izdomāt var daudzko - nepasen ar kungu, kam māja blakus pļavai, kur kubs grozījās, kādām lokāla apmeklētājām stāstījām, ka esam ugunsdzēsēji + sarežģītākā operācija mums bijusi dziļi ziemeļos, līdz kuras lokācijai ''tri dņa na oļeņax šļi'' - no tā scenārija tapšanas tā safanojos, ka gandrīz tēmu aizmirsu
izjūtas precīzi neatceros, tad bija pofig, tjipa atrakcijas... nav jau mans skelets tik fotogēnisks, lai ar pozēšanu <<<< profesionāli >>>> nodarbotos....
Maris:izdomāt var daudzko - nepasen ar kungu, kam māja blakus pļavai, kur kubs grozījās, kādām lokāla apmeklētājām stāstījām, ka esam ugunsdzēsēji + sarežģītākā operācija mums bijusi dziļi ziemeļos, līdz kuras lokācijai ''tri dņa na oļeņax šļi'' - no tā scenārija tapšanas tā safanojos, ka gandrīz tēmu aizmirsu
tas gadījums, kad beztēma prātu pārņem , jeb kļūst svarīgāka par tēmu
negatIvs:ERA, nedauzies, ka nākamā sērija bez tulkojuma neparādās ēterā....
Pagaidām var padauzīties - vakar rādīja 2.sēriju (šovakar rādīs atkārtojumu), bet 3. un 4.sērija arī jau iztulkota un nodota Līdz 5.sērijai vēl gana daudz laika
Pēdējie 2 km līdz Riekstukalnam vienkārši iespārda. Kalniņā kad brauc, riteņi spolē, turklāt vienā līkumā ceļmalas kupenu noķēru un lielākais prikols tāds, ka tanī pašā līkuma kupenā jau divi viens viens otram pakaļā ielikuši, labi, ka es vilcieniņā netrāpīju
zazis:Uh kā šodien izslēpojos no sircs Žagarkalnā viens fotomīlis braucot no kalna bildēja zaķus, kamēr novilka uz muti un kanonu sadalija pirmsreizinātājos
p.s. ja kas man ir 3 pāri lieku slēpju..... 2 varu vienkārši atdot, par trešo gribu kādu latiņu