forum.gif
fotoblogam nevajag naudu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / fotoblogam nevajag naudu?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.10 19:33
 citēt
ok, izmaiņas cenrādī.
BET! Ja man ir fotološi kontā, bet nepietiek stapisķikai, tad lai orderotu, man jāsūta SMS.
Stulbums ta tas, ka atveras logs BEZ informācijas:
Cik lati ir viens fotolosis
UZ KURIENI un KAADA sms jaasuuta - respektīvi, ja es neatceros savu msitisko "INFO BLOG 296", tad kontu papildinat man nav iespejams - a ja ir, tad tas ir jaameklee
admini, ielogojieties draugos, pačekojiet maksājumu sistēmu - lai ievāktu piķi, svarīgi ir lai ir ĒRTI samaksāt.

un, ja 1 sms par 35 sant joprojam ir 35 fotolohi, tad jaunā statisktikas cena ir cūcība. Ja ne, atvainojos.
Publicēts: 11.01.10 19:37 labots
 citēt
pirmkārt, 1 sms ir 36 sant un 36 Fl.
otrkārt, kur kas nav rakstīts?
Atver - Mans fotOblog.lv -> Mani fotOlati -> Papildināt fotOlatus.
Publicēts: 11.01.10 19:41
 citēt
Par ko atkal cepiens? Nevar reitingus redzet vai kautko tikpat "Butisku"? Nab gadijies ne reiz aimantot Fotlasjus nav saprotams prieksj kam man tadi?:)
Publicēts: 11.01.10 19:44 labots
 citēt
Elik, ok, tur ir rakstiits - bet kamoon.
INFAI PAR TO KAA MAKSAAT JABUT TUR, KUR TO SKATAAS - respektiivi, gribot pasutit. uztaisi refreshu savam usability zinashanam ar perspektivu uz online komerciju.
n-tie klikskji, kamer saproti, ka shita samaksat nevares, tad mekleet mans fotoblog, tad spaidiit pogas - NAFIG?!
pie kam - kods ir mainijies. a ko, ja cilvek smartfonii automatiskais sms senders, teiksim, 1x menesi? nevajadzeja ta ka pabridinat?
Publicēts: 11.01.10 20:01
 citēt
versatile, nekas, pieradīsi
Publicēts: 11.01.10 20:06
 citēt
Eliks:versatile, nekas, pieradīsi

netaisos. vairāk pakalpojumu neizmantošu.
Vēlos zināt par iespējām saņemt nezimantoto konta atlikumu :)
Publicēts: 11.01.10 20:11
 citēt
Btw, Elik - Tev Rīgas Satiksmē strādāt vajadzētu. Viņiem arī klienti id domāti RS ērtībām, un jebkura klienta problēma ir lieks sarežģījums, un vispār, labāk būtu, ja klientu nebūu vispār un netraucētu.
Publicēts: 11.01.10 20:13
 citēt
tādu nav :) skat. noteikumu punktu.

Bet vispār mana tev atbilde: kašķīgu klientu man arī darbā pietiek. Bet tie vismaz man algu maksā.

Ja tā vietā, lai uzrakstīt normālu vēstuli ar ieteikumiem un bugreport uz e-pastu, tu atver topiku forumā un sāc uzbraucošā tonī pieprasīt to un šito, tad es nevaru tev neko citu atbildēt - nepatīk, nelieto. Tev laikam vēl joprojām nav pielecis, ka fotoblogs ir entuziasma projekts un te neviens nevienam neko nav ne parādā, ne pienākumā darīt...

Kopš jaunās versijas palaišanas nav visi gļuki izķerti un tas ātri arī nenotiks, ņemot vērā ka Gljukam pašlaik ir daudz svarīgākas lietas ko darīt.
Publicēts: 11.01.10 20:14
 citēt
versatile:Btw, Elik - Tev Rīgas Satiksmē strādāt vajadzētu. Viņiem arī klienti id domāti RS ērtībām, un jebkura klienta problēma ir lieks sarežģījums, un vispār, labāk būtu, ja klientu nebūu vispār un netraucētu.

Skat. manu atbildi augstāk. :)
Publicēts: 11.01.10 20:16
 citēt
Eliks, kas vareetu buut pa vainu, ka nevaru niku nomainiit Laurelz -> Lauris ?? itkaa aiznjemts nava un lati kontaa ira..
Publicēts: 11.01.10 20:21
 citēt
Lauris nav brīvs niks. (www.fotoblog.lv...)
Publicēts: 11.01.10 20:21 labots
 citēt
Eliks - epastu?! Uz to, kas apakšējā labajā stūrī rādās? :face-grin: vismaz šobrīd tur ir TUKŠUMS.
Pielecis man ir un sen. Un tāpēc arī diezgan regulāri tos sanķikus ieskaitu, patērēju. Nav jau daudz iespēju šamos iztērēt, anyway.

tā ka ja Tu, tā vietā lai norītu krupi un pateiktu - jā, noluņojām, pieliksim rindkopu ar info pioe paziņojuma, ka nepietiek fotolatu, nevis tikai "gļuks - a piķa ta nav" (nu, vai kā nu tur) - iesaki man nelietot pakalpojumu, tad sorre.

BTW. Arī iepriekš, kad ilgi lūdzu aizliegt animētos GIFus kā avatarus, progress notika tikai tad, kad pats Eliks biš naudiņas trafikā pazaudēja. Tā ka... Praktiski pierādījies, ja nebļausi, nedabūsi. Vot i bļauju, un šoreiz pat Tavā labā.
Publicēts: 11.01.10 20:31
 citēt
versatile, tātad tu gribētu, lai atbilde būtu aptuveni šāda?

Atvaino, cienījamias versatile, par mūsu stulbumu, kura dēļ atveras logs BEZ informācijas. Par to, ka esam idioti, kas nav padomājuši, par Jūsu ērtību bez liekiem klikšķiem, kas vispār ir absolūtais usability standarts, kuru mēs savā tumsonībā neesam ievērojuši, kamdēļ pazemīgi dosimies uz draugiem.lv celt savu zemo intelekta līmeni attiecībā uz online maksājuma sistēmām. Apzvēram, ka turpmāk mūsu prioritāte numur viens būs Jūsu ērtība un labklājība šajā portālā. Ceram, ka šis mazais pārpratums neradīs saspīlējumus mūsu nākotnes sadarbībā un kā kompensāciju par savu neizdarību vēlamies sniegt Jums 1 000 000 FL un neierobežoto bilžu izvietošanu galerijā.

:)

redzi, ja tu ar mani runā kā klients ar izpildītāju, tad es tev atbildu - sorry, ne tur iebrauci. Savukārt, ja tu kā čoms gribi runāt, tad ar tādu attieksmi es tevi pasūtu nakuj.. kā čoms ;)
Publicēts: 11.01.10 20:37 labots
 citēt
Nu, tā pirmā atbilde vismaz nebūtu samelota. Bez miljona varu iztikt, tiesa. Ja tomēr uzstāj, tad labāk pēc aktuālā kursa konvertētu uz Latvijas Latiem.

un - neesmu ne klients, ne čoms. esmu lietotājs.
Publicēts: 11.01.10 20:40
 citēt
Kaut gan nē - ja ir monetāra rakstura attiecības, tad esmu gan klients - sūtu statistiku.
Ir radušās izmaiņas pakalpojuma sniegšanas noteikumos, tāpēc būtu tikai normāli par tām, pirmkārt, informēt, otrkārt, nodrošināt vecā pakalpojuma lietotājiem ērtu migrāciju.

Tas tā, no nevienu neinteresējošas biznesa perspektīvas.
Publicēts: 11.01.10 20:41
 citēt
A kas tas lietotājs tāds ir? :) ne no viņa kāds materiāls labums, ne emocionāls.. vēl uzdirš tev. Da nu nah. tādu lietotāju.. :)
Publicēts: 11.01.10 20:43
 citēt
Labi. Šis ir bezgalīgs stāsts. Uzskati, ka tavu sāpi admini sadzirdēja. Būs laiks un piedūriens - salabosim.
Publicēts: 11.01.10 20:43
 citēt
PALDIES!
viss, ko gribēju dzirdēt otrajā komentā :)
Publicēts: 11.01.10 20:47
 citēt
ja es nepalasītu šo topicu, tad kādu laiku vēl iztiktu bez statistikas, jo parasti papildināju logā, kur tagad rāda "KĻŪDA" utt. un apkārt meklēties nav tik svarīgi :) tā teikt, kas rokā, tas mutē.
Publicēts: 11.01.10 20:50
 citēt
Paga, vai var lūdzu vēlreiz precīzi pateikt, kur ir tā Kļūda? Kādas konrētas darbības tiek viektas?
Publicēts: 11.01.10 20:51 labots
 citēt
zverja visu ko njem rokaa, njem mutee, aij aij aij, ka tik kkas negarshiigs netraapas :D :D :D

PS. nebiju pamanijis TO lauri, paldies.
Publicēts: 11.01.10 20:52
 citēt
Eliks, buchas un elo dzilji ;-)))) neapmierinaatie vienmeer buus ;-))))
Publicēts: 11.01.10 20:52
 citēt
kā, kādas - ieejam stapisķikā, o, nav statistikas, spiežam pirkt - a piķa ta nav.
Publicēts: 11.01.10 20:56
 citēt
Arī tagad? Man uzrāda šādu paziņojumu:

Uzmanību: izmaiņas statistikas abonēšanā!!!
Pirms pasūti statistiku, iepazīsties ar jauno cenrādi!

Apmeklējuma statistika maksā 36 FL uz 30 dienām.

Tavā kontā šobrīd 0 FL.

[ Turpināt... ] [ Paldies, citreiz ]

Kas ir FL?
FL ir fotOlats jeb bloga iekšējā naudiņa. 1FL = 0.01Ls, ko tu vari

ieskaitīt savā fotOkontā ar SMS palīdzību!

Pērkot statistiku Tu atbalsti fotoblog.lv projektu un visa saņemtā naudiņa tiks tērēta tā attīstībai!
Publicēts: 11.01.10 20:58
 citēt
Man gan FL kontaa nav, bet nekaadas kljudas lauka nemet, viss taa kaa Elika postaa virs manis.
Publicēts: 11.01.10 20:59 labots
 citēt
nu, un ja spiež turpināt un nepietiek $ - izmet kļūdu, a agrāk bija msg ar kodu, kas jāsūta.
Publicēts: 11.01.10 20:59
 citēt
ok, atradu
 citēt
Eksperimenta pēc pirmo reizi "nosponsorēju" FB ar 36 FL- viss aiziet gludi un momentā...:)
 citēt
Nu tad jāgaida, kad oxeris parādīsies online.
Publicēts: 11.01.10 20:59 labots
 citēt
un tālāk zem turpināt parādās Kļūda. Tavā kontā ir nepietiekami daudz fl.. tjipa nav to 36, a kodu, kas jāsūta, nedod.
P.S. ā, skaidrs, tagad jūs tik ātri saspamojāt, ka sho var dzēst :D
Publicēts: 11.01.10 21:00
 citēt
Eliks - varbūt tas ir tikai man, bet nekādi nesanāk uzzināt nr. gan tekstu uz kurieni sūtīt sms, jo spiežot pogu papildināt fotolatus man izlec "DB savienojuma kļūdiņa"
Publicēts: 11.01.10 21:00
 citēt
kļūda parādās tad, ka tev ir mazāk par 36Fl, bet ne 0... Jo tad, kad ir nulle FL, tad viss ir ok, parādās visi vajadzīgie paziņojumi!
Publicēts: 11.01.10 21:01
 citēt
Varetu man kads nosponsoret FL, lai ari es to kljudu dabutu :face-grin:
Publicēts: 11.01.10 21:02 labots
 citēt
Elik, nu man bija 12. tur jau tieši vajag to txt, kaa papildinat kontu!!! nu un + jums vajag izdomat ko man darit ar saviem 12 FL, piemeram :D jo citadak man visu laiku bus atlikums 12 FL.
Publicēts: 11.01.10 21:03
 citēt
zazis:Eliks - varbūt tas ir tikai man, bet nekādi nesanāk uzzināt nr. gan tekstu uz kurieni sūtīt sms, jo spiežot pogu papildināt fotolatus man izlec "DB savienojuma kļūdiņa"

hmm... DB savienojuma kļūdiņas bugs vispār ir globāls... Pagaidām pat nav īsti atrasts iemesls, kur ir vaina. Pamēģini vēlreiz, ja atkal DB kļūdiņa, atsūti man PM. Jo iespējams, tad varēsim beidzot atrast kļūdas iemeslus!
 citēt
palūkojos, tjipa, viss darbojās..... :big_smile:
 citēt
un man būs atlikums 24fl :grimace:
Publicēts: 11.01.10 21:04
 citēt
o, zverja, mums pa 2iem statistika sanaak :D
Publicēts: 11.01.10 21:05 labots
 citēt
versatile, tas ir taureņa efekts. Izmaiņas vienā vietā lavīnveidīgi izraisa izmaiņas visā sistēmā. Pārejot no 1Fl/dienā uz 36FL/mēnesī rodas šādas dillemas.

Pagaidām vari noziedot FL sasaram :P
Publicēts: 11.01.10 21:05
 citēt
nē nē, es jau noziedoju :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: