svaboc, bet es nesapotu tavu izbriinu shinii sniegainajaa laikaa!?!?!? pilniigi normaali!!! ar auto vispar nav iespeejams parvietoties - aatraak kaajaam!
dansiga:jaa jaa - tev pilniiga taisniiba! ielas tukshas un tiiras ... un autobusi nekursee peec saraksta tikai taapeec, ka izdomaajushi nekurseet;-ppppp
Nu ja ;D paņēmuši pīppauzi ! Speciāli, lai attiecīgā persona kavētu!
Shvaboc, jā Rīgas Satiksme nerullē.., bet to var uztvert un pavērst visādi... tā es kādu rītu kādas 20 min stāvu pieturā un gaidu savu 5.trolejbusu.. maita nenāk, darbs nokavēts, paliek auksti, garlaicīgi- cik var skaitīt garām braucošos autiņus!!!!! zvanu uz RS izziņas telefonu un tādā jaukā, mīlīgā, nevainīgā balstiņā jautāju : sakiet lūdzu šodien 5. trolejboss kursē vai viņam brīvdiena? atbilde seko pēc nedaudz ieilguša brīža un nedroši-laikam kursē. Es atbildu- labi, tad jau var gaidīt- vakars vēl tālu. Un te uzreiz divi 5. parādās aiz stūra!!! Darbu nokavēju, vakarā arī 5. gāja pēc nekur nerakstīta grafika, bet Ziema ir pasakaina šogad!!!! Kas to lai zin, kad vēl tāda būs, varbūt atkal pēc 20 gadiem! Priecājamies par to!
neejoš sabiedriskais transports un pieputinatie ceļi, paver plašas improvizacijas iespējas vairākos virzienos - ticamas atrunas gan darbā, gan mājās utt.. jāpriecājās par ziemu visās nominacijās, jo kā raksta Stings - kad vēl tāda ziema/iespēja būs......