šad tad viss kas gadās, ne tikai nevēlamas kompānijas....., kad gadās kaut kas pavisām .........................[ pī ] , tad nevēlamas kompānijas liekās špicka ....
tīra vieta, vakar biju piebraucis...., cerēju jau, klusībā, ka līdz Jāņiem noturēsies kāds pikucis...bija priekšplāns līdz, bija sižets, nebija ledus ....
priekšplāni ir plānoti, reizēm jāiztiek ar to, kas trāpās pa rokai....man SVĒTKI pagāja mierīgi, haltūriņa, rīt pabeigšu....svētku sakarā, trāpīju uz trauku novākšanu, vakar pievakarē www.fotoblog.lv... , .......
negatIvs:priekšplāni ir plānoti, reizēm jāiztiek ar to, kas trāpās pa rokai....man SVĒTKI pagāja mierīgi, haltūriņa, rīt pabeigšu....svētku sakarā, trāpīju uz trauku novākšanu, vakar pievakarē www.fotoblog.lv... , .......
negatIvs:priekšplāni ir plānoti, reizēm jāiztiek ar to, kas trāpās pa rokai....man SVĒTKI pagāja mierīgi, haltūriņa, rīt pabeigšu....svētku sakarā, trāpīju uz trauku novākšanu, vakar pievakarē www.fotoblog.lv... , .......
tur jau maz to v'acamo trauku!
tur redzama epizode, no procesa......trauku čupas ārā, zem ābeles....., bet ne jau tas galvenais šajā stāstā.... galvenais, ka ierados laicīgi, kad viss jau ir beidzies....