, jo lepnāka mašīna- jo stulbāks parkings! Nekā persnīga, bet sievietes-šoferi ir bezkaunīgi egoisti un joprojām uzskata , ka viņām "nav visi mājās" un jādod priekšroka...........................
Nekā persnīga, bet sievietes-šoferi ir bezkaunīgi egoisti un joprojām uzskata , ka viņām "nav visi mājās" un jādod priekšroka........................... Par vīriešiem - šoferiem varētu daudz skarbu lietu pateikt. Varbūt labāk nemaz nevajag sākt
solros:Nekā persnīga, bet sievietes-šoferi ir bezkaunīgi egoisti un joprojām uzskata , ka viņām "nav visi mājās" un jādod priekšroka........................... Par vīriešiem - šoferiem varētu daudz skarbu lietu pateikt. Varbūt labāk nemaz nevajag sākt
Jo vairāk sieviešu tiek nodzīts malā, jo tukšākas ielas un vieglāk var pabraukt
P.S. Skatījos 80. gadu bildes ar Rīgas skatiem. Ielas praktiski tukšas - dažas mašīnas Tajos laikos sievietes - šoferes ap 10% no šoferu skaita Tagad ielas pilnas, sastrēgumi.. Sieviešu šoferu skaits pieaudzis līdz gandrīz 50%.. Secinājumi uzprasās paši
ticigais:Nu ir jau arī sievietes kas brauc ļoti labi, bet tas blondums tikai pa retam izlec!!!!!
Ne velna- skaistas meitenes ar dārgām automašīnām parasti uzskata, ka viņām ir savi specifiski satiksmes noteikumi!!!! Es nupat ar tādas "blondas govs " vīru gandrīz sakāvos- viņa pilnīgā pārliecībā novieto savu Lexus škērsām svešam pagalmam, uz pieklājīgu aizrādījumu par savstarpēju šoferu parkinga cieņu saņemu "inteliģetu" tirādi (kas tu tāds esi, lai man ko teiktu un tūlīt mans bullis būs klāt). Protams, ir arī gudras dāmas pie stūres, bet uzskatu egoistisku bezkauņu bābu ir krietni vairāk , nekā Gudra sižetos.........
Ek viirieshi viirieshi ........ es tieshi to pashu vareetu teikt par jums ;-ppppp Uzskatu, ka braucu ljooti labi .... ik pa briidim kaadu taxistu gribaas pamaaciit, kad seezhu blakus ... rrrrrrrrr
A es , a es shodien ........ normaali izbraucu no kupenaam - ij nekaads 4x4 - miiljaa honda civic ;-)
Friidis: Nekā persnīga, bet sievietes-šoferi ir bezkaunīgi egoisti un joprojām uzskata , ka viņām "nav visi mājās" un jādod priekšroka...........................
izsiti logu vai ieskrāpēji savu viedokli a naglu uz durvīm ?
es gan vienam autinjam ar luupu kraasu uzrakstiiju uz stikla visu, ko domaaju ... Shams bija nolicis auto paraleeli maneejam uz ielas, ka es NEKAADI nevareeju izbraukt, ar visu to, ka Itaalijaa braucu pa ielinjaam, kur bija jaanoloka mashiinas spogulji, lai vareetu izbraukt ;-)
ticigais:Nu ir jau arī sievietes kas brauc ļoti labi, bet tas blondums tikai pa retam izlec!!!!!
Ne velna- skaistas meitenes ar dārgām automašīnām parasti uzskata, ka viņām ir savi specifiski satiksmes noteikumi!!!! Es nupat ar tādas "blondas govs " vīru gandrīz sakāvos- viņa pilnīgā pārliecībā novieto savu Lexus škērsām svešam pagalmam, uz pieklājīgu aizrādījumu par savstarpēju šoferu parkinga cieņu saņemu "inteliģetu" tirādi (kas tu tāds esi, lai man ko teiktu un tūlīt mans bullis būs klāt). Protams, ir arī gudras dāmas pie stūres, bet uzskatu egoistisku bezkauņu bābu ir krietni vairāk , nekā Gudra sižetos.........
un kas tad notiks ja atvilks savu kexu? man kādu laiku atpakaļ darba auto vietās kaimiņu apmeklētāji sāka likt auto. Vienu dienu aizliku džipu priekšā kaut kādam M6 un aizbraucu pusdienās. Kex kādu stundu paārdījās un nepārtraukti mēģināja man zvanīt, kamēr atbraucu, uz veitas parādīja pirkstus, bet tā kā gribēja tikt prom nomierinājās. Turpmak vairs savu auto nelika manās vietās. Tā ka viss atkarīgs no pieejas.
bet tas, ka meičas brauc savādāk skaidrs - pats redzu kā draudzene braukā
Šorīt viss normāli: 3 kaimiņus palīdzēju izstumt, vienai sievietei mašīnu atpakaļgaitā izbraucu no pagalma un tad jau ar savu pa izstumto vagu bez problēmām tiku ārā. Darbā 1,5h fizkultūra ar lāpstu un tīrs. Tikko gan norakos vienā maz brauktā ceļā, kur izrādījās pāris pirms manis braukušās mašīnas bijušas ar augstāku klīrensu Izsaucu šefu, lai velk ārā. Atpakaļceļā gan arī šis norakās
toties centrs tukšs, izbraukājos krustu šķērsām. Nevienu trolejbusu kas netiek kalnā arī neredzēju
ja pa nakti vēl uzsnigtu, tad būtu interesantāk.
šodien tikai sliežu tīrāmo tramvaju gribu spridzināt, tas neskarās kur sniegs lido. Nepietiek, ka pa nakti bija manu auto ieracis, tas atļāvās to pa dienu izdarīt arī. Rediska tāds.
No rīta jau skats bija nedaudz "apkoaliptisks" Bet tag dodoties mājās izmetu līkumu pa Kronvalda parciņu un saulītē ditki skaisti tas sasnigušais sniegs izskatījās - nu gandrīz vai fotoaparātu izvilku