Zaiga_:Ir tak visas iespējas sagatavoties, iestudēt šovu un atkārtot šo veco, jau piemirsto izgājienu! piemēram, nav nekas tāds dzirdēts par hokeja spēlēm...
tak auksts, un pa pakluup, tad pret ledu var noraut bumbaam aadu.
Zaiga_:Ir tak visas iespējas sagatavoties, iestudēt šovu un atkārtot šo veco, jau piemirsto izgājienu! piemēram, nav nekas tāds dzirdēts par hokeja spēlēm...
to jau var mēģināt , ne tikai ar sporta spēlēm saistītos pasākumos...... , var taču, piemēram uz veikalu aiziet..... šajā sakarā man ir viens stāsts - derības, kuru rezultātā džeks ziemas laikā aizgājā uz Rīgas Centrālo Universālveikalu, apakšbiksēs, kurtkā, pižikā un zābakos....izstāvēja divas rindas - vienu pie kases, otru pie dziru letes......un neviens viņu nesavāca, bariņš novērotāju, pa gabaliņu gājām līdz.....tas notika ap 15.00 dienā, paskats bija labais.....cilvēku reakcija......
bet nu TĀDUS matus iepriekš dzīvajā nebiju sastapis... viņa atzinās, kas ziemā matus izmanto par šalli. diez vai Daiga savus matus ziemā varētu izmantot par šalli...
bet nu TĀDUS matus iepriekš dzīvajā nebiju sastapis... viņa atzinās, kas ziemā matus izmanto par šalli. diez vai Daiga savus matus ziemā varētu izmantot par šalli...
shalle ta forsha Alvil, bet ja bildes apaksheejo dalju skataas (tobish neskataas aciis) tad aada sanaakusi briesmiiga
> ar ādu viņai problēmas < kādas problemas - normāla, dabīga āda, domāju bildēs ar plastmasu ādas vietā gan ir problēmas Lacizs laikam mīl gumijas lelles (piepūšamās) - alvils> kāpēc esi tāds kretīns, ka savai WEB lapai kura ir nenozīmīgi pamainīta Wordpress free thema - f8_lite - atļaujies neminēt autoru un esi izdzēsis saiti uz autora lapu kaut arī tas ir prasīts kā OBLIGATS noteikums... lai izmantotu šo Wordpress tēmu (The credit link is required to stay in tact.) Vai ar trekniem burtiem rakstitais tev liekas lieks? graphpaperpress.com...
Vai savas bildes citem par brīvu dali un bez atsauces uz autoru ļauj izmantot?.
neinteresē > gan jau, ka neiteresēs arī kad šī bilde alvilsfoto.lv... vai arī kāda cita no tavas kolekcijas parādīsies ar "Gunitas Labās" autora vārdu un cenrādi
griezite, nesatraucies, kā mani juridiski aizsargāt, gan pats pratīšos! par kretīnu tāpēc saukt nav diez ko korekti. bet nu, tik daudz piedodu, tālāk gan lūdzu aizvērt pāksti, lai nesadusmojos!
alvils > par ko tad tev dusmoties ieliec lapas apakšā saiti kā tam būtu jābūt un dzīvo bez bēdu tālāk (paprasi samaksāto naudu atpakāļ no negodīgā kodera + pasaki šim lielu "paldies" par "darbu" )
griezite:ieliec lapas apakšā saiti kā tam būtu jābūt
es tak saku Tev: atslābsti! Tu saki, kā tur kam būtu jābūt, bet es skaidrā latviešu valodā atbildu, ka tā nav jābūt. un iepūt man! saņemšu paskastītē pavēsti ierasties uz tiesu, iedziļināšos lietas būtībā sīkāk, līdz tam tiešām pilnīgi vienalga.