forum.gif
Bloga dalībnieku stabilizācija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Bloga dalībnieku stabilizācija
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.10 19:23
 citēt
Nolūkā panākt komentāru, repliku, foruma diskusiju pamatotību un bloga dalībnieku atbildīgāku attieksmi pret sakāmo, ierosinu:

ļaut izteikties forumā, komentāros un citur blogā tikai dalībniekiem, kam ir vismaz 10 blogā publicētas (aktīvas, ne melnrakstos) fotogrāfijas - šeit ir fotoblogs, nevis parasta čata vieta.

Personām, kurām ir vēlme veidot arvien jaunus profilus, šāds noteikums veicinās viņu ražīgumu fotogrāfijas jomā, kas, iespējams, kopumā cels saražotā kvalitāti. Tomēr galvenais ieguvums - pēc 10 dienām sakāmais būs daudz rūpīgāk izvērtēts.
Publicēts: 26.01.10 19:26
 citēt
Droperidol:Nolūkā panākt komentāru, repliku, foruma diskusiju pamatotību un bloga dalībnieku atbildīgāku attieksmi pret sakāmo, ierosinu:

ļaut izteikties forumā, komentāros un citur blogā tikai dalībniekiem, kam ir vismaz 10 blogā publicētas (aktīvas, ne melnrakstos) fotogrāfijas - šeit ir fotoblogs, nevis parasta čata vieta.

Personām, kurām ir vēlme veidot arvien jaunus profilus, šāds noteikums veicinās viņu ražīgumu fotogrāfijas jomā, kas, iespējams, kopumā cels saražotā kvalitāti. Tomēr galvenais ieguvums - pēc 10 dienām sakāmais būs daudz rūpīgāk izvērtēts.

Neslikta doma, bet labāk jau admiņiem uz pastu, domāju , ka visu jau šie šeit neizlasa.
Publicēts: 26.01.10 19:31
 citēt
Gudris:bullšits...man nav grūti vel astoņus kociņus salikt albūmā...un ko tas dos ? :D

:D galīgi nebiju ievērojis, ka esi kļuvis tāds botāniķis!
Nē, bloga pieredzējušos autorus nebūs tik viegli ietekmēt, protams:)
Doma pamatā par emocionāli labiolajiem personāžiem, kuriem ir vēlme jauna profila aizsegā sarunāt viskautko:)
Publicēts: 26.01.10 19:31
 citēt
Droperidol:Nolūkā panākt komentāru, repliku, foruma diskusiju pamatotību un bloga dalībnieku atbildīgāku attieksmi pret sakāmo, ierosinu:

Iecere nav peļama.
Bet, kā Tu iedomājies ierobežot Gudŗa vai Portreta bezjēgas spamošanu?
Aprakstītā metode nederēs.
Domā vēl!
Publicēts: 26.01.10 19:31 labots
 citēt
Man netraucē tas, ka cilvēkam galerijā ir/nav bildes. Galu galā uzrakstītā doma/jēga/ideja jau nemainās no tā vai viņam galerijā ir 0 darbi, 10 sūdbildes vai 10 šedevri.

Un rakstu darbu aktivitāti mēģināt samazināt ir vispār muļķīgi - jo tieši forums pēdējā laikā (un vairāk vai mazāk tā ir bijis visu laiku) ir interesantākā fotobloga sadaļa. Ja arī te pazudīs dzīvība, tad fotoblogs būs miris. Jau tagad bišk garlaicīgāk palicis visādu banu dēļ :(
Publicēts: 26.01.10 19:32
 citēt
netjan:[
Neslikta doma, bet labāk jau admiņiem uz pastu, domāju , ka visu jau šie šeit neizlasa.

"Ieteikumi par to, kā uzlabot mūsu kopējo vortālu. Katram viedoklim ir nozīme." - šī taču ir speciālā foruma sadaļa, vai es ko jaucu?:)
Publicēts: 26.01.10 19:33
 citēt
Bezjēga spamošanas (bet tiešām - bezjēgas, nevis kādam vienkārši nepatīkamas) spamošanas apkarošanai domāti moderatori.
Uzdevuma došana moderatoriem ir administrācijas kompetence.
Publicēts: 26.01.10 19:36
 citēt
Droperidol:
netjan:[

"Ieteikumi par to, kā uzlabot mūsu kopējo vortālu. Katram viedoklim ir nozīme." - šī taču ir speciālā foruma sadaļa, vai es ko jaucu?:)

Viss OK , es domāju - arī tur , dubults neplīst :):):):):)
Gudri, Portreti un vēl dažus obligati jāpaliek , viņi taču - "nopelniem bagātie spamotāji", bez viņiem brīžam būs garlaicīgi , vismaz ir ko palasīt , pasmieties pat brīžam :):):)
Publicēts: 26.01.10 21:37
 citēt
Manuprāt, jāievieš nosacījums: reģistrējoties blogā jāiesniedz psihiatra izziņa, esošajiem klientiem (blogistiem) tas jāizdara līdz 1.martam. Nu un tie kas atzīti par pieskaitāmiem tiek izmesti jeb nepieņemti.:grimace::grimace:
Publicēts: 26.01.10 21:39
 citēt
Tad jau es palieku,gandrīz nobijos par izsviešanu...:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 26.01.10 22:03
 citēt
nu tad mani metīs ārā :shame:
Publicēts: 26.01.10 22:37
 citēt
Eltons:

Iecere nav peļama.
Bet, kā Tu iedomājies ierobežot Gudŗa vai Portreta bezjēgas spamošanu?
Aprakstītā metode nederēs.
Domā vēl!

24h - 1 jauns foruma temats
24h - 20 foruma posti
:money:
Publicēts: 26.01.10 22:40
 citēt
+ CerambyX
Publicēts: 26.01.10 22:48
 citēt
daiga_a:+ CerambyX

2 pragmatiķi.:face-glasses:
Publicēts: 26.01.10 22:54 labots
 citēt
welns: Nu un tie kas atzīti par pieskaitāmiem tiek izmesti jeb nepieņemti.:grimace::grimace:

:D :D :D Pieskaitāmos nafig no šejienes :D :D :D
Publicēts: 26.01.10 22:55
 citēt
stabilizācijai var izmantot līmeņrādi
Publicēts: 26.01.10 22:58
 citēt
blac:stabilizācijai var izmantot līmeņrādi

Tev ar metrmēru par maz? :face-smile:
Publicēts: 26.01.10 23:00
 citēt
welns:
blac:stabilizācijai var izmantot līmeņrādi

Tev ar metrmēru par maz? :face-smile:
var izmantot metramēru ar līmeņrādi.
Publicēts: 26.01.10 23:04
 citēt
Ta jau vajag lomoskopu vai kuvaldometru.....pašvaki būs ar līmeņrāžiem un metrametriem...:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 29.01.10 15:40
 citēt
es par šādau ieceri, jo šādi es šo vietu beidzot pamestu... un man ietaupītos dienā vismaz 15min...
Publicēts: 29.01.10 16:10 labots
 citēt
forumaa var mieriigi atljaut izteikties arii taa pat bez bildeem. taa pat reti kurais tikko ielogojies iet un forumu piekaisa ar saviem domugraudiem.

par 10 publiceetaam bildeem gan gribeetu piekrist. es pat vairaak :

pirmaas 10 bildes jaunam lietotaajam atljauts publiceet ar 3 dienu starpiibu (tas ir 10 bildes meenesii, manupraat pilniigi normaali) + zem bildeem var likt tikai "PATIIK" vai komenteet.

otraas 10 (10-20) bildes tiek atljauts ievietot ik pa divaam dienaam vienu + var balsot Patiik/Dzeest/Komenteet

ar 20 bildeem lai iet kaa iet tiem kas te vislaik tusojaas.. balsot, patiik, dzeest, komenteet utt..

+ veel gribeetu piebilst, to moderaatoru loku paplashinaat - pienjemt veel kaadus 3-5 moderaatorus, kas seko bildeem
kuras sanjeemushas 3 (vai 4, vai5) DZEEST un vairaak.. sekot liidzi tam, lai taas bildes arii tiktu dzeestas. kaa arii bildes, kas sanjeemushas veerteejumus 222 111 (dazhaadaas kombinaacijaas) par pieci un vairaak...

:super_man:
Publicēts: 29.01.10 18:42
 citēt
Jā, moderatoru lomu varētu palielināt - ja kāds piekristu par tādu kļūt.
Nav ne jausmas, uz kādiem noteikumiem un kādu stimulu vadīti moderatori šeit strādā. Apzinoties, ka diez vai viņi te kļuvuši stāvus bagāti, tomēr arī pret viņiem varētu prasības paaugstināt.
Moderatoram tomēr nebūtu pieļaujams lietot nenormatīvu leksiku, iesaistīties lietotāju apsaukāšanā un rakstīt ieteikumus pāvēles formā.
Tāpēc jau tas ir moderators - starpnieks starp dažādiem viedokļiem, kurš palīdz atrast kopsaucēju un nomierināt kaislības.
Kurš piesakās?
Publicēts: 29.01.10 18:45
 citēt
nepiekriitu. moderatoriem jaabuut diktatoriskiem
Publicēts: 29.01.10 18:47
 citēt
zo, beidz bļaustīties, ej pafočē! :)

Tev patīk, kad ar Tevi tā runā?
Publicēts: 29.01.10 18:47
 citēt
Droperidol:zo, beidz bļaustīties, ej pafočē! :)

Tev patīk, kad ar Tevi tā runā?

dažreiz nenāk par ļaunu.
Publicēts: 29.01.10 18:48
 citēt
Droperidol:Jā, moderatoru lomu varētu palielināt - ja kāds piekristu par tādu kļūt.
Nav ne jausmas, uz kādiem noteikumiem un kādu stimulu vadīti moderatori šeit strādā. Apzinoties, ka diez vai viņi te kļuvuši stāvus bagāti, tomēr arī pret viņiem varētu prasības paaugstināt.
Moderatoram tomēr nebūtu pieļaujams lietot nenormatīvu leksiku, iesaistīties lietotāju apsaukāšanā un rakstīt ieteikumus pāvēles formā.
Tāpēc jau tas ir moderators - starpnieks starp dažādiem viedokļiem, kurš palīdz atrast kopsaucēju un nomierināt kaislības.
Kurš piesakās?

Es vēl nesen apjautājos mūsu admiņiem...vai viņi ir filantropi.....uz to saņēmu atbildi, ka tā nav mana darīšana.....:face-grin:
Publicēts: 29.01.10 18:53
 citēt
zo:

dažreiz nenāk par ļaunu.

Bet man gan nepatīk! Un ko skarbāku var pateikt absolūti korekti, tikai tas ir grūtāk, tas ir jāprot, priekš tā daudz kas jāzina. Moderatora darbs nekad nav bijis viegls, tikai no malas izskatās - kas tad tur:)
Publicēts: 29.01.10 19:01
 citēt
Nesapratu dropētāj-pedriol- tātad par rases tīrību un pret žīdiem vai par žīdiem un doloj komuņizm?
Publicēts: 29.01.10 19:14
 citēt
manupraat moderaatoram ir jaadara tas, kas uzdots(piem, ja vinjam uzdots tiiriit blogaa bildes kuraam dzeest ir 3 un +, tad tas vinjam arii pienaakaas, ja uzdots svaidiit foruma teemas pareizaas sadaljaas vai dzeest taas, tad tas arii jaadara). nelienot nekaados kashkjos utt. tie domaati adminiem. moderaators generee savu darbu un kuuko mieriigi. vienkaarshi cilveeks ar svaigu galvu, veesu praatu un tik moderee, un tik moderee... :bad_smile:
Publicēts: 29.01.10 19:25
 citēt
Starp citu, pirms kāda gada, šeit bija daudz vienkāršāk, nav bildes - nav ne komentāru, ne balsojumu un blogeris (tai skaitā es) ar drošu sirdi izmet bilžuku misenē. Un visi bija laimīgi :D
Publicēts: 29.01.10 20:06
 citēt
droperidol, nomierinies ..... es aadminjiem piedavajau moderatoru komandu ..... pat reaalus civleekus ..... shii ideja pagaidaam tikai atmesta....
Publicēts: 29.01.10 20:16
 citēt
ko var ņemties par sīkumiem.
Ja Portreti un Gudris šeit nespamos, tad te vispār nekas nenotiks. Tagad jau klusums, bet kas būs bez lielajiem runātājiem?

visam jāiet savu gaitu un nav ko gaisu maitāt. Kādreiz taču bija normāli.
Nesaprotu ar ko traucē tie kas ar vairākiem profiliem šeit reģistrējas???
Publicēts: 29.01.10 21:54
 citēt
Andreass, puisīti, ja, Tavuprāt, tā spamošana ir galvenais fotobloga notikums, tad tas neko labu par šo vietu neliecina vis:)
Ko esi labui smēlies no viņu spamošanas? Un ne tikai viņu, viņi vismaz neko ļaunu gandrīz neatļaujas, viss ir labdabīgas paštīksmināšanās striliņā.
Publicēts: 29.01.10 22:07 labots
 citēt
forums ir vieta kur jebkurs var izteikt savu vieodkli, komentaru, domu, neredzju pamatojiumu prasit pamatot ar fotOgalerijas sadalas bildem, tad tikpat labi butu jaieviesh minimalo bloga rakstu, reportazu un skolas rakstu skiatu.

bet ideja protams ar pozitivu merki :)
Publicēts: 29.01.10 22:08
 citēt
ak ja, ieteikumi Foruma noteikumu uzlaboshanai vienmer laipni!
Publicēts: 29.01.10 22:08
 citēt
lol, un shamejie izskatas nav parmigrejushi kopa ar v3.1 :D nja
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):