es jau ar bishk(bet ir arii smalkaakas balvas) varu palieliities ..... nu ja - kas tad manau asti cels , ja ne es pati ;_))) ka jaau shodien dazhiem teicu - ballite buus pec 9 meeneshiem ;_))) .... www.clubphotolagacilly.com...
dansiga:es jau ar bishk(bet ir arii smalkaakas balvas) varu palieliities ..... nu ja - kas tad manau asti cels , ja ne es pati ;_))) ka jaau shodien dazhiem teicu - ballite buus pec 9 meeneshiem ;_))) .... [url=http://www.clubphotolagacilly.com/index.php?p=concours&id=2010numreslibre
]http://www.clubphotolagacilly.com/index.php?p=concours&id=2010numreslibre[/url] kā tas izpaudīsies? .......
dansiga:es jau ar bishk(bet ir arii smalkaakas balvas) varu palieliities ..... nu ja - kas tad manau asti cels , ja ne es pati ;_))) ka jaau shodien dazhiem teicu - ballite buus pec 9 meeneshiem ;_))) .... [url=http://www.clubphotolagacilly.com/index.php?p=concours&id=2010numreslibre
dansiga:negativs, nu tos 9 meneshus es tev ljauju izveersties ar staprkodiem ;_))))
tusne, un tu nemaz nemsiini ;-pppp
kāpēc man vienam jāizvēršās? vai tad nevar lielo deviņmēnešu balli sadalīt deviņās mazākās, ja balle reizi mēnesī, vai 36, ja balle reizi nedēļā...., vienkārši lielo balli sadalīt 36 mazās, Dansigas dzīvoklī....., rezultātā iegūtu vienu ļoti labi pieskatītu dzīvokli, par kādu mēs te esam muldējuši.......gan balles, gan sapņu dzīvoklis rezultātā.....
To, ka svētais gars tur ar sveci turējis, tikai ap 400.to gadu izdomāja. Lai latviešu zemnieks varētu kaut kā to vīreli ar sevi asociēt... (tip kūts, tip aitas, tip sile)
negatIvs:kāda te man pieredze var būt? .... rakstu par vispārzināmiem faktiem.....
vārdu "murgs" parasti attiecina uz savu pieredzi (parasti negatĪvu), bet... ja uz konkrētiem faktiem, tad tikai tāpēc, ka ir kaut kāds zināšanu trūkums, kas traucē savilkt visu kopā un saprast pareizi (parasti tas attiecināms uz studentiem, īpaši sesiju laikā).
Tas viss ir viens pasākums.. Nu līdzīgi kā te plānojās.. Punkts viens - satikšanās, punkts divi - ieņemšana (svētais gars palīdz, rādot gaismu un virzienu), punkts trīs - svētās šausmas, punkts četri - izņemšana (svētais gars krogū vīnu dzer uz jaunā svētā veselību)
dažus gadus atpakaļ izlasīju grāmatu < Kristietības pirmsākumi >...sarakstījis to Itāļu arheologs/vēsturnieks, ne Padomju laika Kremļa ateists....Pa Nac. Ģeogrāfiju gāja dokumentālu filmu sērijas, kurās apskatīja bībelē aprakstītos notikumus no noliedzēju, gan no piekritēju[ticīgo]pozīcijām....secinājumus var izdarīt katrs pats....miljardiem tic, miljardi to uzskata par murgu.......
Viens vienīgs vēsturnieks ir visu Tavu uzskatu stūrakmenis? es 7 gadus esmu teoloģiju nostudējis... tajā skaitā LU maģistratūrā 2 gadus, nepabeidzu tikai tāpēc, ka zuda motivācija rakstīt maģistra darbu, eksāmenus visus nokārtoju. Es varu teikt, ka mazu daļiņu no Romas, Izraēlas, kā arī kriestības atsevišķi, vēstures zinu pietiekoši, lai pateiktu, ka vismaz 10 000 itāļu, vācu, amerikāņu, krievu, arī brazīļu un korejiešu zinātnieki runā PILNĪGAS MUĻĶĪBAS, un viņu teorijas ir atspēkojamas vienā setā maksimums trīs stundās. velns viņu zin, kas tas par Tevis pieminēto leģendāro itāli, bet nav jau arī tā, ka mans tas diži interesētu...
nekas jau jauns neatklājās, ja nerēķina alvila teoloģijas studijas...., fakts, vai notikums eksistē, vai neeksistē, neatkarīgi no tā, cik gadus un cik padziļināti tas studēts ...