Pārpublicēju sludinājumu no www.liepājniekiem.lv www.liepajniekiem.lv... Varbūt kādam interesē piepelnīties.
Darbs - Vakances 10.01.2010 15:23:21 Meklēju kvalitatīvu fotogrāfu savai kāzu dienai par pieņemu cenu. Interesentus lūdzu rakstīt uz e-pastu par savu piedāvājumu. Izskatīšu visus piedāvājumus. beily@tvnet.lv
Mhmm - kvalitatīvs? Un vēl fotogrāfs? Varbūt vajadzīgs kvalificēts fotodarbaspēks? Vai arī profesionāls knipsētājs? Nez vai amatierisks fotogrāforētājs derēs? Laikam jaunais podziņspiedējs atkrīt? ...
a es atradu LJOTI labu fotograafu ..... kaazaas, kur es ieaicinaata kaa cieminjsh ..... un blogsiti te spregaa par taadaam un shitaamaam zenaam ... bet reaali z=dzhekli piedaavaa ljoti reaalas cenas ...... patiesibaa es bijau pa rsteigta arii par Valda Brauna cenu ....... azh uz pakaljas biju ........
nu ja ... lidz shi par to neintereseejos .... bet kad man ka cieinjam !!! ((( !! ))) , kas bija ljoti pagodinoshi .. tka luugts izveeleteies fotograafu ...... tb piedaavat vaaariantus ...... man bija prikes , ka mani uztver arii ka cieminju ;-)))
dansiga:a es atradu LJOTI labu fotograafu ..... kaazaas, kur es ieaicinaata kaa cieminjsh ..... un blogsiti te spregaa par taadaam un shitaamaam zenaam ... bet reaali z=dzhekli piedaavaa ljoti reaalas cenas ...... patiesibaa es bijau pa rsteigta arii par Valda Brauna cenu ....... azh uz pakaljas biju ........
Valdim cenas tapat ka man nemainas gadu desmitiem , nafig viņas mainīt ja ir stabīls un regulāras piedāvājums uz KAUTKO Es gan kāzas vairs nebildēju bet ari citi radniecigi darbi ir pec ta pasja centrazja un vini ir VISLAIK un domāju ka tāpat ir Valdim un daudziem citiem ne "Viendienīšiem @ Halturščikiem"
Es varu sabildēt jebko pa piecīti, ceļa izdevumus sedzu pats. Varu braukt ar savu auto un lietot profesionālo tehniku. Kā iznāk- skatīt manu profila bildi. tas ir pašportrets. Tā man patīk un arī citi nav iebilduši pret manu uzskatu. Latviešiem patīk izteikties Dzejnieka Vārdiem-
"Ja netīk Tev mans izskats ārējais tad bēdz no mana klusā ceļa!"