nezinu.. bet es šodien būtu varējusi aizdoties un paēst odziņas, biju mājās viena!
toties es atbraucu mājās trijos no rīta, pa dienu jau biju Madonā, ap 16.00 ieradās tusētāji, ap 20.30 novācām galdu...., rīt četros no rīta pazūdu Olaines virzienā....., pa Līgo svētkiem haltūra.....ja uz X stundu vēl kas būs palicis, tad būs......
negatIvs:toties es atbraucu mājās trijos no rīta, pa dienu jau biju Madonā, ap 16.00 ieradās tusētāji, ap 20.30 novācām galdu...., rīt četros no rīta pazūdu Olaines virzienā....., pa Līgo svētkiem haltūra.....ja uz X stundu vēl kas būs palicis, tad būs......
kā Tev vis saplānots! kā tādam ministram, pa stundām viss salikts! un to X stundu speciāli tik tālu noliki, lai zemenes būtu tu-tū?!
negatIvs:toties es atbraucu mājās trijos no rīta, pa dienu jau biju Madonā, ap 16.00 ieradās tusētāji, ap 20.30 novācām galdu...., rīt četros no rīta pazūdu Olaines virzienā....., pa Līgo svētkiem haltūra.....ja uz X stundu vēl kas būs palicis, tad būs......
kā Tev vis saplānots! kā tādam ministram, pa stundām viss salikts! un to X stundu speciāli tik tālu noliki, lai zemenes būtu tu-tū?!
X stunda tik tālu, lai meitenes, no ārzemju tūrēm, paspēj atgriezties .....
Daiga jau pie Čārlijiem padevusies daudz ko zaudē... mums tūlīt būs Jāņi, centrāltirgū varēs dabūt sombrero, būs dziesmas... kurš čārlijs ko tādu piedāvā...
piedāvātie klipi, nu vienreiz skaisti...... man pa Jāņu brīvdienām viss mierīgi, galva nesāp, kur un kā tās pavadīt - haltūra....Līgo vakarā gan palikšu tramīgs - minimālā programma ar būtni, bet bez sambrero....................................
alvils:sambrero iztrūkumu var (drīkst) aizpildīt tikai ar 3 litriem tekilas...
tekila uz Jāņiem varētu būt īsti laikā, tikai, kur īsto nopirkt...... , ja nav sambrero, tad nevar jau imitācijas dzert.....kaut kam ir jābūt pa īsto. MaXimā salmenīcas var dabūt tie, kuri nav iestiguši sambrero tradīcijās......