forum.gif
Gudris Ultimatum
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Gudris Ultimatum
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.10 15:55
 citēt
Kas ir Norča? ;)
Publicēts: 20.01.10 16:01
 citēt
Portreti:
Suicidarhs:
Paldies Dievam tevis rakstītais ir pilnīgs idiotisms nevis patiesība. Paldies Dievam un šīs lapas veidotājiem, ka no tās var izlogoties ārā. Tātad šī nav visa sabiedrība. Te cilvēki atnāk un ienāk kādu noteiktu motīvu vadīti. Kad atklāju'šo saitu ar pretenziozo nosaukumu Fotoblogs domāju, ka te arī ir par foto - sašaubijos.

Norča, nemuldi! Tu bez čatošanas fotoblogā nevari, un pofig ar kādu niku!!! :D

Un vienkārši galvā slimo , kā skatos, arī netrūkst.
Publicēts: 20.01.10 17:45
 citēt
smartins:Kas ir Norča? ;)

Vanderfonu redzi? Nē? Čali ar jauno niku redzi? Daba nemīl tukšumu...
Publicēts: 20.01.10 18:57
 citēt
Portreti:

OHO!!! Varbuut kaads atgaadinaas, kaads niks bija pirms vodafona?
Publicēts: 20.01.10 19:54 labots
 citēt
Portreti:

Tieši tā. Daba tukšumus nemīl. Šī paša iemesla dēļ domāju, ka tukšumi Tavā galvā ir aizpildīti ar krietnu daudzumu ūdens. Un ūdens izskatās ir vairāk, nekā viela starp tukšumiem.

Ja Tev puišel tik dikti neciešas pierādīt manu identitāti - lūdzu, uz priekšu. Apsveicu ar jaunu hobiju !
Publicēts: 20.01.10 22:54
 citēt
drīkst iepīkstēties pro sarunās ? :)

komentāru dzēšana padarītu šo lapu par "viss ir super, pretenziju nav un valdiba nekad nemelo " :D
jāiznīdē ir tie, kas te sēž, lai apskatītu "pupus" . starp citu, arī modelēm patīk apliet ar netīkamu komentāru citas modeles . lieciet brīdinājumus un dzēsiet ārā lietotājus.

sliktākajā gadījumā, nu uztaisiet kādus +1 /-1 komentāriem, kur balss vērtība būtu atkarīga, no komentētāja pakapes saita "kastu sistēmā "

Es domāt, ka visu atrisinātu podziņa - Ziņot adminiem par neatbilstošu komentāru :face-smile:
Publicēts: 20.01.10 22:59
 citēt
ronya:
jāiznīdē ir tie, kas te sēž, lai apskatītu "pupus"

Un tās, kuras grib apskatīt daiktus, arī ir jāiznīdē!!!:)
Publicēts: 20.01.10 23:04 labots
 citēt
fotoforums tak
. tātad komentāri par modeļu izskatu ir neatbilstosi. komentārs, kurā tiek izteikts, ka fotogrāfs bildē meicu ir nesmuku padarījis- pieņemami, ja pamatoti :)

piemēram ,modes mākslinieki tak neapspriež modeles saviebto seju bildē , bet gan attirušos diegus mētelim .

a tā, nospiedīs podziņu un galvenajiem uzreiz telpās sarkanā gaisma un sirēna gaudos tik ilgi, kamēr šie neizspriedīs- dzēšams vai nedzēšams :face-grin:

piebilde- portreti, ja tev būtu vismaz kāda saprašana par sievietēm ( ne tik, ka " viņām ir pupi "), tad tu zinātu, ka mūs maz interesē bildes ar "daiktiem" :)
Publicēts: 20.01.10 23:07
 citēt
ronya:fotoforums tak
. tātad komentāri par modeļu izskatu ir neatbilstosi.

Duuuračka!!! :) To izskatu jau parāda FOTOGRĀFS!!! Tātad ja saka, ka nesmuka- fotogrāfa vaina! Viennozīmīgi!!!
Publicēts: 20.01.10 23:13
 citēt
SMUKI PUPI ir apšaubāmas kvalitates kompliments mātei, gēniem, kaut plastiskajam ķiurgam , pašai modelei , bet ne jau fotogrāfam .
saprotu, ka tev personīga nepatika , bet nemeklē kašķi no nekā :)
Publicēts: 20.01.10 23:19
 citēt
ronya:SMUKI PUPI ir apšaubāmas kvalitates kompliments mātei, gēniem, kaut plastiskajam ķiurgam , pašai modelei , bet ne jau fotogrāfam .
saprotu, ka tev personīga nepatika , bet nemeklē kašķi no nekā :)

JEBKURUS pupus var nofočēt tā, lai tie nebūtu vienīgais objekts fotogāfijā, par kuru jūsmot. Komentāri par pupiem ir tikai zem tām bildēm, kur nekā cita īsti nav ko redzēt.
Publicēts: 20.01.10 23:20
 citēt
ronya:apšaubāmas kvalitates kompliments

Pēc kvalitatīviem komplimentiem jāmeklējas citās lapās- draugiem, oho...
Publicēts: 21.01.10 03:23
 citēt
ronya:Es domāt, ka visu atrisinātu podziņa - Ziņot adminiem par neatbilstošu komentāru :face-smile:

A tu gudra :) Pievienojos .
Publicēts: 01.02.10 11:36
 citēt
Es domāt, ka visu atrisinātu podziņa - Ziņot adminiem par neatbilstošu komentāru :face-smile:

Vai vēl - labāk loga, kurā raksta komentāru, vietā nolikt pogu [Baigi forši!] :face-devil-grin:
Publicēts: 01.02.10 22:50
 citēt
Eliks:Gudri, pār svešu komentāru varu nedosim. Tamdēļ ir moderātori un administrātori. Prasi sasaram, briedim, Elikam, Shadowam vai Ox3r, lai izdzēš.

..Kā tas ir - izdzēš ????? Ja tas nav aizvainojoši (kaut gan tas arī ir subjektīvs vērtējums - kaut to vērtē moderātors )- tam ir jāpaliek !!!! Savādāk - kāda velna pēc tad būšu tērējis laiku , lai pateiktu SAVAS domas ???!!!! Priekš kam tad vispār vajadzīgi tie komentāri- derīgi būs tikai saldsērīgie ????
Publicēts: 01.02.10 22:53
 citēt
uldispieciviensdevinjipiecidevinji viens, viss ir kartiba! snieg sniegs, ir vakars, ielas masinu maz, cilveki lenam gatavojas sligt miega, pieklusinati ruc tv un gaismas logos dziest... shaja siltaja sniega shalle ietita latvija ari tas cilvekiem sniedz mieru, un vini saprot, ka cepties par iedomatam problemam ir pedejais, ko sovakar vajadzetu darit ... :*
Publicēts: 01.02.10 23:46
 citēt
Shadow:uldispieciviensdevinjipiecidevinji viens, viss ir kartiba! snieg sniegs, ir vakars, ielas masinu maz, cilveki lenam gatavojas sligt miega, pieklusinati ruc tv un gaismas logos dziest... shaja siltaja sniega shalle ietita latvija ari tas cilvekiem sniedz mieru, un vini saprot, ka cepties par iedomatam problemam ir pedejais, ko sovakar vajadzetu darit ... :*

Vienkārši "moderātoriņš "sāka runāt tādas jocīgas, galīgi nepieņemamas lietas..... un nebija slinkums rakstīt ciparus vārdiem ???....:face-smile:
Publicēts: 02.02.10 00:09
 citēt
uldis519591..... un nebija slinkums rakstīt ciparus vārdiem ???....:face-smile:

Tikpat labi var paprasīt, vai nebija slinkums "uzģenerēt" tik sarežģītu niku. 60/5,6 nobāl......:))
Publicēts: 02.02.10 00:15 labots
 citēt
Gudris: Tevi sauc Kaspars Lācis, strādā koka mājiņā, tev ir mazs pincītis, ražo vienveidīgus portretus ar sievu...kas vēl man būtu jāzin ? :D
google šo to vēl atradu intresantu - aktieris bļ** :D:face-kiss: Kaspars Lācis 39 Kļuvis par reklāmas aģentūras Inorek&Grey projektu direktoru. Iepriekš strādājis reklāmas aģentūrās AGE, McCann Erickson Rīga un SAN Rīga JWT, veicis dažādus ar reklāmu un mārketinga vadību saistītus pienākumus uzņēmumos Latio, DEAC un Kristensen Baltic, bijis Jaunā Rīgas teātra producents un režisora asistents, EXPO 2000 Latvijas ekspozīcijas mārketinga koordinators. K.Lācis studējis Latvijas Valsts konservatorijas Teātra fakultātē. [url=http://www.diena.lv/lat/arhivs/karjeras-diena/kaspars-lacis-39

]http://www.diena.lv/lat/arhivs/karjeras-diena/kaspars-lacis-39
[/url]
šitais Gudra pazors jāpietupa un jācitē pie bildēm.
Publicēts: 02.02.10 00:17
 citēt
negribējās lasīt 4 lapas spama, bet kas tas par stulbumu? fīča dzēst komentārus, kas tev nepatīk? :bad_smile:
Publicēts: 02.02.10 00:34
 citēt
Gudris:
Janisz:negribējās lasīt 4 lapas spama, bet kas tas par stulbumu? fīča dzēst komentārus, kas tev nepatīk? :bad_smile:
mana bilde..ko gribu to dzeeshu :grimace:

nu pagaidām tu man liekas tikai pašu bildi vari izdzēst :big_smile:
Publicēts: 02.02.10 00:50
 citēt
Man ar dazhas bildes,pie kurám esmu atbildéjis komentáriem,kuri pazudushi liidz ar to autoru "izbanoshanu".Vai nevar dariit tá,ka vinju komentári tomér saglabajas,jo man nav iespéjas izdzést atbildes tagad vairs neesoshiem komentariem?
Publicēts: 02.02.10 01:02 labots
 citēt
petersonsphoto: Gudra pazors jāpietupa un jācitē pie bildēm.

Jā man vienmēr labu garīgo uztur divi cilvēki "Mass muļķis Janbo" un "Relikts Idiots Gudris" katru dienu kā mēžā ienāku parēkt :):) Zinu ar ko Anirss ikdienā šancē , pats esmu šancējis līdzīgā braņdzā daudzus gadus Krutākie reklāmas brendi pasaulē ar simtiem štuku budzetiem pat mūsu mazajā kolchozā:):) Gudrim smadzenes spriežot pēc "Atklāsmēm" atrodas vietā ko šams tik ļoti parasti piesauc tobeš "Mass pincīts" virs pleciem vienkarši kāpostgalva , vismaz spriežot pēc tava citētā texsta pilnīg notiekt :):) Jā šitā izgāsties ir jāprot , ko tādu spēj tik Gudris @ Janbo:):)
Publicēts: 02.02.10 03:03
 citēt
Gudri, man ir veļas grozs ar netīru vešu pills. nāksi parakties? es pat miseni tev ļaušu iznest- tur zini cik konfidenciālasinfas var būt? klientu saraxti (ari Lāča klienti, kolēģi utt) ar telefoniem un vārdiem, viņu koleģi pa visu pasauli, kādas filmu driskas un bildes- moš vairāk sev labuma atradīsi, ne tikai kas kurš ir, bet arī kam zvanīt. un, ja labi uzvedīsies un mēnesi par apkopēju piestrādāsi (2x nedēļā pietiks), tad varēšu pievest tevi klāt pārītim-trijiem šīs nodarbes varenajiem mūsu zemē. man no viņiem neko nevaig, moš tev noder. bet man kārtību mājās vajag. a, un ļaušu pabildēt zaikas manā mājas studijā. 6x9 nesanāk, bet 5x6 gan... nu, un pēc bildēšanas, protams, tīras grīdas utt... sexiņu citreiz un citur sabīdīsi
Publicēts: 02.02.10 07:03
 citēt
petersonsphoto:Gudri, man ir veļas grozs ar netīru vešu pills. nāksi parakties? es pat miseni tev ļaušu iznest- tur zini cik konfidenciālasinfas var būt? klientu saraxti (ari Lāča klienti, kolēģi utt) ar telefoniem un vārdiem, viņu koleģi pa visu pasauli, kādas filmu driskas un bildes- moš vairāk sev labuma atradīsi, ne tikai kas kurš ir, bet arī kam zvanīt. un, ja labi uzvedīsies un mēnesi par apkopēju piestrādāsi (2x nedēļā pietiks), tad varēšu pievest tevi klāt pārītim-trijiem šīs nodarbes varenajiem mūsu zemē. man no viņiem neko nevaig, moš tev noder. bet man kārtību mājās vajag. a, un ļaušu pabildēt zaikas manā mājas studijā. 6x9 nesanāk, bet 5x6 gan... nu, un pēc bildēšanas, protams, tīras grīdas utt... sexiņu citreiz un citur sabīdīsi

Labs, un ,galvenais - precīzi orientēts piedavajums...
Publicēts: 02.02.10 09:07
 citēt
Friidis:
uldis519591..... un nebija slinkums rakstīt ciparus vārdiem ???....:face-smile:

Tikpat labi var paprasīt, vai nebija slinkums "uzģenerēt" tik sarežģītu niku. 60/5,6 nobāl......:))

..tādu man SKYPE piedāvāja - tā kā bija izvēle no diviem variantiem ...:)
Publicēts: 02.02.10 10:02
 citēt
entuziasts:Man ar dazhas bildes,pie kurám esmu atbildéjis komentáriem,kuri pazudushi liidz ar to autoru "izbanoshanu".Vai nevar dariit tá,ka vinju komentári tomér saglabajas,jo man nav iespéjas izdzést atbildes tagad vairs neesoshiem komentariem?

a vai ta viņi nesaglabājas, autoram mainoties uz ''Anonymous'' ?
Publicēts: 02.02.10 10:37
 citēt
uldis519591:
Friidis:

..tādu man SKYPE piedāvāja - tā kā bija izvēle no diviem variantiem ...:)

Ja "skype" piedāvās sevi par naktspodu nosaukt, arī piekritīsi?....:))).
Publicēts: 02.02.10 11:31
 citēt
hhahahaha
Publicēts: 02.02.10 12:14 labots
 citēt
Friidis:

Ja "skype" piedāvās sevi par naktspodu nosaukt, arī piekritīsi?....:))).

Diezgan labs ierosinājums.. :)

Ak jā. Kad un vai vispār tiks izlabots, ka forumā lapas skaita pareizi? Resp., netiek ņemti vērā izbanoto autoru komentāri. Tagad ir tā, ka ja spiež uz pēdējās lapas, bet visas lapas pilnas nesalasa, tad atveras tukša lapa. Pie kam, stūrī lapu skaits ta ir pareizs :)
Publicēts: 02.02.10 12:17 labots
 citēt
Piekrītu, ka komentārus, kas ir aizvainojoši un vērsti pret modeļiem (nevis fotogrāfa darbu) ir jaizvāc, bet nedomāju, ka iekš status quo ar sazināšanos ar moderatoriem jebko vajadzētu mainīt.

Dzēst sev netīkamus komantārus var traukiem.lv, kur neko citu kā "bučbuč sawlj :* " komentārus principā socialās normas nepieļauj izņemot gadījumus, kad specifiski esi lūdzis skatītāju atklātas domas(un pat tad jazina, vai cilvēks to tā ir domājis).

Šis saits tomēr ir publiska vieta ar mērķi uzzināt svešu(lielu daļu mēs tāpat nepazīstam, lai cik maza būtu LV) cilvēku domas par konkrētiem mūsu uzņemtiem attēliem. Ja Tev nav vajadzīgas šīs reālās domas, tad piekrītu, ka Tev šeit savi darbi nav jāliek un jāaprobežojas ar augstākminēto sociālo tīklu.

Saprotu Tavu sāpi par ne pa tēmu komentāriem, bet:
a) esošā sistēma ar moderatoriem ir OK, lai arī var nebūt vienmēr zibenīga
b) šāds rīks dod vairak iespēju to izmantot to cenzūrai, kas ir saistīta nevis ar modeļu pasargāšanu, bet gan ar savu rozā briļļu turēšanu uz acīm - "redzu tikai to, ko gribu redzēt komentāros un tur visis saka, ka ir baigi forši". Un, manuprāt, tas nav tas, kas te ir jādara. Tam domātas citas vietnes, kur savu vidi vari taisīt kādu gribi, apkrāmējot to ar acij tīkamākajām ādiņām, atļaujot tikai sev patīkamus komantārus.

Kas attiecas uz kaut kur diskusijas vidū izskanējušo frāzi " smuki pupi" - jā, tas nav izteiksmes izsmalcinātības paraugs un zināmā mērā ir arī aizvainojošs, jo lietderība no šī komentāra fotografa izaugsmei ir mazāk kā nekāda un pat tik daudz kā nosaukt ķermeņa daļu pareizi nav papūlējies. Bet apzinies to, ka daļa publikas, kam tava stila bildes patīk reāli arī neko citu tur neredz un neredzēs. Izliekot šādas bildes apskatei ir jārēķinās, ka tādi te(un visur citur pasaulē) ir un, ja ir jāsāk raudāt par to, ka kāds no tiem n-desmit, kas domā tieši to pašu un vēl trakāk, to arī pasaka, tad modelis tam nav bijis gatavs un reāli nav apzinajies, ko nozīmē sevi kailu, pozās izrādīt www.
Publicēts: 02.02.10 18:25
 citēt
petersonsphoto:6x9 nesanāk, bet 5x6 gan...
6x4,5, 6x6, 6x7, 6x8, 6x9 - ir arī 6x5?
Publicēts: 03.02.10 16:35 labots
 citēt
---
Publicēts: 03.02.10 16:44 labots
 citēt
--
Publicēts: 03.02.10 18:28
 citēt
Vispar nesaprotu par ko te ir cepiens??????

Gudri - parādi bildes ar neadekvātiem, nepareiziem tekstiem???????????
Naf bildes naf problēmu :D
Publicēts: 03.02.10 23:11
 citēt
Gudris:
bardaks:---
Shadow:--
es jums abiem piekriitu :D

Es gan gribētu oponēt: ///
Publicēts: 03.02.10 23:17
 citēt
zazis:

Nav probleemu, ja nav bildes, nav bildes, ja nav cilveeka.. taatad.. ;)
Publicēts: 04.02.10 00:33
 citēt
Jonatans:
zazis:

Nav probleemu, ja nav bildes, nav bildes, ja nav cilveeka.. taatad.. ;)

nobanot Gudri un problēma atrisināta!
Publicēts: 04.02.10 08:46
 citēt
petersonsphoto : " nobanot Gudri un problēma atrisināta! " , Tu traks esi, kā Tu spēj mums to nodarīt?.................:bad_smile:
Publicēts: 04.02.10 10:00
 citēt
Kāda ir cilvēka audziņāšanas pakāpe, tādi ir viņa teksti, it īpaši anonīmajā vidē. Kas bernībā mazumu cietuši, ierēc te :D, kuri ir bijuši apbižoti, tagad te provocē, un t.t. , tādejādi kompensē savu sāpi, kura nomāc visu laiku rakstītāja zemapziņu. Un kad tā sulīgi atbild, tad nu dikti brēc un sūdzās.
Pamatā uzbraucieni, par kuriem Gudris raksta: <Vairs nekādu bilžu blogā no manis nebūs kāmēr nebūs iespēja dzēst komentārus> rodās tieši augstāk minētā dēl, bet daži tādi izsaucieni attiecība uz modeli, no tā, ka rakstītājam ļoti nabadzīga valoda. Ar vārdiem- matjtvojumatj saprotami citiem jūtas neuzrakstīsi, kaut gan pats to ir izdarījis teicami (tas pats ir atiecināms <smuki pupi> rakstītājs sajūsmā, bet lasītājs neizpratnē :D:D:D ) :D
Bet runājot par Gudra darbiem- daudzi viņa nolicēji tālu no viņa atpaliek :)
Labi raakstīja Wind_Chaser :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt