negatIvs:Stings : neesmu pārliecināta, jo darbs var visu izjaukt.. kalkulēju laiku, ne naudu ... - man, nez kāpēc vienmēr sagribās uz vietām, kur tūristus neved.......
es sen jau nebraucu, kad mani kā tūristu ved... pati visu organizēju....
negatIvs:Stings : neesmu pārliecināta, jo darbs var visu izjaukt.. kalkulēju laiku, ne naudu ... - man, nez kāpēc vienmēr sagribās uz vietām, kur tūristus neved.......
es sen jau nebraucu, kad mani kā tūristu ved... pati visu organizēju....
dansiga:negativs, neee .. nejuutos taada .... jo vienkarshi parasti tam neljauju samilzt un visu nosaucu un man nosauc ;_)))) (ar dazhiem iznjeemumiem) ;-)
sapratu, ka dzīvoju vēl paldies dievam reālajā pasaulē, lai arī gaiņāju un bakstīju tai pasaulē (mākslīgajā)... aizdomājos vai paši nedzīvojam labi attīstītā nereālā pasaulē?!
stings:sapratu, ka dzīvoju vēl paldies dievam reālajā pasaulē, lai arī gaiņāju un bakstīju tai pasaulē (mākslīgajā)... aizdomājos vai paši nedzīvojam labi attīstītā nereālā pasaulē?!
laikam jāaizkavējās vēl. izdomātā pasaulīte eksistē, tas ir droši... ne visi, dažādā līmenī, bet tā ir...
stings:sapratu, ka dzīvoju vēl paldies dievam reālajā pasaulē, lai arī gaiņāju un bakstīju tai pasaulē (mākslīgajā)... aizdomājos vai paši nedzīvojam labi attīstītā nereālā pasaulē?!
laikam jāaizkavējās vēl. izdomātā pasaulīte eksistē, tas ir droši... ne visi, dažādā līmenī, bet tā ir...
bez izdomātās pasaules nebūtu iespējams nemaz izdzīvot... katrs sev esam iestāstījis kādu "leģendu" = ka esam vissakarīgākie, vissmukākie uttt.... varbūt šī pasaule vispār eksistē mūsu iedomās ???? un realitāte ir cita?