forum.gif
Meklē kāzu fotogrāfu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Meklē kāzu fotogrāfu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.10 16:20
 citēt
Pārpublicēju sludinājumu no www.liepājniekiem.lv
www.liepajniekiem.lv...
Varbūt kādam interesē piepelnīties.

Darbs - Vakances
10.01.2010 15:23:21
Meklēju kvalitatīvu fotogrāfu savai kāzu dienai par pieņemu cenu.
Interesentus lūdzu rakstīt uz e-pastu par savu piedāvājumu. Izskatīšu visus piedāvājumus.
beily@tvnet.lv
Publicēts: 11.01.10 16:23
 citēt
Pffff...atkal 60- latnieki uzdarbojas! :)
Publicēts: 11.01.10 16:29
 citēt
Portreti:Pffff...atkal 60- latnieki uzdarbojas! :)

Tu uzraksti un pajauta , varbūt ka būs tieši 1600Ls :):):):):)
Publicēts: 11.01.10 17:46
 citēt
par kameru vai bildi vai darbu OK, bet par fotogrāfu vārds "kvalitatīvu" man griež ausīs. :face-sad:
Publicēts: 11.01.10 19:27
 citēt
Liepāja un apkartn daudz Labu @ Pieredzējušu fotogrāfu tussa vieta , Taka šaka Ridzniekiem tur nav ko rakt ja negrib ĻOT LĒTI strādāt:):)
Publicēts: 11.01.10 19:34
 citēt
Portreti:Pffff...atkal 60- latnieki uzdarbojas! :)

Un tu brauktu uz Liepāju kāzas bildēt? :grimace: Zirgam jāsmejas.:face-smile:
Publicēts: 11.01.10 19:35
 citēt
haralds:par kameru vai bildi vai darbu OK, bet par fotogrāfu vārds "kvalitatīvu" man griež ausīs. :face-sad:

Kvalitatīvs - droši vien domāts svaigāks kā līgavainis. :face-grin:
Publicēts: 11.01.10 20:45
 citēt
welns: Kvalitatīvs - droši vien domāts svaigāks kā līgavainis. :face-grin:
ta jau es par kvalitatīvu fotogrāfu varu iet tikai uz PAVISAM vecu krepeļu kāzām! :face-sad::face-sad::face-crying:
Publicēts: 11.01.10 20:47
 citēt
haralds:
welns: Kvalitatīvs - droši vien domāts svaigāks kā līgavainis. :face-grin:
ta jau es par kvalitatīvu fotogrāfu varu iet tikai uz PAVISAM vecu krepeļu kāzām! :face-sad::face-sad::face-crying:

hahaaaaa... zhetons haraldam :D
Publicēts: 11.01.10 20:52
 citēt
Vispār sludinājums ir divdomīgs, jo tiek meklēts kvalitatīvs fotogrāfs....... tur nekas nav rakstīts par fotogrāfēšanu ;)
Publicēts: 11.01.10 20:57
 citēt
:face-crying::face-sad::face-smile::face-grin:
Publicēts: 11.01.10 21:01
 citēt
haralds, neraudi trusiit ........ ;-))))
Publicēts: 11.01.10 22:20
 citēt
Mhmm - kvalitatīvs? Un vēl fotogrāfs? Varbūt vajadzīgs kvalificēts fotodarbaspēks? Vai arī profesionāls knipsētājs? Nez vai amatierisks fotogrāforētājs derēs? Laikam jaunais podziņspiedējs atkrīt? ... ;)
Publicēts: 18.01.10 13:24
 citēt
Ko var ņemties, tak visiem ir skaidrs, ko cilvēks vēlas pateikt...
Burta kalpi!
Publicēts: 18.01.10 14:32
 citēt
sfoto:Ko var ņemties, tak visiem ir skaidrs, ko cilvēks vēlas pateikt...
Burta kalpi!

Un ko tas cilvēks vēlas pateikt?:amazing:
Publicēts: 18.01.10 14:34
 citēt
Man ar naoieleca KAS PATEIKTSS:):)
Publicēts: 20.01.10 23:10
 citēt
ko bēru fotogrāfus nemeklē? :face-sad: laikam nav modē bēres bildēt. :face-sad:
Publicēts: 22.01.10 12:18
 citēt
Fufelis tas sludinājums! Vairāk pēc šī brīža izcenojumu izzināšanas izklausījās....
Publicēts: 22.01.10 13:57
 citēt
Pagajušovasar pazīstams onka (78 gadi) precējās ... nekādu fotogrāfu nemeklēja, kur nu vēl kvalitatīvu :)
Publicēts: 22.01.10 14:31
 citēt
Marcos:Pagajušovasar pazīstams onka (78 gadi) precējās ... nekādu fotogrāfu nemeklēja, kur nu vēl kvalitatīvu :)

foto no kazām vajag lai vecumdienas par jaunības skaistumu priecātos, bet ko ta tavs onka vairs 78gados :D
Publicēts: 22.01.10 17:29
 citēt
:haha:
Publicēts: 23.01.10 01:28 labots
 citēt
Marcos:Pagajušovasar pazīstams onka (78 gadi) precējās ... nekādu fotogrāfu nemeklēja, kur nu vēl kvalitatīvu :)
nu, ja vispār meklē. tad meklē ļoti labu un ļoti lētu. parasti 1-ā personā. :face-grin:
Publicēts: 23.01.10 01:32
 citēt
a es atradu LJOTI labu fotograafu ..... kaazaas, kur es ieaicinaata kaa cieminjsh ..... un blogsiti te spregaa par taadaam un shitaamaam zenaam ... bet reaali z=dzhekli piedaavaa ljoti reaalas cenas ...... patiesibaa es bijau pa rsteigta arii par Valda Brauna cenu ....... azh uz pakaljas biju ........
Publicēts: 23.01.10 01:37
 citēt
dansiga:
tā gadās!
Publicēts: 23.01.10 01:43
 citēt
nu ja ... lidz shi par to neintereseejos .... bet kad man ka cieinjam !!! ((( !! ))) , kas bija ljoti pagodinoshi .. tka luugts izveeleteies fotograafu ...... tb piedaavat vaaariantus ...... man bija prikes , ka mani uztver arii ka cieminju ;-)))
Publicēts: 23.01.10 03:12
 citēt
dansiga:a es atradu LJOTI labu fotograafu ..... kaazaas, kur es ieaicinaata kaa cieminjsh ..... un blogsiti te spregaa par taadaam un shitaamaam zenaam ... bet reaali z=dzhekli piedaavaa ljoti reaalas cenas ...... patiesibaa es bijau pa rsteigta arii par Valda Brauna cenu ....... azh uz pakaljas biju ........

Valdim cenas tapat ka man nemainas gadu desmitiem , nafig viņas mainīt ja ir stabīls un regulāras piedāvājums uz KAUTKO :) Es gan kāzas vairs nebildēju bet ari citi radniecigi darbi ir pec ta pasja centrazja un vini ir VISLAIK un domāju ka tāpat ir Valdim un daudziem citiem ne "Viendienīšiem @ Halturščikiem" :)
Publicēts: 23.01.10 03:16 labots
 citēt
:)
Publicēts: 23.01.10 16:50
 citēt
Lunis:cenas ... nafig viņas mainīt ja ir stabīls un regulārs piedāvājums uz KAUTKO :)
nu, ir rezons pacelt, ja piedāvājums tik liels, ka vairs nevar jaudāt.:face-smile:
Publicēts: 30.01.10 00:45
 citēt
Es varu sabildēt jebko pa piecīti, ceļa izdevumus sedzu pats. Varu braukt ar savu auto un lietot profesionālo tehniku. Kā iznāk- skatīt manu profila bildi. tas ir pašportrets. Tā man patīk un arī citi nav iebilduši pret manu uzskatu.
Latviešiem patīk izteikties Dzejnieka Vārdiem-

"Ja netīk Tev mans izskats ārējais
tad bēdz no mana klusā ceļa!"
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):