negatIvs: radio neklausies, tv neskaties? pa pilsētu ar aizvērtām acīm ej? .....
laikam tam visam neesmu pieveersusi uzmaniibu, jo ne ko taadu neesmu maniijusi.. bet radio neklausis, TeVe gan skatos, bet uz Dzirnavu ielas par Līgo/Jāņiem nekas neliecinaaja!
vēl jau jautājums, kas ir interesanti, un kas ir garlaicīgi, ne visiem domas sakrīt......daži savas domas uzskata par definīciju kādam notikumam, cits ņem galvā pastiprinātā formā, jo uz svētkiem, uz masveida pasākumu fona, savas nebūšanas dramatizējās, tad visa pasaule vainīga......, kāds par visu ieņirdz......cilvēki ir dažādi, dažādas izpratnes ....
bildes jau nav iemestas vērtēšanai....., bet gan kā mājiens par iespējamo PROGRAMMU....., kaut gan jāpiekrīt nejaušajiem vērtētājiem, beigām jābūt vislabākajām .....
daiga_a:jā, vienatnē streipuļojot uz kraujas malu, nekāds labais noslēgums nesanāktu...
kraujas malas nav tie labākie nobeigumi, kaut gan var būt supper www.youtube.com... ....... labāk jau pieturēties pie cita rakstura vakara noslēgumiem ......
daiga_a:nedomāju, ka dansiga taisās nošauties, vismaz ne šajā sakarā
tos sakarus jau neviens nezin, bet nošaušanas draudi foto sakarā ir bijuši, tiesa gan par reitingiem ...... akcepts varētu būt līdzvērtīga nelaime......
tak neee .... es vienkarshi priecaajos par kaada panaakumiem un veelos to pastaastiit arii citiem ... es piem, 4 x tur ieliku pa bildei .. liidz screening nonaaca un visss ... ;-(((((
dansiga:tak neee .... es vienkarshi priecaajos par kaada panaakumiem un veelos to pastaastiit arii citiem ... es piem, 4 x tur ieliku pa bildei .. liidz screening nonaaca un visss ... ;-(((((
man pagaidām tikai 2 akceptētas, bet laikam jau tas nav slikti tādai amatierei kā es