forum.gif
Gudris Ultimatum
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Gudris Ultimatum
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.01.10 20:35
 citēt
veselību un izturību
Publicēts: 19.01.10 20:35
 citēt
Gudris:Vairs nekādu bilžu blogā no manis nebūs kāmēr nebūs iespēja dzēst komentārus. !!! :face-crying::face-devil-grin::face-sad::face-smile::face-glasses::face-kiss::face-grin::face-wink::amazing::anger::bad_egg::bad_smile::beaten::big_smile::cry::exciting::grimace::haha::money::super_man::shame::what:

:face-grin::face-grin::face-grin::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Publicēts: 19.01.10 20:41
 citēt
Gribi dzest savus komentus vai citu lietotaju?
Publicēts: 19.01.10 20:42
 citēt
Gudris:Vairs nekādu bilžu blogā no manis nebūs kāmēr nebūs iespēja dzēst komentārus. !!! :face-crying::face-devil-grin::face-sad::face-smile::face-glasses::face-kiss::face-grin::face-wink::amazing::anger::bad_egg::bad_smile::beaten::big_smile::cry::exciting::grimace::haha::money::super_man::shame::what:

es arī šodien ieberzos :D
Publicēts: 19.01.10 20:43
 citēt
:face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying:
Publicēts: 19.01.10 20:43
 citēt
ArmandsK:

es arī šodien ieberzos :D

kur ta?:haha:
Publicēts: 19.01.10 20:48
 citēt
kaarteejaa huinja.
Publicēts: 19.01.10 20:50
 citēt
Oj, šaize - bloga galerija un forums zaudē vienu no kolorītākajām personām.:face-sad:
Liksi akcentu uz fotoskolām?
Publicēts: 19.01.10 20:58
 citēt
Gudris::face-crying::face-devil-grin::face-sad::face-smile::face-glasses::face-kiss::face-grin::face-wink::amazing::anger::bad_egg::bad_smile::beaten::big_smile::cry::exciting::grimace::haha::money::super_man::shame::what:
nocietīsies? vai slepus citur publicēsi? :grimace:
Publicēts: 19.01.10 21:03
 citēt
mosh tomer forumaa ari neraksti? krutaaks protests un taa... un galvenais, nekadu fotoskolu - tad admini asap ieviesiis dzeeshanu!
Publicēts: 19.01.10 21:04
 citēt
Gudris:
etwas:forums zaudē vienu no kolorītākajām personām.:face-sad:
forums neko nezaudē :D:face-sad:

..
..un tā cerēju :face-grin::face-grin:
Publicēts: 19.01.10 21:07
 citēt
Nu bet neliec tak tādas kur tevi "Sliktie" brauc virsū :):) Man piemēram pie lampas kā kurš mani vērtē GRIBU un lieku KATRAM savas domas par to ko es daru MAN savas:):)
Publicēts: 19.01.10 21:11 labots
 citēt
Gudris:Vairs nekādu bilžu blogā no manis nebūs kāmēr nebūs iespēja dzēst komentārus. !!!
Nav nekas norādīts - kam tas ultimāts domāts un līdz kuram laikam ultimāta saņēmējam ir jāizpilda prasības? Ja ultimāts, tad vismaz noformulē to kārtīgi. Varbūt Tu man šito ultimātu gribi iesniegt, tad es Tevi ātri uz banānu republiku aizsūtītu, ja varētu ... :bad_smile: ... Gudris - nomaini niku, piemēram, - Ultimatum vai ZeroFoto ... :bad_smile:
Publicēts: 19.01.10 21:12
 citēt
* man ta poh**....modeles raud un sūdzas*
...
Tu viņām maz maksā, vai kā? Kāpēc bildes izdzēsi?
Publicēts: 19.01.10 21:20
 citēt
Tev takš esot baigie sakari ar administrāciju, sarunā, lai spešali for jū uztaisa tādu fīču :D
Publicēts: 19.01.10 21:22
 citēt
Gudris - ko gan Tavas modeles saka par Tavu nika bildi - neraud un nesūdzas? ... :grimace:
Publicēts: 19.01.10 22:23 labots
 citēt
Tiko palūrēju Gudra galeriju. Diezgan ņirdzīgi - pupu nav, tikai divas sniegotas ainavas :D :D :D
Publicēts: 19.01.10 22:35
 citēt
kameer lazhosi tikmeer buus taadi komentaari.
Publicēts: 19.01.10 22:37
 citēt
Vispār, man ir tāda sajūta, ka esmu kaut ko palaidis garām. Kas tie par komentāriem?
Publicēts: 19.01.10 22:41
 citēt
Smartinj.. nekaadas empaartijas.. cilveekam saape.. a Tu njirdz.. Ka tik bans Tev nepienaaktos..?
Publicēts: 19.01.10 22:42
 citēt
Ak Die's, cik tā tukšā muca tālu skan...
Publicēts: 20.01.10 00:33
 citēt
Gudri, pār svešu komentāru varu nedosim. Tamdēļ ir moderātori un administrātori. Prasi sasaram, briedim, Elikam, Shadowam vai Ox3r, lai izdzēš.
Publicēts: 20.01.10 00:44 labots
 citēt
Eliks:Gudri, pār svešu komentāru varu nedosim. Tamdēļ ir moderātori un administrātori. Prasi sasaram, briedim, Elikam, Shadowam vai Ox3r, lai izdzēš.

es šito vienreiz prasīju, lai man viesu grāmatu patīra, a man sak, ka tad jāprasa komenāra auoram vai šis ir ar mieru.
par cik tur pārsvarā ir tādi (viesugrāmatē), kas atrieb par autoraprāt nenovērtētu (maigi sakot) bildi.. atmetu ar roku tai padarīšanai.. :)

ps.. par bilžu komentāru/balsojumu dzēšanu nepiekrītu. to nav ko kustināt, bet opciju
"patīrīt" viesugrāmatu gan varētu atbalstīt uz visi 100 :) .. kaut gan jau pieradu.. vispār vienalga :exciting:
Publicēts: 20.01.10 00:51
 citēt
Gudri, kur Tu rauj tādas modeles, kuras cepjas par kau kādiem komentāriem? Nav ko bildēt mazvērtību komplekus nomāktās. Un vispār, visas Tavas modeles smukas meitenes....par ko cepiens??.....par to, ka kāds onkulītis ne to uzrakstīja?
Un man jau liekas neiespējami, pat stulbi, ja varētu dzēst ārā citu komentārus. Cita lieta, ka tiešām nesmuki izteicies par bildē redzamajiem personāžiem, bet tādā gadījumā paludz, lai admini izdzēš....domāju, ka 100% viņi to arī izdarīs.
Publicēts: 20.01.10 00:53
 citēt
liec Blogā koku bildes, modelīšu citur, koki neraudās :exciting:
Publicēts: 20.01.10 00:55 labots
 citēt
negatIvs:.. koki neraudās :exciting:

un ja nu, tad uz gāteri prom
Publicēts: 20.01.10 00:59
 citēt
lkz, viesu grāmatu laikam varētu atļaut patīrīt... piefiksēšu

bet par komentāru dzēšanu, viss atkarīgs, kas par komentāru. Ja uzbraucošs un pie tam vēl modelei uzbrauciens, tad 100% izdzēsīsim!
Publicēts: 20.01.10 01:02
 citēt
arī esmu par to - vienīgi varētu tādu kā tautas policiju uztaisīt, ka vnk automātiska veidlapa, kas sūtās adminiem ar komentāru kurā tiek aizskartas 3. cilvēku jūtas (modelēm nevar ļaut raudāt, būs māli, nebildēsies vairs xD) un tad admini vnk apskatās ir tur kkas vai nē un izdzēš, ja kādas šaizes! :) Mans viedoklis... :what:
Publicēts: 20.01.10 01:03
 citēt
Gudris:"smuki pupi" skaitaas ?

Ja kāds pasaka, ka tev kā fotogrāfam ir smuki pupi, tad tas nav uzbrauciens modelei...
Publicēts: 20.01.10 01:05
 citēt
Gudris:"smuki pupi" skaitaas ?

============
par tādu, Tev komentāra autoram, ar likumu jāpārskaita 100 fl :face-grin:
Publicēts: 20.01.10 01:06
 citēt
Gudri, hmm.. atkarīgs no konteksta! Šis teikums ietver visu amplitūdu sākot no komplimenta, beidzot ar uzbraucienu.

Bet vispār ir nerakstīts likums modeles fotogrāfijās neaprunāt, tāpēc komentārs "smuki pupi" ir uzskatāms par dzēšamu, savukārt "smuki sabildēti pupi" ir ok komentārs.
Publicēts: 20.01.10 01:08
 citēt
Eliks:Gudri, hmm.. atkarīgs no konteksta! Šis teikums ietver visu amplitūdu sākot no komplimenta, beidzot ar uzbraucienu.

Bet vispār ir nerakstīts likums modeles fotogrāfijās neaprunāt, tāpēc komentārs "smuki pupi" ir uzskatāms par dzēšamu, savukārt "smuki sabildēti pupi" ir ok komentārs.

Vārds vietā! :D īsti nezinu par kuru bilde runa, bet pareizi pateici, labs noskaņojums garentāts pirms došanās pie miera! :) :haha:
Publicēts: 20.01.10 01:23
 citēt
Eliks: "smuki sabildēti pupi" ir ok komentārs.

Ja bildē ir govs, tad OK, ja sieviete, tad to, kas viņai ir pieklājīgā sabiedrībā sauc par krūtīm.
Publicēts: 20.01.10 01:25
 citēt
Ai jus nesparatat , Gudris grib lai visi komenti saturetu "Gudris ir burvigs skaists ģeniāls un bildē birvigas skaistas ģeniālas bildes" :):) Es jau saprotu ka Gudrsi pats nevelas lai vina iemilotie texsti zem citu bildēm "Ko tā govs ar noslukusiem pupiem un lielo dirsu tur gorās" nerēgotos zem vinaja "Sedevriem" :):) Zini ka ir ar tiem "Ierobezot" gribētājiem CITUS nu baig gribētos ierobežot bet sevi "Neaprobežot" :):) Da kāda problēma 10Ls menesī "Adminiem" un palaidīs tēv "Privāta cenzūra" servissu :):)
Publicēts: 20.01.10 01:25
 citēt
Gudris, dont forget, ka gaidu vienu Tavu bildi :P Būs būs Tev ko ielikt galerijā :) Un tad es varēšu iekomentēt par to smukumu vai nesmukumu :D
Publicēts: 20.01.10 01:26
 citēt
Lunis: Da kāda problēma 10Ls menesī "Adminiem" un palaidīs tēv "Privāta cenzūra" servissu :):)

nu nu......
Publicēts: 20.01.10 01:29
 citēt
Oho, Luni, kur var iepazīties ar pilno cenrādi?
Publicēts: 20.01.10 02:05 labots
 citēt
Eliks:Oho, Luni, kur var iepazīties ar pilno cenrādi?

Da uztasiet tak šim privātu "Maksas" izņemumu , sākumā cīkstēja par "Toleranci" , tad par "Konkursiem" taga par "Slavēšanu" nu mierā tak neliksies kapēr nespīdēs "Balts mīļš pūkain un ģenāls" saslavēts saķemēts prožektoru gaismā , nu bet 10Ls par katru "Pozīciju" mēnsī un lai staro laimē:):)
Publicēts: 20.01.10 02:16
 citēt
Gudris@78.84.175.231 | 01:46 20.01.2010 |

faktūru vari meklēt sev dir**..

Jā, par komentu dzēšanu te kāds runā:)
Publicēts: 20.01.10 04:14 labots
 citēt
[citēts]Eliks ...Bet vispār ir nerakstīts likums modeles fotogrāfijās neaprunāt, tāpēc komentārs "smuki pupi" ir uzskatāms par dzēšamu, savukārt "smuki sabildēti pupi" ir ok komentārs.

Man kāds pasakiet, kur var iepazīties ar šo nerakstīti rakstīto likumu....
Tāds dzelžaini lõģisks un makten strikts tas likums sanācis...
Piemēram, ja tiktu publicēta reportāža ar politiskām personālijām kādā atpūtā vai pasākumā vai vkarši garām ejot... nav grūti uzminēt kādās mērvienībās varetu lasīt samazgu komentarus :face-grin: Tos tiešām kāds cenzetu?

Katrai bildei taču ir kads mesidžs un stāsts, ne? Man it kā nenāktu prātā apspriest bildē kur māte ar krūti baro mazuli, ka tie ir nesmuki pierietējuši un vispār nekādi... Bet varētu...
Tavās bildēs Gudri mesidžs ir pavisam citāds. Tādēļ tas būti tikai normāli ja KOPDARBS, jo it takes two , modelis+fotogrāfs uzčiņīt to bildi, ko JŪS mums esat izlēmuši parādīt tiek apspriests. Arī modelis.
Tas prasa laiku un pieredzi mācēt saskatīt un atsķirt sliktu fotogrāfa darbu no slikta modeļa darba. Šeit visi vairāk vai mazāk visi ir pazīstami, tāpēc manuprāt , ja kāds autors ir uzskatijis par vajadzīgu tādu komentu vai piezīmi, tas liecina arī par viņa līmeni.
Ja es skatos uz Monas Lisas portretu, es redzu, ka viņai ir neglīti pielaizīti mati, strupi pirksti bez akrila, liels un plakans deguns, maisiņi zem acīm un šķiet ka sāk iezīmeties dubultzods.... Kas ir slikts tonis, to neredzēt vai skaļi pateikt?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas