Nu bet neliec tak tādas kur tevi "Sliktie" brauc virsū Man piemēram pie lampas kā kurš mani vērtē GRIBU un lieku KATRAM savas domas par to ko es daru MAN savas
Gudris:Vairs nekādu bilžu blogā no manis nebūs kāmēr nebūs iespēja dzēst komentārus. !!!
Nav nekas norādīts - kam tas ultimāts domāts un līdz kuram laikam ultimāta saņēmējam ir jāizpilda prasības? Ja ultimāts, tad vismaz noformulē to kārtīgi. Varbūt Tu man šito ultimātu gribi iesniegt, tad es Tevi ātri uz banānu republiku aizsūtītu, ja varētu ... ... Gudris - nomaini niku, piemēram, - Ultimatum vai ZeroFoto ...
Eliks:Gudri, pār svešu komentāru varu nedosim. Tamdēļ ir moderātori un administrātori. Prasi sasaram, briedim, Elikam, Shadowam vai Ox3r, lai izdzēš.
es šito vienreiz prasīju, lai man viesu grāmatu patīra, a man sak, ka tad jāprasa komenāra auoram vai šis ir ar mieru. par cik tur pārsvarā ir tādi (viesugrāmatē), kas atrieb par autoraprāt nenovērtētu (maigi sakot) bildi.. atmetu ar roku tai padarīšanai..
ps.. par bilžu komentāru/balsojumu dzēšanu nepiekrītu. to nav ko kustināt, bet opciju "patīrīt" viesugrāmatu gan varētu atbalstīt uz visi 100 .. kaut gan jau pieradu.. vispār vienalga
Gudri, kur Tu rauj tādas modeles, kuras cepjas par kau kādiem komentāriem? Nav ko bildēt mazvērtību komplekus nomāktās. Un vispār, visas Tavas modeles smukas meitenes....par ko cepiens??.....par to, ka kāds onkulītis ne to uzrakstīja? Un man jau liekas neiespējami, pat stulbi, ja varētu dzēst ārā citu komentārus. Cita lieta, ka tiešām nesmuki izteicies par bildē redzamajiem personāžiem, bet tādā gadījumā paludz, lai admini izdzēš....domāju, ka 100% viņi to arī izdarīs.
arī esmu par to - vienīgi varētu tādu kā tautas policiju uztaisīt, ka vnk automātiska veidlapa, kas sūtās adminiem ar komentāru kurā tiek aizskartas 3. cilvēku jūtas (modelēm nevar ļaut raudāt, būs māli, nebildēsies vairs xD) un tad admini vnk apskatās ir tur kkas vai nē un izdzēš, ja kādas šaizes! Mans viedoklis...
Gudri, hmm.. atkarīgs no konteksta! Šis teikums ietver visu amplitūdu sākot no komplimenta, beidzot ar uzbraucienu.
Bet vispār ir nerakstīts likums modeles fotogrāfijās neaprunāt, tāpēc komentārs "smuki pupi" ir uzskatāms par dzēšamu, savukārt "smuki sabildēti pupi" ir ok komentārs.
Eliks:Gudri, hmm.. atkarīgs no konteksta! Šis teikums ietver visu amplitūdu sākot no komplimenta, beidzot ar uzbraucienu.
Bet vispār ir nerakstīts likums modeles fotogrāfijās neaprunāt, tāpēc komentārs "smuki pupi" ir uzskatāms par dzēšamu, savukārt "smuki sabildēti pupi" ir ok komentārs.
Vārds vietā! īsti nezinu par kuru bilde runa, bet pareizi pateici, labs noskaņojums garentāts pirms došanās pie miera!
Ai jus nesparatat , Gudris grib lai visi komenti saturetu "Gudris ir burvigs skaists ģeniāls un bildē birvigas skaistas ģeniālas bildes" Es jau saprotu ka Gudrsi pats nevelas lai vina iemilotie texsti zem citu bildēm "Ko tā govs ar noslukusiem pupiem un lielo dirsu tur gorās" nerēgotos zem vinaja "Sedevriem" Zini ka ir ar tiem "Ierobezot" gribētājiem CITUS nu baig gribētos ierobežot bet sevi "Neaprobežot" Da kāda problēma 10Ls menesī "Adminiem" un palaidīs tēv "Privāta cenzūra" servissu
Eliks:Oho, Luni, kur var iepazīties ar pilno cenrādi?
Da uztasiet tak šim privātu "Maksas" izņemumu , sākumā cīkstēja par "Toleranci" , tad par "Konkursiem" taga par "Slavēšanu" nu mierā tak neliksies kapēr nespīdēs "Balts mīļš pūkain un ģenāls" saslavēts saķemēts prožektoru gaismā , nu bet 10Ls par katru "Pozīciju" mēnsī un lai staro laimē
[citēts]Eliks ...Bet vispār ir nerakstīts likums modeles fotogrāfijās neaprunāt, tāpēc komentārs "smuki pupi" ir uzskatāms par dzēšamu, savukārt "smuki sabildēti pupi" ir ok komentārs.
Man kāds pasakiet, kur var iepazīties ar šo nerakstīti rakstīto likumu.... Tāds dzelžaini lõģisks un makten strikts tas likums sanācis... Piemēram, ja tiktu publicēta reportāža ar politiskām personālijām kādā atpūtā vai pasākumā vai vkarši garām ejot... nav grūti uzminēt kādās mērvienībās varetu lasīt samazgu komentarus Tos tiešām kāds cenzetu?
Katrai bildei taču ir kads mesidžs un stāsts, ne? Man it kā nenāktu prātā apspriest bildē kur māte ar krūti baro mazuli, ka tie ir nesmuki pierietējuši un vispār nekādi... Bet varētu... Tavās bildēs Gudri mesidžs ir pavisam citāds. Tādēļ tas būti tikai normāli ja KOPDARBS, jo it takes two , modelis+fotogrāfs uzčiņīt to bildi, ko JŪS mums esat izlēmuši parādīt tiek apspriests. Arī modelis. Tas prasa laiku un pieredzi mācēt saskatīt un atsķirt sliktu fotogrāfa darbu no slikta modeļa darba. Šeit visi vairāk vai mazāk visi ir pazīstami, tāpēc manuprāt , ja kāds autors ir uzskatijis par vajadzīgu tādu komentu vai piezīmi, tas liecina arī par viņa līmeni. Ja es skatos uz Monas Lisas portretu, es redzu, ka viņai ir neglīti pielaizīti mati, strupi pirksti bez akrila, liels un plakans deguns, maisiņi zem acīm un šķiet ka sāk iezīmeties dubultzods.... Kas ir slikts tonis, to neredzēt vai skaļi pateikt?